Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
azracım bizde klomeni ve kürleri bıraktık eşim kan sulandırıcı iğneler kullanıyor haftaya emre beye gidecek belki o birşey söyler meni kültürü kolay cnm ist da mısın
evet canim istanbuldayim bana onerebilcegin bir hastane varmi? Emre bey hangi hastanede?

Yagmurum transferin cok güzel gecmis cok sevindim bu sureci stressiz geciriyorsun ne mutlu sana:16:hayırlısıyla inşallah kucagına almakta nasip olsun canım dualarim seninle:16:

evet canim istanbuldayim bana onerebilcegin bir hastane varmi? Emre bey hangi hastanede?

Yagmurum transferin cok güzel gecmis cok sevindim bu sureci stressiz geciriyorsun ne mutlu sana:16:hayırlısıyla inşallah kucagına almakta nasip olsun canım dualarim seninle:16:
bızde emre bakırcıoğluna gidiyoruz umut tüp bebekde ve çok memnunum

bızde emre bakırcıoğluna gidiyoruz umut tüp bebekde ve çok memnunum

bizde iki kez emre beyde mikro-tese ameliyatı olduk. fulyaya da umutada gıdıyor anladıgım kadarıyla...
zaten o tüp bebek merkezini seçmemizin sebebide emre bakırcıoğlu ismiydi. iyiki de ona gitmişiz. işini bilen bir dr.
hasta dr. ilişkisini de belli bir ayarda tutabilen bir dr. kadın doğumcumuz gibi çıkmadı allah tan...

bizde iki kez emre beyde mikro-tese ameliyatı olduk. fulyaya da umutada gıdıyor anladıgım kadarıyla...
zaten o tüp bebek merkezini seçmemizin sebebide emre bakırcıoğlu ismiydi. iyiki de ona gitmişiz. işini bilen bir dr.
hasta dr. ilişkisini de belli bir ayarda tutabilen bir dr. kadın doğumcumuz gibi çıkmadı allah tan...

en son denemeniz umuttami olmustu? Yoksa yenimi basladiniz umuda?

selam kızlar herkes iyidir inşAllah..beni soran olursa iidir, yuvarlanmaya devam :) günler geçmiyor sanki..dua istiyorum sizden..uykusuzluk :(

slm kızlar yorgun savaşcı geldi:)

adetin 5.günü itibariyle dr gittim ve sonunda takip yapacak bi dr buldum..
dr sevdim ama boşuna takip istiyorsun bu değerlerle olmazzzzzzz dedi.. zor bela razı ettim ama iğneli değil klomen ve gynodel le takip olacak..
ameliyatı boşuna olmuşsunuz dedi ileri hız arttı dedim o olabilir tekrar düşmeyeceğini yada yükseleceğinin garantisi yok dedi.bana dediki hem sende sorun yok neden illa takip ilaç istiyorsun eşiini korumak için ama adamı böyle daha çok üzüyosun, bırak kendi halinde üzülsün adam dedi(o arada ben ağladımda) direk tüp başka yolu yok dedi.. takibide benm gönlümü eylemek için yapalım dedi..
sempatik şirin bi dr ama pat pat konuştu eşimde yanımdaydı....neyse en azından dinleyen ve anlayan bi dr.

bende hep dr lar tüp diyo kendi anlaşmalı olduğu merkeze yönlendiriyor dedim.dediki burda tüp yapmıyoruz benim anlaşmalı olduğum yerde yok seni yönlendirmicem..ama tüpten başka çareniz yok dedi. :5:
mucize bekliyorsanız bişi demem bekleyin dedi.

dr sevdim ama boşuna takip istiyorsun bu değerlerle olmazzzzzzz dedi.. zor bela razı ettim ama iğneli değil klomen ve gynodel le takip olacak..
ameliyatı boşuna olmuşsunuz dedi ileri hız arttı dedim o olabilir tekrar düşmeyeceğini yada yükseleceğinin garantisi yok dedi.bana dediki hem sende sorun yok neden illa takip ilaç istiyorsun eşiini korumak için ama adamı böyle daha çok üzüyosun, bırak kendi halinde üzülsün adam dedi(o arada ben ağladımda) direk tüp başka yolu yok dedi.. takibide benm gönlümü eylemek için yapalım dedi..
sempatik şirin bi dr ama pat pat konuştu eşimde yanımdaydı....neyse en azından dinleyen ve anlayan bi dr.

