• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben hazırımda canım bugün doktorlar kafamı çok karıştırdılar sattan 2 hafta geriden gidiyo bebek dediler tekrar ayrıntılı yaptılar 2 hafta geri dediler zaten 1 hafta geç döllenme olmuştu biliyosunuz bide bacak boyu kısa dediler bugün çok üzgünüm malesef dün beşigini almıştım ama onun sevincini bile yaşayamadım:43::43::43::43:

Ceylan'ım doktorlar insanı korkutmaya bayılıyorlar.
Allah'ın izni ile olmaz birşeycik.

Bende ayrıntılı ultrasonu dert ediyorum.
İnşallah beni korkutmazlar diye.

Ceylan'ım doktorlar insanı korkutmaya bayılıyorlar.
Allah'ın izni ile olmaz birşeycik.

Bende ayrıntılı ultrasonu dert ediyorum.
İnşallah beni korkutmazlar diye.

ahh sorma mues yaa ne zormuş dünden beri aklımdan çıkmıyor
benim ilk ayrıntılıda hiç böyle bişeyden bahsetmediler daha dün söylüyorlar
inşallah saglıkla gelir bebegim:16:
korkutmazlar canım bence sen rahat ol bide seninkiler ikiz birisi mutlaka geriden geliyordur zaten:34:
rabbim saglıklı sıhhatli kucagımıza almak nasip etsin hepimize:31::31::31:

ahh sorma mues yaa ne zormuş dünden beri aklımdan çıkmıyor
benim ilk ayrıntılıda hiç böyle bişeyden bahsetmediler daha dün söylüyorlar
inşallah saglıkla gelir bebegim:16:
korkutmazlar canım bence sen rahat ol bide seninkiler ikiz birisi mutlaka geriden geliyordur zaten:34:
rabbim saglıklı sıhhatli kucagımıza almak nasip etsin hepimize:31::31::31:

Evet teyzesi kızımız daha ufak.
Hem milim hemde gram olarak.
Bazen diğerinden 2 gün geri gözüküyor.
İlk çok takıyordum doktorumuz çok normal endişelenme sakın dedi.
Ama insan gene de takıyor bazen.

Evet teyzesi kızımız daha ufak.
Hem milim hemde gram olarak.
Bazen diğerinden 2 gün geri gözüküyor.
İlk çok takıyordum doktorumuz çok normal endişelenme sakın dedi.
Ama insan gene de takıyor bazen.

ben ikiside aynı kilorla ve boyda dogan ikiz hiç duymadım hepte kızlar ufak oluyo bu irkekler ne fena böyle:1::1::1::1:

tünaydınlarrrr:)))
mues hiç endişe etme canım,ceylanın dediği gibi kilosu boyu aynı olan bende hiç ikiz duymadım:)
ceylan demekkı senın kızın minyon çıtı pıtı olacak,bir problem olsa bu aya kadar çoktan anlaşılmıştı:))

benim eltim pkoludur 4. ayında kazara ikize hamile kaldı. ve kız erkekden 10 gün geride geliyordu. ikisi de normal doğumla devlet hastanesinde dünyaya geldiler. çok da sağlıklılar maşallah. şimdi 2 yaşındalar. evet kız hala çıtı pıtı erkek pofidik. ama kız daha tatlı. ne o öyle pofidik çocuklar o kadar tatlı olmuyor :))
kızın bünyesi de erkeğe göre daha sağlam ve konuşma yürüme hep erkekden bi adım önde erkek aynı amcası pofidik ve tembel.

Son düzenleme:
mues hiç endişe etme canım,ceylanın dediği gibi kilosu boyu aynı olan bende hiç ikiz duymadım:)
ceylan demekkı senın kızın minyon çıtı pıtı olacak,bir problem olsa bu aya kadar çoktan anlaşılmıştı:))

belgide yagmur bana çektiyse çıtı pıtıda olabilir baştan beri diyodum zaten annesi gibi çıtı pıtı olur diye:27::27::27::27:

