Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese selamlar herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun..
5N1K canım hamileymişsin tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına almak nasip etsin..
şöyle bi son sayfaya baktım varmı başka güzel haberler.. ben bi face bakayım neler oluyor neler bitiyor..

teşekkür ederim paptya inşallah sağlıklı sıhhatlı bir yolculuğumuz olur...:1:

ben becerebılırsem ekleyeyım bakalım ama ole bılgemm gıbı afıllı laflar felan yazamam :24:

lorke çok güzell olmuşşşş ellerine sağlık...:38:

evet cnm facede varım evet okul gezisi için italya ya gitmiştik pazar günü ama bu tek çizgi çok üzdü cnm 5n1k Allahtan yazmış gece çıkmıyor diye rahatladım ama bana yeniside almazlar çok zırladım diye

canım lütfen kendini yıpratma herşeyin hayırlısı inşallah...
pazar günü bize güzel haberler vericeksin allahın izniyle. bu idrar testleri adamı deli eder:37:

o üzerine yazdıkları 3-4 damla idrar bile önemliymiş...az koysan çalışmaz çok koysan çalışmazzz!!

sen canını üzme. en güzel sabah idrarıdır keşke daha önce yazsaymışım...bir de bekledin mi biraz acaba hemen bakıp attın mı??çıkmayıp sonradan da hayal gibi gözükebilir....

ben becerebılırsem ekleyeyım bakalım ama ole bılgemm gıbı afıllı laflar felan yazamam :24:

masallah canım ne guzeşl yaa
Rabbım en yakın hayırlı zamanda bızede nasıb eder ınsallah dıyelım ...

bızler ıyıyız ınsallah arada gırıp herkes kendınden haberdar edıyor az cok ..
ben bayram oncesı apandıst amelıyatı oldum arada da myom gormusler onuda almıslar
3ay korunmam gerektıgını soyledı doktor ondan sonra da dondurulmusları deneyelım dıye dusunuyoruz yanı kasım gıbı sanırım hayırlısı bakalım

çok geçmiş olsun canım,

çok geçmiş olsun canım,

çok geçmiş olsun canım..
Allahım inşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlandırır bu sefer..
gözümüzün nuru düyamızın süsü bebeklerimizi bizlere bağışlar Rabbim..

saolasınız kızlar.. gectı gıttı sukur ...
herseyde bı hayır var bakalım...
uzun bır aradan sonra dkh kullanıp acabasız bır regl beklemek ılgınc olacak sanırm :27:

herkese merhaba...
okuyup okuyup çıkıyorum...

5n1k tebrik ederim canım Rabbim tamamına erdirsin...
ARUNACIM güzel haberler ver inşallah bize yarın.sende bu topikte hamiş haberini beklediğim kişlerdensin:)

ben geçen ay 27sinde adet olmuştum.doğumdan sonra hiç vaktinde adet olmadım hep gecikti,bende bundan güç alarak pazartesi ve salıya randevularımı aldım

pazartesi günü ablamın doktoru ahmet bostancı....
salı hakan şatıroğlu.eğer pazatesi günü beni tatmin ederse konuşmalar salı gitmeyeceğim...
eğer adet olmazsam ve Allahtan birşey olmazsa pazar yolcuyum

teşekkür ederim paptya inşallah sağlıklı sıhhatlı bir yolculuğumuz olur...:1:

lorke çok güzell olmuşşşş ellerine sağlık...:38:

canım lütfen kendini yıpratma herşeyin hayırlısı inşallah...
pazar günü bize güzel haberler vericeksin allahın izniyle. bu idrar testleri adamı deli eder:37:

o üzerine yazdıkları 3-4 damla idrar bile önemliymiş...az koysan çalışmaz çok koysan çalışmazzz!!

sen canını üzme. en güzel sabah idrarıdır keşke daha önce yazsaymışım...bir de bekledin mi biraz acaba hemen bakıp attın mı??çıkmayıp sonradan da hayal gibi gözükebilir....

doğru diyorsun tatlım bende acele ettim şimdi pek düşünmüyorum etkilenmedim dersem yalan olur negatife hazır mazaır değilmişim onuda anladım şu mübarek cuma hürmetine hep dua ediyorum

herkese merhaba...