bende hep dr lar tüp diyo kendi anlaşmalı olduğu merkeze yönlendiriyor dedim.dediki burda tüp yapmıyoruz benim anlaşmalı olduğum yerde yok seni yönlendirmicem..ama tüpten başka çareniz yok dedi. :5:

ekinim öncelikle iyi bir doktor en azından iletişim kurabildiğin bir doktor bulduğun için senin adına sevindim.
doktorları biliyorsun hep böyleler hemen başlıyorlar aşılamaydı tüptü diye..
ama en azından bu ay bir takibin olacak rabbimin izniyle inşalah ceylan da yaşadığımızı sende de yaşarız
biliyorsun onun doktoruda seni yumurtaların tembel demişti ama bizimkız boynunu bükünce dayanamayıp yapalım demişti
ve işte o mucize gerçekleşmişti umarım bu ayın sonunda göğsünü gere gere sen de o doktora mucizenin gerçekleştiğini söylemeye gidersin..
ama ki eğer rabbim yok daha değil derse de durmadan yoluna devam edersin
maddi durumunuzu bilmiyorum ama belki bir tüp denemesi yapma şansınız olur
rabbim inşallah buna da gerk kalmadan gönderir mucizenizi..

o zaman sana şimdiden takibin için hayırlı olsun diyorum canım..:))) darısı başıma:))

bu arada...
meliselaaa sen daha doğurmadın mı kızzzz:)))
maaşllah size.. rabbim bir avazda kurtarsın canım benim..

yağmurum demek 25 nisan beklenen gün..
güzel haberini duymak için sabırsızlanıyorum:)))

bu arada karden bugün test yapacaktı aşılama sonrası ne oldu ki..
iki gün önce dayanamyıp test yapmıştı negatif çıkmıştı acaba bugün tekrar kanda fakan bakktıracak mıydı..

bana gelinceeeee:)))
bne daha rahim filmi sonucunu alıp baktıramadım
eşimi işten izin alamıyor o evdeyken benim izin sıkıntım oluyo derken bekliyoruz:))
galiba cuma günü gideceğiz eşimle..
bugün de eşim test verdi.. ameliyatan sonra üçayımız doldu ben meraktan çatlıyorum ama eşim öğleden sonra
işe yetişeceği için alamamış sonuçları
artık o da çarşambaya kaldı..
meraktan çatlayacağım ama.. umarım inşallah ilerleme olmuştur:))
olmadıysa da ne yapalım hayırlısı yaza kadar bizde bir mucize bekleyeceğiz olmadı eylülle beraber tüp:)))

canlarım Allah hepinizden razı olsun:)))
annemdeydim yeni geldim:))))
transferim iyi geçti:)))
3, gün empriyosu
2 tane konuldu çünki benim 3. denemem
birisi 7 hücre diğeri 9 hücre
empriyolog çok güzel olduklarını söyledi
diğer üç tanede 10,9 ve 5 hücreliler pazara kadar giderlerse dondurulacaklar
dok çok umutlu konuştu,güle oynaya bir transfer oldu,tabi ben bu arada bol bol ayetel kürsüyü okudum,önceden okudukLARIM ayrı nerdeyse hatim yaptım:)))
evime gelince temizlenip şükür secdesi yaptım ,yatsımı kıldım:))
dol yatmanın tutuma faydası olmadığını söyledi istirahat yap ,dinlen iş yapma kendini yorma dedi,merdiven çıkabilirmişim,ani hareketlerden sakınacakmışım:))

kızlar size mutluluğumu anlatamam tarifsiz,bebeişlerim allaha emanet ,canlarım benim eşimden bir parça inşallah içimde büyüyor,aşkımızın meyvesi labaoratuar ortamında dahi oluşsa
biz sewgimizlebu yola baş koyduk:))
şimdi yawrularımla ilk gecemi geçireceğim için heyecanlıyım,inşallah onlarda sıcak gbüşümü swerler:))))))
bu arada test günüm 25 nisan:)))
Allaha emanet olun:))
kuran okumAYI BİLEN ARKADAŞLARIM BENİMİÇİN BİR YASİN OKURKLARSA çok mutlu olurum yawrularımda :))=

yarın sabah namazından hemen sonra ilk işim sana yasin-i şerif okumak olacak canımcımm
tabi ALLAH cc nasip ederse

