- Konu Sahibi boncukboncuk
- #114.541
becerebildim mi bilmiyorum buda benim minik oğlum..
Canım çok geçmiş olsun.
Bu arada çok tatlı oğlun var.
Maşallah,
Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
becerebildim mi bilmiyorum buda benim minik oğlum..
Paptya Maşallah kuzuna aman ne şeker öyle...Ama şuan gözüme çok minik geldi daha büyüyecek yavrum ayy kıyamam ben ona. Hiç merak etme kötü bişey çıkmaz. Rabbim onu kusursuz yaratmış neresinden ne çıkacak şuncacık bebişin?
gökcencim hakkında hayırlısı olsun, dilerim aşılaman ikiz bebiş olarak filizlensin göbüşünde.
midyecim çok beğendim "Şimdinin ve geleceğin anneleri" cümlesinde özellikle geleceğin anneleri sözcüklerini.
Bizler bebeklerimizi kucaklarımıza aldık ama kendi adıma yarım bir mutluluk ne zamanki burdaki arkadaşlarımın da haberlerini alıcam sanırım o zamana tamamlanacak mutluluğum. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun başka kimimiz var ki sığınacak.
teşekkür ederim kızlar destekleriniz için..
arkadaşlar herkese iyi akşamlar..
bir anneler gününde kondu bebişlerim göbüşüme:)))
bugün aşılamam yapıldı, çok güçlü olan ben iki yıldır bu konuda gözünden damla yaş akmayan ben,
bugün gözyaşalrı içinde yaptırdım aşılamamı iki yılın birkmişini tutamadım içimde..
hayırlısını diliyorum rabbimden, çok ümitli olmamakla beraber rabbimin mucizesine inanıyorum sadece..
o ol derse olacak inşallah...
eşimin değerleri iyi çıkmadı maalesef yıkama sonrası 8 milyon sperm vardı ama ileri hızlımız sıfır çıktı
o yüzden çok bişi beklemiyorum diyorum
ama şunu da biliyorum rabbim istedikten sonra tek sperm bile yeterili:)))
biz elimizden geleni yaptık gerisi rabbime havale..
dualarınızda eksik etmeyin beni de..
bıdığımm asmin :))
Eki Görüntüle 415270
herkese selamlar, öncelikle hepimizin anneler günü kutlu olsun, Rabbim herkese hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin, evlat nasip ettiklerinin yavrularını bağışlasın
herkesler iyidir inşallah, biz iyi sayılırız, gazımız çok gazdan dolayı çok huzursuzuz geçeceği günü iple çekiyoruz, bide çok kakalıyız, kakadan dolayı pişik oldu oğlum ne kullandıysak geçmedi, cuma günü kusmuğunda kan vardı,midesini yıkadılar kuzumun hem midede hemde kakada kan bulundu, doktorlar senin gögüs çatlağındandır dediler ama benim gögüslerim artık kanamıyor dedim, pazartesi gastrocular görecek, dua edin hayırlı sonuçlar çıksın
lorkemm canım valla bu sefer adet olmana sevindim
inşallah güzel haberlerini alıcaz canım arkadaşım
muhtemelen haziran bitmeden sonucu almış olursun demi
tabi hemen tedaviye başlanırsa neyse geç olsunda güç olmasın
bu arada benim bıdık kızımı bana çok benzetiyorlar :)) çok sevindirik oluyorum bu duruma
arkadaşlar herkese iyi akşamlar..
bir anneler gününde kondu bebişlerim göbüşüme:)))
bugün aşılamam yapıldı, çok güçlü olan ben iki yıldır bu konuda gözünden damla yaş akmayan ben,
bugün gözyaşalrı içinde yaptırdım aşılamamı iki yılın birkmişini tutamadım içimde..
hayırlısını diliyorum rabbimden, çok ümitli olmamakla beraber rabbimin mucizesine inanıyorum sadece..
o ol derse olacak inşallah...
eşimin değerleri iyi çıkmadı maalesef yıkama sonrası 8 milyon sperm vardı ama ileri hızlımız sıfır çıktı
o yüzden çok bişi beklemiyorum diyorum
ama şunu da biliyorum rabbim istedikten sonra tek sperm bile yeterili:)))
biz elimizden geleni yaptık gerisi rabbime havale..
dualarınızda eksik etmeyin beni de..
bıdığımm asmin :))
Eki Görüntüle 415270
Maşallahh..
aman da amannn çok tatlı yerim ben o yanakları Allah nazarlardan saklasın..
lorkecim hayırlı olsun ayy heycanlandım. burda tüpe giden arkadaşlar sırayla hamile kalıyorlar ya ben de diyorum lorke elini çabuk tutsa da onun da bebiş çizelgesini altta görsek diye..![]()
saolasın canım hayırlısı bakalım ıcımde ıyı veya kotu hıc bı hıs yok gıbı tabıkı seytan ugrasıyor vesvese verıyor daha baslamadan ...
duanızı beklıyorum bolca![]()