Kızlar duam sayı olarak tamamlandı .
Herkesten Allah razı olsun.
Rabbim gönlünüzdeki her muradı hakkınızda hayırlı kılıp tez zamanda nasip etsin İNŞALLAHHHHHHHHH

karanfilce merhaba

mesajını aldım teşekkür ederim. bugun kontrolum vardı dr a gittik. benim yumoşlardan biri 17mm olmuş. bu akşam son iğnemi olup pazar gecesi 11.30 da çatlatma iğnesi yap dediler. salı sabahı 11 de aşılama olacakmış. dua eder misiniz ne olur bu sefer tutsun inş. karanfilce seninle 2 gün aramız var. 10 temmuzda beta hcg baktır dediler. bakalım sonuç nasıl olacak_

ceylanım ne olur sen de üzülme, Allahın izniyle sağlıklı bir evlat sahibi olursun. hem illa sat ile bebeğin gelişimi mutlaka tutmalı mı? sen demiyormuydun ta en başta, benim yumurtalar geç gelişiyor diye. tamam işte geç döllenmiş. hepsi bu kadar. boncuğun dediklerine de kulak ver. kendini de bebeğinide üzme. Allaha emanet et onu.

hadi görüşürüz. doğumun için gün sayıyoruz inş. sevgiler

karanfilce merhaba

mesajını aldım teşekkür ederim. bugun kontrolum vardı dr a gittik. benim yumoşlardan biri 17mm olmuş. bu akşam son iğnemi olup pazar gecesi 11.30 da çatlatma iğnesi yap dediler. salı sabahı 11 de aşılama olacakmış. dua eder misiniz ne olur bu sefer tutsun inş. karanfilce seninle 2 gün aramız var. 10 temmuzda beta hcg baktır dediler. bakalım sonuç nasıl olacak_

ceylanım ne olur sen de üzülme, Allahın izniyle sağlıklı bir evlat sahibi olursun. hem illa sat ile bebeğin gelişimi mutlaka tutmalı mı? sen demiyormuydun ta en başta, benim yumurtalar geç gelişiyor diye. tamam işte geç döllenmiş. hepsi bu kadar. boncuğun dediklerine de kulak ver. kendini de bebeğinide üzme. Allaha emanet et onu.

hadi görüşürüz. doğumun için gün sayıyoruz inş. sevgiler

inşallah canım Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı versin amin..
kaç yumurtan olmuş??
ben o kadar şaşırdım ki hapla bile bir sürü yumurtam olurken iğneyle 1 tane olduğuna...
ama dedim ya muayeneye girmeden dua ettim. Allahım bi tane olsun kaliteli olsun o da döllensin sıkı sıkı tutunsun hayırlı salih sağlıklı bir evlat olsun :16:
Amin..

benim aşılamam iğneden 38 saat sonra olmuş olcak.. bir de yumurtam 24 mm di ya zaten vücudum da lh salgılamıştır diye düşünüyorum.. neyse bakalım demek ki bir kaç saatin çok da önemi yok.. ama bizim tembel spermcanlar napcak bakalım. inşallah yumoşuma yetişirler :1:

kızlar kaan aydosa özel muayenehanedemi muane oluyoz,

yoksa hastanedemi,

özel muayene ücreti ne kadar ?,

nereye ödüyoz,

randevuyu şimdiden alsam olurmu,

?ımmm sonraa bide şey testler için ayrı ücret ödeniyormu,

yani kısaca kaça patlıyo :):):)

çok duygusuz hissettim kendimi :p:17:

aşılama yaptıracak arkadaşlarım dualarım sizinle inşallah MEVLAM gönlünüzdekini hayırlı kılar ikiniz içinde

hem sizin hem bizim umudumuz olur :16::16::16::16::16:

ben ikiside aynı kilorla ve boyda dogan ikiz hiç duymadım hepte kızlar ufak oluyo bu irkekler ne fena böyle:1::1::1::1:

Evet öyleymiş.
Benim kardeşimin eşide ikiz, damadımız ikizinden daha yapılı uzun boylu.
Sağlıklı sihatli olsunlarda inşallah.
Artk takmıcam...

kızlar kaan aydosa özel muayenehanedemi muane oluyoz,

yoksa hastanedemi,

özel muayene ücreti ne kadar ?,

nereye ödüyoz,

randevuyu şimdiden alsam olurmu,

?ımmm sonraa bide şey testler için ayrı ücret ödeniyormu,

yani kısaca kaça patlıyo :):):)

