• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
rabbim isteyenlere hayırlı müjdeler gebelerede hayırlı doğumlar nasip etsin

RONYA
anne mi oldun sen sağlıcakla büyüt bebeğini arkadaşım

LORKEM
kuzucum nasılsın özledik ne alemdesin

Olsun canim acele edip eksik biseyler kalmasindansa beklememiz
Daha mantikli zatne benimde ksein degil bakalim ilaclari alinca ilk muayene de belli olur unsallah

Ekintosum bende suam heyecan yok bakali
İlk igneyle baslar sanirim

inşallah hiçbir sorun yaşamazsın cnm...
tabii ben de o şekilde teselli buluyorum herşey düzelsin ölyle başlamak daha mantıklı. ama hak verirsin ki süreç çok zor. burda yazıdıgım gıbı hısteroskopı oldu bıttı olmuyor sancısı kanaması bıldıgın ruhen yoruluyor insan...
şimdi tek dileğim rahimimin eski haline gelmesi zaten. başka birsey düşünemiyorum şuan. varsın sonra olsun çocuk kendi sağlığımdan oluyorum ciddi ciddi..

canlarım hakkınızı helal edin:)) dok muayenem 12 ama geldikten hemen sonra bir arkadaşa davetliydim ,hemen giremedim:))

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yawrumun kalbi pıt pıtlıyor teyzeleri,ne çok ağladım anlatamam:))
rabbime şükrettim,sizlere dua ettim:))))
giderken hiç umudum yoktu kötü haberler alacağım diye daha muayene ücretini öderken başladım ağlamaya
kızlar kanamanızmı var diye sordular,çıkarkende gözlerimin içine bakıyorlardı verdim onnlarada müjdeyi
muayene masasına oturduğum anda iyice coştum
dopk bile şAŞIRDI NE OLDU DİYE

dünyanın en güzel sesini duymuşsun cnm benim:)))Allahım kucağına almayıda nasip etsin inşallah..senin adına çok sevindim.

canlarım hakkınızı helal edin:)) dok muayenem 12 ama geldikten hemen sonra bir arkadaşa davetliydim ,hemen giremedim:))

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yawrumun kalbi pıt pıtlıyor teyzeleri,ne çok ağladım anlatamam:))
rabbime şükrettim,sizlere dua ettim:))))
giderken hiç umudum yoktu kötü haberler alacağım diye daha muayene ücretini öderken başladım ağlamaya
kızlar kanamanızmı var diye sordular,çıkarkende gözlerimin içine bakıyorlardı verdim onnlarada müjdeyi
muayene masasına oturduğum anda iyice coştum
dopk bile şAŞIRDI NE OLDU DİYE

dünyanın en güzel sesini duymuşsun cnm benim:)))Allahım kucağına almayıda nasip etsin inşallah..senin adına çok sevindim.

rabbim isteyenlere hayırlı müjdeler gebelerede hayırlı doğumlar nasip etsin

RONYA
anne mi oldun sen sağlıcakla büyüt bebeğini arkadaşım

LORKEM
kuzucum nasılsın özledik ne alemdesin

Kivircanim havalar isindi benim yogunluk artti iste
Haftaya sali sanirim tedavi sureci abelli olacak duani bekliom
Sen ne alemdesin nasi gidio calismalar

inşallah hiçbir sorun yaşamazsın cnm...
tabii ben de o şekilde teselli buluyorum herşey düzelsin ölyle başlamak daha mantıklı. ama hak verirsin ki süreç çok zor. burda yazıdıgım gıbı hısteroskopı oldu bıttı olmuyor sancısı kanaması bıldıgın ruhen yoruluyor insan...
şimdi tek dileğim rahimimin eski haline gelmesi zaten. başka birsey düşünemiyorum şuan. varsın sonra olsun çocuk kendi sağlığımdan oluyorum ciddi ciddi..