ARUNACIM güzel haberler ver inşallah bize yarın.sende bu topikte hamiş haberini beklediğim kişlerdensin:)

ben geçen ay 27sinde adet olmuştum.doğumdan sonra hiç vaktinde adet olmadım hep gecikti,bende bundan güç alarak pazartesi ve salıya randevularımı aldım

salı hakan şatıroğlu.eğer pazatesi günü beni tatmin ederse konuşmalar salı gitmeyeceğim...

canımiçi çok sağol pazar nereye yolculuk

Slm arkadaşlar nasılsınız?
Uzun zamandır giremiyorum topiğe,belki biraz daha uğrayamayabilirim..
Bebişlerin ve benim sağlığımız yerinde çok şükür..
Bu aralar eşimin ailesiyle ciddi boyutta sıkıntılarımız var..Pek aşabilecekmişiz gibi de durmuyor..
Ne istiyorlar anlamıyorum..Bir tane kucağımda bir tane karnımda torunları var..Rabbim ıslah etsin,sonumuzu hayr etsin inşallah..
Allah'tan eşim akıllı bir adam bizi uzak tutmaya çalışıyor ama yine de etkilemiyoruz işte..
Umarım güzel gelişmeler vardır..Allah'a emanet olun..

Selam kızlar. Arunacım güzel haberlerini almayı dört gözle bekliyorum, inşallah yanlış zamanda yaptığın için tek çizgiyi görmüşsündür.

inşallah boncuğum drum transferi yaparken bende sende elinden gelini yaptın bundan sonrası Allahın elinde dedi çok doğru yükdek doz aldım iğnede 5.ünü bekledim ikiz konuldu yinede olmuyorsa rabbim ol demediği için

20 gündür yazamadım arkadaşlarım..ama hep okudum..
netimiz arızalıydı..işyerinden de yazamıyorum :(
5n1k canım benim hayırlı olsun bitanem çok çok sevindim
seninde bayram şekerin gelmiş gökçenim gibi...:nazar:

aruna canım senin için de hayırlı güzel sonuçları alalım en yakın zamanda inşallah..
rabbim gönlünün muradını en yakın zamanda en hayırlı bi şekilde nasip etsin inşallah...

CEYLANIM berrasına kavuştu..pek yazmıyor meşgul tabi :emir_bebek::nazar::emir_bebek:
sanada hayırlı olsun ceylanım..yavrunun kokusunu çek içine mis gibi ohhh.bizim yerimize de çek...:nazar:

LORKEM de ameliyat olmuş geçmiş olsun tatlım..
2-3 ay dkh kullanacakmışsın ..kafan rahatlar belki..bunda da vardır bi hayır...:)

kızlar atladığım kimse yoktur inşallah..herkesi çok özledim...

bana gelince adetim 8 gün geçti...
adet günümde test yapmıştım ama şöyle üstünkörü.2 dk bile bakmadan attım çöpe.
bi daha da yapmadım..bekliyorum.olsa zaten adet günü çıkardı demi..:)

herkese merhaba...

ekintosum inşalalh hayırlısı olsun umarım doktorun seni tatmin edici şeyler söyler ve kistinden bir şekilde kurtulursun inşalalh..
artık hallet şu işi canım da hep aklının bir köşesinde seni meşgul etmesin..

Slm arkadaşlar nasılsınız?
Uzun zamandır giremiyorum topiğe,belki biraz daha uğrayamayabilirim..
Bebişlerin ve benim sağlığımız yerinde çok şükür..
Bu aralar eşimin ailesiyle ciddi boyutta sıkıntılarımız var..Pek aşabilecekmişiz gibi de durmuyor..
Ne istiyorlar anlamıyorum..Bir tane kucağımda bir tane karnımda torunları var..Rabbim ıslah etsin,sonumuzu hayr etsin inşallah..
Allah'tan eşim akıllı bir adam bizi uzak tutmaya çalışıyor ama yine de etkilemiyoruz işte..
Umarım güzel gelişmeler vardır..Allah'a emanet olun..
fatmacım siz iyisiniz ya bebişlerin sen ve eşin. bakma başkalrına.. millet işi gücü olmadığından herhalde bu ara birbirine sarıyor..
senin en iyi şekilde bu sıkıntıları atlatacağına eminim. çok güçlü birisin çünkü
bak eşin de destekçinmiş. en önemlisi de bu zaten..
sen bu haldeyken yani hamileyken üzmeselermiş keşke sizi ama olmuş demek ki.. sen takma kimseyi
rabbim gönlüne ferahlık versin bu sıkıntıalrı da tez vakitte atlatmak nasip etsin..

