- Konu Sahibi boncukboncuk
- #114.481
umudum bakalım salı hersey bellı olur sanırım ıgne recetemı almaya gıdınce sorucam baska prosedur yoksa belkı hemen o hafta regl haftam baslayabılırız .. ama erken gelırse vs belkıde dıer aya kalabılır ..nasıb yanı ...gunaydin kizlarrrr nasilsinizzz
yagmurum yureklim pitpitlar duyulmus canim RABBIM aglama gulme ilk anne dedigi sesleri duymayida nasip etsin INSALLAH...
LORKEMM tedavin basliyormus INSALLAH tedavin hep olumlu gecer sonu mutluluk ve kucuk gezenti lorke olur :)
GOKCENIM INSALLAH bu tedavin sana sonucunda minik melegini getirir...
BILGEMM fotolara baktimda sen nasil guzel bir gebis olmussun ole ve emin ol cok guzel bir anne olacaksin..kalbinin guzelligi yuzune yansimis derler yaa iste sen onlardansin...INSALLAH minik oglunla oglunun kardesleriyle gecirecegin cok guzel mutlu yillarin olur...
RONYAMM denk gelemiyoruz artik osledim pembis kizin rahat birakmiyo dimi yerim ben senin cirkin kizini :)) teyzesinin tostosu
ahhh buarada cumaniz mubarek olsun kizlarr RABBIM dualarinizi kabul etsin...
simdiii ben nasilim klasik ben iste nobet ertesi yorgunum hepsi bukadarr hayatimda hicbir degisiklik yok RABBIM aci degisiklikler yasatmasin hickimseye hicbirimize...
bebis calismalari son gaz devam ediyor demek isterdim ama hicbise yapmiyorum desem yeridir..ovulasyon gunlerim nobetlerde verimli gecti :)) anlayaciginiz calisma bile yok artik hastalarin bebeklerini koklayip seviyorum :)) RABBIM HAYIRLISINI HAYIRLI ZAMANDA NASIP ETSIN ne diyelimki
sende bı hayatına duzene koyabılsen keske ınsallah en kısa zamanda gelır bebegın ama dedıgın gıbı bu yogunlukta calısma vs de olmayınca sennde canın sıkılıyodur belkı .. hayrılksı Rabbım bı cıkıs yolu gostersın hepımıze ınsallah
Günaydın kızlar bende erkenciyim bugün sabah kalkış saatimiz 08.00:))) Bıdıkım 4 gündür ishal habire altını değiştiriyorum öğleden sonra dr götürücem inşallah rota virüsü almamıştır diye umut ediyorum.
canım yyaaa nazar mı degdırdık dıcem ama masallah dıom hep boncuk gozlerıne baktıkca.. ınsallah kotu degıl vıruslu degıl usutmekten falandır gecmıs olsun Allah yard olsunn
merhaba kızlar.. nerdeyse bir yıldır ateş ölçüyorum hiç böyle bi güne çizgi çektiğini görmedim.tecrübeliler vardır sizde. sizce burda mantık ne çok garip değil mi. anlayanlar yorum yapabilir mi..
bütün tablolarım görünüyor. son 2 aydır kullandığım derece öncekine göre 2-3 miliderece düşük gösteriyor.
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu arada 16. gün iltihap iiçin doktordaydım. yumurta yok dedi. gelişmemiş dedi.
karanfılcem bencede yumurta yok gıbı sadece 14. gun yumurta akı gırmıssın ya bıde reglın ılk gunlerde atesler hep eksık ya o yuzden kendınce bı ortalama yapıp cekmıs cızgıyı sanırım :26: