• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aa ben umutlanmıştım ne güzel birlikte gerilirdik hevesim kursağımda kaldı şimdi

yok yok bizim milyoncuklar normal zamanda yolunu bulamayan cinsten ilgilenmiyo gibi gözükünce adrese teslimler
hem senin gecikmeli belli olmuyomu

krisde yarı yolda bıraktı zaten beni kandırdı hep birlikte hamile kalıcaz diye :52:

neyse inşallah lorke yol arkadaşım olucak allahın izniyle

inşallahhh.çok güzel bir yol arkadaşın olsun inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:nazar:

aynen canım bastırmıyım ıcım bı hos oluyo zaten orda bısey var gıbı gelıuop yada psıkolojık :18:

valla yaparsam zaten sabah namazda yapıcam o saatlerde benım de yarın 8. gunum oluyo

ya hersey bu kdr ustuste Rabbım yanılmaz ınsallah
ronyam daha ıyı anlar ama bu da ates tablom

33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com :31::31::31:

bu ateşe sadece kocaman maşallah diyorumm
lorkemm diğer aydan ne kadar farklı görüyorsun demi
hiç hiç boş durmuyor :nazar::nazar::nazar:
hemen pc ye kaydediyorumm Allahım inşallah bebiş geliyordurrr :emir_bebek:

boncuğummm benim kaynanada aynı seninki gibi
oğluna habire uyu uyu oğlum uyu diyordu
düşünsene ben 20 gün olmuştu doğum yapalı benden hizmet bekliyordu
ben çok kırıldım kendisine ettiğin laflar aklımdan gitmiyor
bunlardan bir tanesi bana sen doğur at oğlum baksın dedi
neyse anlatmakla bitmez ama gel görki eşimin annesi bir şey deyip kalbini kırmıyorum

bu yazdıklarınızı okuyunca allaha şükrediyorum.
benim kayınvalidem okadar iyiki.
özkızı olsam ancak böyle davranabilir.
kürtaj sonrası kaç gün yemek taşıdı bize.
ondan önce 3 hafta onda kaldım kanamam var diye. ağzımdan birşey çıksa hemen pişiriyordu.
kendi annem iki gün geldi sonrasında yoktu......başında başka işler var diye ama bana da bu dokundu işte..
herkesinki ayrı dert.

ondan önce 3 hafta onda kaldım kanamam var diye. ağzımdan birşey çıksa hemen pişiriyordu.
kendi annem iki gün geldi sonrasında yoktu......başında başka işler var diye ama bana da bu dokundu işte..
herkesinki ayrı dert.

keısnlıkle herksın ayrı bı derdı var Rabbım bıze kaldıramayacagımız yukler yuklemesın ınsallah ...
kayınvalıdennden de Allah razı olsun aslında olması gereken bu ama o kdr hasret kalınmıs kı bole ınsanları gorunce sasırıyoruz

herkesinki ayrı dert.

canım benim kayınvaldemde aynı seninki gibi okadar iyiki ağzımdan çıkan her lafı yapıyor çok şükür
ama annemde senin annen gibi
ama hayırlısı iişte sağlıklı olsunlarda

kızlarrrr,, size birşey sorucam lütfen kimin içinden ne geçiyorsa yazsın....
buna çok ihtiyacım var.

dr.um son histeroskopi sonrasında rahimin iyi olduğunu tedaviye başlayabiliceğimizi söyledi. ayın 20sinde bitiyor ilacım, ilaçlrı kesince adetim başlıycak sonrasında da dondurulmuşlar için başlıycam.

ama çok kararsızım haziranda mı temmuzda mı başlıyım diye....

bu ay ara verip sonrasında mı başlıyım bilemiyorum.

dr.umada dedim zaten hiç kendi kendime adet göremedim bi ay ara mı versek dedim. sen bilirsin dedi.

ne kadar çok bunu duymak istediğimi biliyorsunuz. sonunda dedi rahimde yapışıklık yok başlayabilirz ama bana ne oldu bilmiyorum. bi yanım çokkkkkk istiyor. bir yanım dur 5n1k diyor.
sanırım biraz korkuyorum. cesaretim mi yok nedir anlamadım. bi adım geri kaçtı isteğim....:18:

düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim..

lorke ateş ölçme işinden hiç anlamıyorum ama senin tablonu gayet iyiy anladım:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

şimdi bu konu konuşulunca bugün rüyamda ateş ölçüyordum demk senin tablonu konuşacakmışız

buna çok ihtiyacım var.

dr.um son histeroskopi sonrasında rahimin iyi olduğunu tedaviye başlayabiliceğimizi söyledi. ayın 20sinde bitiyor ilacım, ilaçlrı kesince adetim başlıycak sonrasında da dondurulmuşlar için başlıycam.