RABBİM bebişlerini sana
seni bebişlerine bağışlasın inşallahhhh:49::49::49:

bugün canım bir ayrı skılıyor...nedensiz niçinsiz canım boğazımda dolanıyor..sıkıldım ya cok sıkıldım nedir bu koşturmaca cebelleşme??
kafam öyle dolu ki bir düşünceden diğerine koştura koştura geçiyor.daha birini anlamadan özümseyemeden diğerine geçiyor. kuru gürültü var yani anlıycağınız. kocaman dolu bir sepet taşıyorum kafamın yerinde..........
bugün bir ayrı sıkılıyorum nedense. canım boğazımda. böyle konuşa konuşa içimdeki birikenleri keşke boşaltabilsem!!
herşey ne güzel yolunda gidiyordu kocaman seve seve verdiğimiz emekler,, bir ton harcama....şimdi elde var sıfır.
allahım sana sukurler olsun kurtardın bizi derken başa sarmak..offff of.
başladığımız yerden bildiğimiz yolu bir daha yürüyeceğiz.
tadı tuzu olur mu hiç acaba??
canım oğlumu görmeyi çok özledim. hem de çok.

canım hayırlı olsun Rabbim bebişlerinin sana sımsıkı tutunmasını nasip eylesin inşallah..
ikizler çoook tatlı oluyor..abimle yengemin aşılama ile ikizleri oldu inşşallahh seninde olur inşallah...
ben senin ve bebişlerinin ve hepimiz için yasini şerif okurum inşallah...:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

canım özelde msj yazamıyorum henüz.eşimin sperm sayısı 27 milyon.ileri hareketli ile hareketli sperm toplamı y
zde 30du.morfoloji yüzde 2ydi.eşim keçiboynuzunu hiç aksatmadan yaptı hatta özü iyi çıksın diye kendi dişleriyle küçük küçük böldü.zinco-c yi hiç aksatmadık çinko direkt sperm üzerinde etkili.ace plus selenyum kullandık.e vitamini dr un ilk yazdığı ilaç zaten.ben bir ay soğan kürü yaptım lh değerim biraz yüksekti.biraz geç başladım küre adetin 17. günü başladım adet olunca da 2 ya da 3 gün içtim.sonraki ay adet olmadım.soğan kürü akıntımı arttırdı bu arada.bi de ben 2 aydır korkuyordum doğumdan.eşimi teselli ederken içimden neyse zaten doğum çok zor biraz ertelesek bir şey olmaz diyordum.hamile olduğumu öğrendim.adet 5 gün geçti ben inanmadım.5. günün sabahı çok açık ikinci çizgiyi gördük.umarım isteyen herkesin bebişi sağlıcakla gelir.beklemenin ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum...

