merhaba kızlar .. Tek tek yazamıyorum herkese çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için .. Rabbim tez zamanda isteyen dileyen herkese nasip etsin ..
Az ve öz doğum hikayemi yazayım adettendir ..
14 temmuz cmt günü ishal ve kusma şikayetlerim vardı .. Bütün gün uyudum kalkamadım yataktan ..
Kalktığımda da zaten doğru wc 'ye

Akşam olduğunda eşimi aradım ve beni acile götürmesini istedim , çok fazla bir ağrım yoktu ama bi gidelim en azından serum takar yollarlar diyordum ..
Gittik nöbetçi kadındoğumcu baktı usg'de oğlum iyiydi ama sancın var dedi .. Usg'de de anlaşılıyormuş ..
çatı muayenemi yaptı ve 3 cm açılmam olduğunu söyledi .. Hemen nst'ye alındım .. Sancım 5 dk bir geliyordu ama ben pek bişey hissetmiyordum ..
Bu gece doğum olur dediklerinde beni bir heyacan ev korku aldı , çok hazırlıkıszdım , dr'um yoktu vs vs ..
Hemen dr'umu aradılar çıktı geldi akşam 8.30'da ..
Bu arada bende serum yemeye başladım bir yandan da doğuma hazırlanıyordum ..
Herkes hastaneye gelmeye başladı , çantam hazırdı evden alıp geldiler..
36. Haftamdaydım erkendi ama bebeğimin kilosu iyiydi riskli zamanları atlatmıştık ve en korktuğum en son kan sulandırı iğnemi bir gün önce vurulmuştum ..
Allah'tan o akşamkini vurulamadan gelmiştim hiç bir sorun çıkmadı ..
Hemen ameliyathaneye alındım , spinal sezeryan olucaktım .. Belden aşağım uyuştu .. 5 dk sonra oğlum çığlık çığlığa ağlıyordu o anı an be an yaşamak çok özelmiş gerçekten iyikide genel olmamışım ..
Minik oğlum mert herşeye inat pekte minik gelmedi 3080 gr 50cm olarak 14 temmuz 2012 cmt akşamı saat 21.00'da dünyaya geldi..
Bir sorunumuz vardı oğluşum doğarken ciğerlerindeki suyu atamadı , bunu normal doğumda bebekler kolaylıkla atarken szeryanda atamayabiliyorlarmış..
2 gün en az seviye oksijen aldı ..ben pzt oğlum salı taburcu oldu ..
çok şükür genel sağlık durumu iyi .. Sadece çok inatçı , herşeye çabuk sinirleniyor ..memeyle kavga halinde ..
Ama hamd olsun sağlıcakla kucağıma aldım .. Rabbim'e şükürler olsun ..
Bizden böyle teyzleri , bızdık oğlum hepinizin ellerinden öper..