Tabiki canim az yipranmiyoruz ama dedigin gibi en onemlisi bizum ruhen ve bedenen saglikli bi anne olamamiz o yuzden buraz kafamizi rahatlatmamiz gerekiyo bu sureclri yasarken destegjmizjn olmasi cok onmeli

Kivircanim havalar isindi benim yogunluk artti iste
Haftaya sali sanirim tedavi sureci abelli olacak duani bekliom
Sen ne alemdesin nasi gidio calismalar

oy hadi maşallah hayırlı sonuçlarını bekliyorum
sen benim heran dualarımdasın hayatım öperim

Günaydın kızlaaar ..
Bugün erkenciyim :)
Ankara'da karanlık bir hava var , boğucu ve sürekli yağmur yağıyor ..
Çalışanlara Allah kolaylıklar versin ..

Arkadaşlar nasılsınızz..
Beni hatırlayan var mı aranıza...
uzun süredir giremiyordum..Bende hamileyim:)))
Aralıkta inşşallah Allahım ansip edersee doğumumm..
sizler nasılsınızz...

HAYIRLI CUMALAR
Allah'ım dilimizden ve gönlümüzden adını eksik etme Bizlere senin sevdiklerinin arasında olmayi ve cemalini görebilmeyi nasip et. Ey Rabbim... Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin. Ya Rabbi ! Cuman Hürmetine Kardeşlerimizin Dertlerine Derman , Hastalıklarına Şifa, Borçlu Olanlara da Edalar Nasip Eyle.... Hayatın Şereflisini, Rızkın Bereketlisini, Vücudun Sıhhatlisini, Ahlakın Faziletlisini, Evladın Edeplisini, Nasip Eyle Ya Rabbim.... Bizlere verdiklerin için şükürler olsun Allahımmmmmmmm...
Duaların geri çevrilmeyeceği bugünde Rabbim Dualarımızı kabul etsin.. Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın İnşallah ... AMİNNNNNNNNN ♥ ♥ ♥

gunaydin kizlarrrr nasilsinizzz

yagmurum yureklim pitpitlar duyulmus canim RABBIM aglama gulme ilk anne dedigi sesleri duymayida nasip etsin INSALLAH...

LORKEMM tedavin basliyormus INSALLAH tedavin hep olumlu gecer sonu mutluluk ve kucuk gezenti lorke olur :)

GOKCENIM INSALLAH bu tedavin sana sonucunda minik melegini getirir...

BILGEMM fotolara baktimda sen nasil guzel bir gebis olmussun ole ve emin ol cok guzel bir anne olacaksin..kalbinin guzelligi yuzune yansimis derler yaa iste sen onlardansin...INSALLAH minik oglunla oglunun kardesleriyle gecirecegin cok guzel mutlu yillarin olur...

RONYAMM denk gelemiyoruz artik osledim pembis kizin rahat birakmiyo dimi yerim ben senin cirkin kizini :)) teyzesinin tostosu

ahhh buarada cumaniz mubarek olsun kizlarr RABBIM dualarinizi kabul etsin...

simdiii ben nasilim klasik ben iste nobet ertesi yorgunum hepsi bukadarr hayatimda hicbir degisiklik yok RABBIM aci degisiklikler yasatmasin hickimseye hicbirimize...
bebis calismalari son gaz devam ediyor demek isterdim ama hicbise yapmiyorum desem yeridir..ovulasyon gunlerim nobetlerde verimli gecti :)) anlayaciginiz calisma bile yok artik hastalarin bebeklerini koklayip seviyorum :)) RABBIM HAYIRLISINI HAYIRLI ZAMANDA NASIP ETSIN ne diyelimki

gunaydin kizlarrrr nasilsinizzz

yagmurum yureklim pitpitlar duyulmus canim RABBIM aglama gulme ilk anne dedigi sesleri duymayida nasip etsin INSALLAH...

LORKEMM tedavin basliyormus INSALLAH tedavin hep olumlu gecer sonu mutluluk ve kucuk gezenti lorke olur :)

GOKCENIM INSALLAH bu tedavin sana sonucunda minik melegini getirir...

BILGEMM fotolara baktimda sen nasil guzel bir gebis olmussun ole ve emin ol cok guzel bir anne olacaksin..kalbinin guzelligi yuzune yansimis derler yaa iste sen onlardansin...INSALLAH minik oglunla oglunun kardesleriyle gecirecegin cok guzel mutlu yillarin olur...