bana gelinceeeee:)))
bne daha rahim filmi sonucunu alıp baktıramadım
eşimi işten izin alamıyor o evdeyken benim izin sıkıntım oluyo derken bekliyoruz:))
galiba cuma günü gideceğiz eşimle..
bugün de eşim test verdi.. ameliyatan sonra üçayımız doldu ben meraktan çatlıyorum ama eşim öğleden sonra
işe yetişeceği için alamamış sonuçları
artık o da çarşambaya kaldı..
meraktan çatlayacağım ama.. umarım inşallah ilerleme olmuştur:))
olmadıysa da ne yapalım hayırlısı yaza kadar bizde bir mucize bekleyeceğiz olmadı eylülle beraber tüp:)))
canım test yaptırdığınız yere mail atsan size sonuçları mail ile gönderseler olmazmı ???
ben öyle yapmıştım ..bizde işten güçten sonuçları almaya gidememiştik de :(
bugün canım bir ayrı skılıyor...nedensiz niçinsiz canım boğazımda dolanıyor..sıkıldım ya cok sıkıldım nedir bu koşturmaca cebelleşme??
kafam öyle dolu ki bir düşünceden diğerine koştura koştura geçiyor.daha birini anlamadan özümseyemeden diğerine geçiyor. kuru gürültü var yani anlıycağınız. kocaman dolu bir sepet taşıyorum kafamın yerinde..........
bugün bir ayrı sıkılıyorum nedense. canım boğazımda. böyle konuşa konuşa içimdeki birikenleri keşke boşaltabilsem!!
herşey ne güzel yolunda gidiyordu kocaman seve seve verdiğimiz emekler,, bir ton harcama....şimdi elde var sıfır.
canım benim kendini çok yıpratıyorsun ..eminim kolay değildir yaşadıkların...
ama Rabbim bu sıkıntıların mükafatını en yakın zamanda hayırlısıyla verir inşallah..
hepimiz aynı şeyleri yaşıyruz..umutlanıyoruz üzülüyoruz sonra tekrar kendimizi avutmak için yeni umutlara sarılıyoruz...
sende öyle yap ve kendini bu kadar üzme ne olur...
canım özelde msj yazamıyorum henüz.eşimin sperm sayısı 27 milyon.ileri hareketli ile hareketli sperm toplamı y
zde 30du.morfoloji yüzde 2ydi.eşim keçiboynuzunu hiç aksatmadan yaptı hatta özü iyi çıksın diye kendi dişleriyle küçük küçük böldü.zinco-c yi hiç aksatmadık çinko direkt sperm üzerinde etkili.ace plus selenyum kullandık.e vitamini dr un ilk yazdığı ilaç zaten.ben bir ay soğan kürü yaptım lh değerim biraz yüksekti.biraz geç başladım küre adetin 17. günü başladım adet olunca da 2 ya da 3 gün içtim.sonraki ay adet olmadım.soğan kürü akıntımı arttırdı bu arada.bi de ben 2 aydır korkuyordum doğumdan.eşimi teselli ederken içimden neyse zaten doğum çok zor biraz ertelesek bir şey olmaz diyordum.hamile olduğumu öğrendim.adet 5 gün geçti ben inanmadım.5. günün sabahı çok açık ikinci çizgiyi gördük.umarım isteyen herkesin bebişi sağlıcakla gelir.beklemenin ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum...
keçiboynuzunu ne kadar süre kullandınız canım..bir de meyvesinimi yoksa kürünümü kullandınız..
zinco ve ace plus selenyumu dr tavsiyesi ile mi kullandınız..
kusura bakma çok sordum...
hamiş halinle seni yoruyorum hakkını helal et tatlım!!
doğum korkusu bende de oluyor bazen ama nasıl olsa bi şekilde yavrumu dünyaya getiririm yeterki hayırlı sağlıklı evlat olsun:16::16: diyorum.:49:

maaşallah.. rabbim yavrunu sağlıcakla kucağına almayı nsip etsin inşallah..

gelbebeğim biz tüp bebek merkezinde değil de özel bir hastanede yaptırdık eşimin üroloğu orada olduğu için orada yaptırmak istedik
artık 6. aydaki testimizi her zaman yaptırdığımız tüp bebek merkezinde yaptırırz dedik
aslında 3. aydaki sonucu çok baz almayacağız biraz da meraktan birazda doktora gidince elimizde test sonucu olsun diye:))
bizim bütün tahlilerimizi testlerimizi sağolsunlar ameliyat olduğumuz hastane ameliyat öncesi aldı ve bir yere gönderimşler
biz de geri verecekler sanıyorduk:))
şu nda elimizde eşimle ilgili hiç bişi yok
gittiğim kadındoğumcu da sperm testi istiyo:)))

eğer dediğin gibi bir hizmetleri varsa mail atayım ben
olmasa da çarşamba artık:)))

yarın sabah namazından hemen sonra ilk işim sana yasin-i şerif okumak olacak canımcımm
tabi ALLAH cc nasip ederse