inşallah boncuğum drum transferi yaparken bende sende elinden gelini yaptın bundan sonrası Allahın elinde dedi çok doğru yükdek doz aldım iğnede 5.ünü bekledim ikiz konuldu yinede olmuyorsa rabbim ol demediği için
arunacımmm.. rabbimden hayırlısı inşalalh ama bana da yanlış zaman gibi geldi
halbuki bilmen lazımdı be kuzum adet günü gelmeden idrarda çıkmazki
çıksada çok çoookkk silik o da ancak sabahları..
yani hem adet günün gelmeden olduğu için hemde akşam yapılan bir test olduğu için ben bunu saymıyorum:)))
sakın moralini bozma eğer nasibinde varsa o seni muhakkak bulacak şimdi olmazsa sonra
bizim gönlümüz tabiki şimdi olmasından yana dualarımız hep o yönde ama tabiki bir yanımızda hayırlısını dilemekte..
herşeye hazır olalım kuzum ama umudumuzu hiç yitirmeden..
ben çok içten inanıyorum inşalalh gü<zel bir haber gelecek çok yakında..
20 gündür yazamadım arkadaşlarım..ama hep okudum..
netimiz arızalıydı..işyerinden de yazamıyorum :(
5n1k canım benim hayırlı olsun bitanem çok çok sevindim
seninde bayram şekerin gelmiş gökçenim gibi...:nazar:

aruna canım senin için de hayırlı güzel sonuçları alalım en yakın zamanda inşallah..
rabbim gönlünün muradını en yakın zamanda en hayırlı bi şekilde nasip etsin inşallah...

CEYLANIM berrasına kavuştu..pek yazmıyor meşgul tabi :emir_bebek::nazar::emir_bebek:
sanada hayırlı olsun ceylanım..yavrunun kokusunu çek içine mis gibi ohhh.bizim yerimize de çek...:nazar:

LORKEM de ameliyat olmuş geçmiş olsun tatlım..
2-3 ay dkh kullanacakmışsın ..kafan rahatlar belki..bunda da vardır bi hayır...:)

kızlar atladığım kimse yoktur inşallah..herkesi çok özledim...

bana gelince adetim 8 gün geçti...
adet günümde test yapmıştım ama şöyle üstünkörü.2 dk bile bakmadan attım çöpe.
bi daha da yapmadım..bekliyorum.olsa zaten adet günü çıkardı demi..:)

gelbebeğim ne zamandır girmiyordun
merak ettim ama tatildesindir diye düşündüm açıkçası..
canım benim 8 gün adet gecikmesi olmayan biri için oldukça fazla bir gecikme
senin gecikmelerin oluyor muydu adetinde düzensizlik var mıydı bak hatırlayamadım şimdi..
eğerki birkaç günlük gecikmelr dışında gecikme yaşamayan biriysen muhakkak testi yenile
sabah yap ve hemen atma lütfen..
inşalalh bir güzel haberde senden alalım fıstıığım..

GÖKÇENİM canım benim arasıra gecikmelerim oluyor.
çok düzenli sayılmaz adetlerim..
ama uzun zamandır iyiydi..
hayırlısı olsun ya bekliyoruz bakalım..

sen nasılsın bebişimiz nasıl..
eşin ve çevrende neler oldu hamile haberin duyulunca ..ay çok merak ederim..:21:

canım benim inşalalh hayırlı bir haber vesilesidir bu seferki gecikmen..
ama adet günü yapmışsın testini. 8 günde geçmiş üstünden. tkrarlayabilirsin yani.. varsa muhakakk çıkar ama sabah yapmalısın..
bizim de ne olsun canım herkes çok şaşırdı tabi ki.. bizim belki çok fazla bir geçmişimiz yok henüz infertilitede. iki yıldır uğraşıyorduk ama artık herkes kabullenmişti ailelerimiz
akadaşalrımızı herkes biliyordu durumumuzu çok şükür kimse de üstümüze gelmiyordu ekim gibi tüp yaptıracağımızı da herkes biliyordu.
o yüzden haber bomba gibi düştü herkes çok sevindi tabi ki.. artık dileklerimiz devamının gelmesi noktasında inşalah..
rabbim herkese yaşatsın tüm arkadaşlarıma, sağlıklı ve güzel hamilelikler inşallah..

