- Konu Sahibi boncukboncuk
- #113.701
bir mucize ne olur bi mucize....................
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir mucize no olur bi mucize..........................
evet canim istanbuldayim bana onerebilcegin bir hastane varmi? Emre bey hangi hastanede?
Yagmurum transferin cok güzel gecmis cok sevindim bu sureci stressiz geciriyorsun ne mutlu sanahayırlısıyla inşallah kucagına almakta nasip olsun canım dualarim seninle
![]()
slm kızlar yorgun savaşcı geldi:)
adetin 5.günü itibariyle dr gittim ve sonunda takip yapacak bi dr buldum..
dr sevdim ama boşuna takip istiyorsun bu değerlerle olmazzzzzzz dedi.. zor bela razı ettim ama iğneli değil klomen ve gynodel le takip olacak..
ameliyatı boşuna olmuşsunuz dedi ileri hız arttı dedim o olabilir tekrar düşmeyeceğini yada yükseleceğinin garantisi yok dedi.bana dediki hem sende sorun yok neden illa takip ilaç istiyorsun eşiini korumak için ama adamı böyle daha çok üzüyosun, bırak kendi halinde üzülsün adam dedi(o arada ben ağladımda) direk tüp başka yolu yok dedi.. takibide benm gönlümü eylemek için yapalım dedi..
sempatik şirin bi dr ama pat pat konuştu eşimde yanımdaydı....neyse en azından dinleyen ve anlayan bi dr.
bende hep dr lar tüp diyo kendi anlaşmalı olduğu merkeze yönlendiriyor dedim.dediki burda tüp yapmıyoruz benim anlaşmalı olduğum yerde yok seni yönlendirmicem..ama tüpten başka çareniz yok dedi.
mucize bekliyorsanız bişi demem bekleyin dedi.
slm kızlar yorgun savaşcı geldi:)
adetin 5.günü itibariyle dr gittim ve sonunda takip yapacak bi dr buldum..
dr sevdim ama boşuna takip istiyorsun bu değerlerle olmazzzzzzz dedi.. zor bela razı ettim ama iğneli değil klomen ve gynodel le takip olacak..
ameliyatı boşuna olmuşsunuz dedi ileri hız arttı dedim o olabilir tekrar düşmeyeceğini yada yükseleceğinin garantisi yok dedi.bana dediki hem sende sorun yok neden illa takip ilaç istiyorsun eşiini korumak için ama adamı böyle daha çok üzüyosun, bırak kendi halinde üzülsün adam dedi(o arada ben ağladımda) direk tüp başka yolu yok dedi.. takibide benm gönlümü eylemek için yapalım dedi..
sempatik şirin bi dr ama pat pat konuştu eşimde yanımdaydı....neyse en azından dinleyen ve anlayan bi dr.
bende hep dr lar tüp diyo kendi anlaşmalı olduğu merkeze yönlendiriyor dedim.dediki burda tüp yapmıyoruz benim anlaşmalı olduğum yerde yok seni yönlendirmicem..ama tüpten başka çareniz yok dedi.
mucize bekliyorsanız bişi demem bekleyin dedi.
gökçen canım sen galiba test sonuçlarıyla ilğili sayfaları arıyorsun
senin için bir baktım ekim ayı 8850 li sayfalarda ama seninle ilğili
mesaj göremedim.
gökçen canım sen galiba test sonuçlarıyla ilğili sayfaları arıyorsun
senin için bir baktım ekim ayı 8850 li sayfalarda ama seninle ilğili
mesaj göremedim.