dr.umada dedim zaten hiç kendi kendime adet göremedim bi ay ara mı versek dedim. sen bilirsin dedi.

ne kadar çok bunu duymak istediğimi biliyorsunuz. sonunda dedi rahimde yapışıklık yok başlayabilirz ama bana ne oldu bilmiyorum. bi yanım çokkkkkk istiyor. bir yanım dur 5n1k diyor.
sanırım biraz korkuyorum. cesaretim mi yok nedir anlamadım. bi adım geri kaçtı isteğim....:18:

ben zaten senin acele ettiğini düişünüyorum...bir kere daha demiştim hatırlarmısın bilmem..
en az 3 adet görmen en iyisi bence...

senin genetik testim temiz çıktı dediğin karyotipindir gamzelim.

birde pıhtılaşma paneli var molekuler yöntemlerle yapılan.

bebekte herhangi bir genetik bozukluk yoksa bu pıhtılaşmadan dolayı plesantasında kan pıhtılaşıp bebeğin beslenmesi gelişimi durdurabiliyor.

hem pıhtılaşma yapılmadıysa neden sen kan sulandırıcı kullanıyordun kii:26:

senin gözünden kaçmış olabilir mi acaba yapılmadan öle kan sulandırıcı vermeleri ilginç geldi....

buna çok ihtiyacım var.

canim yapilsa bilirdim ama bana yapilmadi dusukten sonra doktor vermisti simdi dusununce bende anlam veremedim ozmsanlar bebk istegi nasil agir basmis hic bir seyi incelemeden ne kadar tecrubesizmisim ben..

bence seni korkutan olumsuz sonuc alman canim.kalbinin sesini dinle nasibinde ne varsa o olur zaten

Herkese hayırlı güzel akşamlar.
Nasılsınız şekerler?

bizimde şimdiye kadar 2kere oldu...
demek o soğukluk sende de var...
ama karı koca ilişkisini görünmez bir şekilde etkiliyor...herşey çok normalmıiş gibi yok değil....

:1::1::1:
Doğumdan önce hamilelikte yasak başlıyor.
Sonra lohusalık çocuk derken anladığım kadarıyla böyle uzuyor gidiyor.
Sana katılıyorum ekintoşum, görünmeden etkiliyor.
Erkekler çok tuhaf oluyor.

aaaa gerinme hamilelik belirtisimiymiş
vallahi ben hamile kaldığım ay gerim gerim geriliyordumm
hatta diyordum bebiş varsa kesin tutunmaz ama tutuındu meleğim
gerçi ben 9b ay gerindim :1:
hadi canım lokem hadi inşallah bebişin senledir

Bende de olmuştu hakikatten hatta unutuyordum.
Aklıma geliyordu birden yarıda kalıyordu.
Çok kötü oluyor öyle =)

keısnlıkle herksın ayrı bı derdı var Rabbım bıze kaldıramayacagımız yukler yuklemesın ınsallah ...
kayınvalıdennden de Allah razı olsun aslında olması gereken bu ama o kdr hasret kalınmıs kı bole ınsanları gorunce sasırıyoruz

Çok şükür bende çok severim k.validemi dua ederim Allah'ım sen sevgimle imtihan etme diye.
Benimki biraz yaşlı tansiyon ve şeker hastası tehlikem olduğunda dedi bana,
Benden hayır yok kızım annene gidersiniz ve ya onlar gelsin.
Hergün o ayrı k.pederim ayrı beni aradı hatırımı sordu.
Annemleride arayıp hakkınızı helal edin biz yaşlıyız bizden hayır yok önce Allah'a sonra size emanet dediler.
Bizim bu muhabbetimizide görümcemler biraz sorun yapar. Herkesinki farklı işte.
Lorke'm dediğin gibi Rabbim çekemeyeceğimiz dert vermesin.
Bir büyüğümden öğrendiğim çok güzel bir dua var.
"Allah'ım lütfun ne hoş kahrını bağışla."

muesss canim sen nerde yaptirmistin tupuu???

Kadıköy Acıbadem de yaptırdım canım.
Tayfun Bağış tı doktorum canım benim.
Allah razı olsun gıyabında çok dua ediyoruz kendisine.
Disiplinli bir doktordu ekibini güzel yönetiyordu.
Bir aksaklık yaşamadık çok şükür.

Kadıköy Acıbadem de yaptırdım canım.
Tayfun Bağış tı doktorum canım benim.
Allah razı olsun gıyabında çok dua ediyoruz kendisine.
Disiplinli bir doktordu ekibini güzel yönetiyordu.
Bir aksaklık yaşamadık çok şükür.

anladim canim ins hep boyle devam eder kuzucuklarini kucagina alirsin.

tsk ederim cvp verdigin icin
:21::21:

Back
X