- Konu Sahibi boncukboncuk
- #116.001
Günaydın kızlaaaar ..
Umud mues canlarım aşağıda gördüm sizi sizede kocaman günaydın ..
Kayınvalidelerden dem vurulmuş o zaman bende şöyle diyim ' tırnağın varsa başını kendin kaşı '...
Benim hafiften kasık ağrılarım oluyor kızlar .. Biraz ishal durumum vardı dün , çok şükür geçti ..
Ama bugünde hafif hafif var ..
Evin içinde yürümek biraz iyi geliyor ..
Artık normal herhalde.. Oğlumda 1 aydır başı aşağıda doğum pozisyonunda artık .. Haliyle başıyla baskı yapıyor , ayaklarıda kaburgalarımdan 2-3 parmak aşağıda , yakında kaburgalara tekme atmaya başlar ..
Gebişler , doğum yapanlar , bende size sorayım artık bu haftalarda bu hafif ağrılar normal değil mi?
olmazmı canım ağrılar başlar artık ben 31. haftada doğuruyorum diye gittim sabah yataktan kalkamamıştım öyle ağrım oldu meğer bizimkisi dönüp duruyormuş, 33. haftada kasılmalarım başlamıştı nst de düzenli bile çıkıyodu doktorum hazır ol heran doğurabilirsin demişti, ama 39. haftaya kadar kasılmalar devam etti suni sancıyla doğurttular sonunda açılma olmayınca, Rabbimin izniyle az kaldı, herkes söylüyodur mutlaka ama bende söylemeden geçemeyeceğm bu günlerin tadını çıkar, çok rahat günler bunlar, özgürlük bitiyor hayat boyu başlayacak en tatlı bağımlılık başlıyor, çık gez dolaş ankarada moda haftaları başladı ohhh valla tadını çıkar, ağrılarından korkma ama içine en ufak bir şüphe düşerse doktora git kontrolünü yaptır, nasıl doğurmayı planlıyorsun bu arada..