RONYAMM denk gelemiyoruz artik osledim pembis kizin rahat birakmiyo dimi yerim ben senin cirkin kizini :)) teyzesinin tostosu

ahhh buarada cumaniz mubarek olsun kizlarr RABBIM dualarinizi kabul etsin...

simdiii ben nasilim klasik ben iste nobet ertesi yorgunum hepsi bukadarr hayatimda hicbir degisiklik yok RABBIM aci degisiklikler yasatmasin hickimseye hicbirimize...
bebis calismalari son gaz devam ediyor demek isterdim ama hicbise yapmiyorum desem yeridir..ovulasyon gunlerim nobetlerde verimli gecti :)) anlayaciginiz calisma bile yok artik hastalarin bebeklerini koklayip seviyorum :)) RABBIM HAYIRLISINI HAYIRLI ZAMANDA NASIP ETSIN ne diyelimki

Umud'um ne güzel şeyler yazmışsın , sağolasın ..
Rabbim tez zamanda sizlerde nasip eylesin ..

Günaydın kızlar bende erkenciyim bugün sabah kalkış saatimiz 08.00:))) Bıdıkım 4 gündür ishal habire altını değiştiriyorum öğleden sonra dr götürücem inşallah rota virüsü almamıştır diye umut ediyorum.

merhaba kızlar.. nerdeyse bir yıldır ateş ölçüyorum hiç böyle bi güne çizgi çektiğini görmedim.tecrübeliler vardır sizde. sizce burda mantık ne çok garip değil mi. anlayanlar yorum yapabilir mi..
bütün tablolarım görünüyor. son 2 aydır kullandığım derece öncekine göre 2-3 miliderece düşük gösteriyor.

3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com

bu arada 16. gün iltihap iiçin doktordaydım. yumurta yok dedi. gelişmemiş dedi.

Son düzenleme:
hayırlı cumalar
allah'ım dilimizden ve gönlümüzden adını eksik etme bizlere senin sevdiklerinin arasında olmayi ve cemalini görebilmeyi nasip et. Ey rabbim... Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. şüphesiz sen merhametlilerin en merhametlisisin. Ya rabbi ! Cuman hürmetine kardeşlerimizin dertlerine derman , hastalıklarına şifa, borçlu olanlara da edalar nasip eyle.... Hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini, nasip eyle ya rabbim.... Bizlere verdiklerin için şükürler olsun allahımmmmmmmm...
Duaların geri çevrilmeyeceği bugünde rabbim dualarımızı kabul etsin.. Bizleri rahmetinden mahrum bırakmasın inşallah ... Aminnnnnnnnn ♥ ♥ ♥
[sıze=3][/sıze]

aminnnnnnnnn
aminnnnnnnnn
aminnnnnnnnn
aminnnnnnnnn
aminnnnnnnnn

selam fıstıklarıımm..

öncelikle ronyam sana cevap yazamadım kuzuucm..
çookk teşekkür ederim güzel temennilerin için..
inşallah güzel olur sonu da tedavinin..
rabbime emanet artık bundan sonrası..
bugün doktordaydım yine
bir yumurtam 18 mm olmuş arkadan iki 16mm bir 14,13,12.. geliyor işte..
bu akşam 11 de çatlatma iğnem pazar günü sabah 11 de aşılamam inşallah..
hayırlısı bakalım.. çabuk geçiyor zaman..

sen ve minişin iyisiniz inşallah..
gaz sıkıntınız varmış rabbim kolaylık versin..
sende de uykusuzluk.. zor vallahi ne diyeyim rabbim sana eşine evlatlarına sağlık versin yeter ki
çooook öpüyorum minik kızınla seni..

bilgem canım .
siz de çok iyi görünüyorsunuz maaşalalh..
gördüm resimlerinizi.. maaşalalh diyorum size:)))

umudumm...
canım çok teşekkür ederim
inşalah sonu güzel olur dediğin gibi..
rabbim sana da kolaylıklar versin. inşalalh iş yoğunluğuna daldığın ve hiç ummadığın bir anda
sana sürpriz yapsın meleğin...

yağmurumm.. canım ne güzel pıtpıtları duymuşuz..
rabbim taammına ersirsin inşallah..

gelbebeğim.. ne durumdasın.. adet gelmedi mi daha.. test yok mu test:))

boncuk... allah şifa versin oğluşuna bir an evvel geçsin ishali inşallah..

ve herkesi kocaman kocaman öpüyorum atladığım yoktur inşalah..

Back
X