çok duygusuz hissettim kendimi :p:17:

biz geçen yıl ekim ayında gittik kaan aydosa. özel muayenesinde muayene ediyor.muayene ücreti 300 tl idi. şimdi ne oldu bilmiyorum.bizden sperm dna hasar testi yaptırmamızı istedi. biz gittiğimizde bu testi üniversite hastanesinde yaptırmamızı söyledi.bize nasıl ve nerde yaptıracağımızı tarif etti.gittik kan ve sperm örneği verdik sonuçlarını bize mail ile gönderdi. o zamandan beri de eşim tedavide. ilaç kullanıyor. her ay kan testi yaptırıp hocaya mail atıyoruz ona göre ilaö dozajını ayarlıyor.henüz doğal yolla olmadı. bu yüzden bu ay aşılama denemeye karar verdik. hayırlısı bakalım. inş sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olur. aşılama günüm salı günü. umarım anlattıklarım sana yardımcı olmuştur. hiç gözünde buyutme sanıldığı kadar zor olmuyor ankaraya gidip muayene olmak.hemen ara ve randevu al çünkü çok dolu oluyor kim bilir ne zamana randevu verecek. o yüzden acele et derim.

bu forumdan okuduğuma göre artık sperm dna hasar testini üniversite hastanesi yaptırılamıyormuş dışarıda bir yer tarif ediyormuş. buradan okuduklarıma göre diyorum. yeni giden arkadaşlar varsa onlarda tecrübelerini paylaşsınlar. sonuçta biz gideli 8*9 ay oldu.

umarım yardımcı olmusumdur. iyi geceler

biz geçen yıl ekim ayında gittik kaan aydosa. özel muayenesinde muayene ediyor.muayene ücreti 300 tl idi. şimdi ne oldu bilmiyorum.bizden sperm dna hasar testi yaptırmamızı istedi. biz gittiğimizde bu testi üniversite hastanesinde yaptırmamızı söyledi.bize nasıl ve nerde yaptıracağımızı tarif etti.gittik kan ve sperm örneği verdik sonuçlarını bize mail ile gönderdi. o zamandan beri de eşim tedavide. ilaç kullanıyor. her ay kan testi yaptırıp hocaya mail atıyoruz ona göre ilaö dozajını ayarlıyor.henüz doğal yolla olmadı. bu yüzden bu ay aşılama denemeye karar verdik. hayırlısı bakalım. inş sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olur. aşılama günüm salı günü. umarım anlattıklarım sana yardımcı olmuştur. hiç gözünde buyutme sanıldığı kadar zor olmuyor ankaraya gidip muayene olmak.hemen ara ve randevu al çünkü çok dolu oluyor kim bilir ne zamana randevu verecek. o yüzden acele et derim.

bu forumdan okuduğuma göre artık sperm dna hasar testini üniversite hastanesi yaptırılamıyormuş dışarıda bir yer tarif ediyormuş. buradan okuduklarıma göre diyorum. yeni giden arkadaşlar varsa onlarda tecrübelerini paylaşsınlar. sonuçta biz gideli 8*9 ay oldu.

umarım yardımcı olmusumdur. iyi geceler

300 milyon muayene ücreti mi ne kadar fazlaymış:53:
infertiliteyle ilgilenen ürolog sayısı çok az sanırım biraz da ondan mı kaynaklanıyor ki yüksek olması..

canım siz kaç yıldır istiyorsunuz ve eşinin değerleri nasıldı

biz 2 yıl korunduk.ilk zamanlar düşünmüyorduk. sonra bebek istediğimizde ilk ay hamile kaldım. ama boş gebelik oldu. bebek düştü. 4 yıldır da olmuyor. önce eşimde varikosel olduğu ortaya çıktı 9 ay sonra ameliyat oldu. 6 ay 1 yıl bekleyin dedi doktor. bekledik baktık değerlerde fazla bir değişiklik yok.istanbulda meşhur ürologlara gittik onlar siz herşeyi yapmışsını geriye tek tüp kalmış dediler. sonra ben hsg çektirdim tüpler açık. sonra histeroskopi yaptırdım onda da sorun yok çok şükür. en son kaan aydosa gittik. bu anlattıklarımızı dinleyince sorun spermin dnasında dedi. tabi önce test yapıp bakmak lazım dna hasarı var mı diye dedi. yaptırdık. sonuç spermlerin % 98 i hasarlı. % 1,5- 2 si sağlıklı spermler. bu halde tüpte yaptırsanız düşerdi zaten dedi. isabet etmişsiniz bu zamana kadar tüp yaptırmamakta dedi.çnce tedavi edelim doğal yolla olmazsa o zaman aşılama sonra tüp deneriz dedi. bu zamana kadar uyguladığı tedavilere de eşimin iyi yanıt verdiğini söyledi istediğiniz kadar doğal yolla deneyebilirsiniz dedi fakat benim yaşım 34 olduğundan şansı biraz daha arttırmak için aşılamayı bir deneyelim istedik. bakalımi hayırlısı artık. inş. bu sefer yüzümüz güler. dua edin nolur. sevgiler

Back
X