RABBİM bebişlerini sana
seni bebişlerine bağışlasın inşallahhhh:49::49::49:

hepinizi çok sewiyorum canım arkadaslarım:)))
sizleri inanın üzmek hiç istemiyorum ,biz elimizden geleni yaptık taktir yaradana kalmış,inşallah size müjdemi vereceğim Alllahın izniyle:)))))
canalrım dualarınızı eksik etmedin Allah hepinizden tek tek razı olsun:))
öpüyorum kocaman :))

canım test yaptırdığınız yere mail atsan size sonuçları mail ile gönderseler olmazmı ???
ben öyle yapmıştım ..bizde işten güçten sonuçları almaya gidememiştik de :(

canım benim kendini çok yıpratıyorsun ..eminim kolay değildir yaşadıkların...
ama Rabbim bu sıkıntıların mükafatını en yakın zamanda hayırlısıyla verir inşallah..
hepimiz aynı şeyleri yaşıyruz..umutlanıyoruz üzülüyoruz sonra tekrar kendimizi avutmak için yeni umutlara sarılıyoruz...
sende öyle yap ve kendini bu kadar üzme ne olur...

keçiboynuzunu ne kadar süre kullandınız canım..bir de meyvesinimi yoksa kürünümü kullandınız..
zinco ve ace plus selenyumu dr tavsiyesi ile mi kullandınız..
kusura bakma çok sordum...
hamiş halinle seni yoruyorum hakkını helal et tatlım!!
doğum korkusu bende de oluyor bazen ama nasıl olsa bi şekilde yavrumu dünyaya getiririm yeterki hayırlı sağlıklı evlat olsun:16::16: diyorum.:49:

keçiboynuzu kürünü 2 ya da en fazla 3 ay yaptık canım.saraçoğlunun sitesinde yazdığı gibi uyguladık.eşim nefret etse de çocuk uğruna içti aksatmadan.içemediği zaman(misafirliğe gitmiştik bir hafta kadar ) saracoğlunun sitesinden aldığımız harnup pekmezini yedi(bebek o zaman oldu :).zinco ve ace yi ben araştırarak almaya karar verdim.zaten sonra da dr yazdı evicap e vitamini olarak.aynısı pek fark etmez yani.bu sitede o kadar çok şey okudum ki...kim ne yapmış faydasını görmüş mü falan.çinkoyu ben tavsiye ediyorum herkese zararı olacağını sanmıyorum zaten sperme etkili olduğu çeşitli internet sayfalarında yazıyor.size tavsiyem eşinize çok fazla ilacı ve kürü karıştırmayın etkileri azalabilir.kesin olarak inandıklarını uygulayın.ama galiba kısmet sanırım.ben hala inanamıyorum hamile olduğuma.burda o kadar çok şey okudum ki gözlerim bozuldu.bi de şunu kesinlikle söylemeden edemicem.hamilelik belirtisi aramayınben 6. hafta bitene kadar hiçbir belirti görmedim göğüz hassasiyeti dışında o da adet belirtisiyle aynı.hatta şu anda yorgunluk , kabızlık ,belde karında hafif ağrı dışında bir şey yok...belirtilere takılıp kendinizi üzmeyin lütfen...
isteyen herkesin bebişi çok bekletmeden gelsin inşallah...

canımmm .Allah güç kuvvet versin.bugünler geçiçek inşallah.

hepinizi çok sewiyorum canım arkadaslarım:)))
sizleri inanın üzmek hiç istemiyorum ,biz elimizden geleni yaptık taktir yaradana kalmış,inşallah size müjdemi vereceğim Alllahın izniyle:)))))
canalrım dualarınızı eksik etmedin Allah hepinizden tek tek razı olsun:))
öpüyorum kocaman :))
yağmurum hayırlı olsun transferin.
hayırlısıyla güzel haberler verirsin inşallah.
selam kızlar herkes iyidir inşAllah..beni soran olursa iidir, yuvarlanmaya devam :) günler geçmiyor sanki..dua istiyorum sizden..uykusuzluk :(
kız sen ne zaman doğurucan artık.
Allah yardımcın olsun..tez zamanda kucağına alırsın inşallah.

ekin canım hayırlı haberler verirsin sende en kısa zamanda inşallah.
Allah emeklerini boşa çıkarmasın......tedavin de hayırlı olsun.

Ronyaaaaam canım iyisindir inşallah.bebişinini benim için koklar mısın canım?

HERKESE TÜNAYDINNNNN :3:
Bilgemcim nasilsin bebisin nasil?
Duygudum cok sevindim canim rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah.

Back
X