ama adet günü yapmışsın testini. 8 günde geçmiş üstünden. tkrarlayabilirsin yani.. varsa muhakakk çıkar ama sabah yapmalısın..
bizim de ne olsun canım herkes çok şaşırdı tabi ki.. bizim belki çok fazla bir geçmişimiz yok henüz infertilitede. iki yıldır uğraşıyorduk ama artık herkes kabullenmişti ailelerimiz
akadaşalrımızı herkes biliyordu durumumuzu çok şükür kimse de üstümüze gelmiyordu ekim gibi tüp yaptıracağımızı da herkes biliyordu.
o yüzden haber bomba gibi düştü herkes çok sevindi tabi ki.. artık dileklerimiz devamının gelmesi noktasında inşalah..
rabbim herkese yaşatsın tüm arkadaşlarıma, sağlıklı ve güzel hamilelikler inşallah..

çok korkuyorum tatlım çoookk.
biraz olsun ümidim var bu da hemen yok olup gitmesin istiyorum..
belki saçma ama biraz daha yaşayayım bu güzel bekleyişi sonu hüsranla bitme ihtimali olsa bile ...
gecikmelerim genelde 8-11 gün olur 15 gün falan bekleyeyim diyorum o yüzden garanti olsun diye.

bu arada öğlen akıntımın içinde çok ince kıl gibi bi kan gördüm..devamıda gelmedi..
belki adette geliyor olabilir.

Allahım nazarlardan korusun yavrunu..
sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin güzel Mevlam...
eşinle yavrunla çook mutlu olun inşallah..

çok korkuyorum tatlım çoookk.
biraz olsun ümidim var bu da hemen yok olup gitmesin istiyorum..
belki saçma ama biraz daha yaşayayım bu güzel bekleyişi sonu hüsranla bitme ihtimali olsa bile ...
gecikmelerim genelde 8-11 gün olur 15 gün falan bekleyeyim diyorum o yüzden garanti olsun diye.

bu arada öğlen akıntımın içinde çok ince kıl gibi bi kan gördüm..devamıda gelmedi..
belki adette geliyor olabilir.

canım açıkçası ben de olsam beklerdim biraz :)) heyecan yapardım kendime..
15 gün biraz çok ama sen eğerki en çok 11 gün gecikme yaaşdıysan 11 gün bekle bence. 12. gün hala bişi yoksa test yaparsın.
belirti soracam ama belirtiye takılma adet belirtisinden farklı bişi değil. benim hep belim çok ağrır adetimin geleceği gün.
ve ben 63. günümde acayip bel ağrıları yaşadım o yüzden de biraz test yapmak istememiştim bende adet geliyor diye..
ama hamilelik belirtisiymiş. belirti arama gününü bekle canım.. rabbimden hayırlısı..

canım açıkçası ben de olsam beklerdim biraz :)) heyecan yapardım kendime..
15 gün biraz çok ama sen eğerki en çok 11 gün gecikme yaaşdıysan 11 gün bekle bence. 12. gün hala bişi yoksa test yaparsın.
belirti soracam ama belirtiye takılma adet belirtisinden farklı bişi değil. benim hep belim çok ağrır adetimin geleceği gün.
ve ben 63. günümde acayip bel ağrıları yaşadım o yüzden de biraz test yapmak istememiştim bende adet geliyor diye..
ama hamilelik belirtisiymiş. belirti arama gününü bekle canım.. rabbimden hayırlısı..

sen zaten rekor kırdın onu hiç sormuyorum...:))
belirti yok zaten hayatım..
adetime yakın göğüslerim hassaslaşır ağrırdı o da yok daha ama
anlık bişey bi anda ağrır adet geliverir sorun olmaz hiç :))

bu akıntıya ne diyorsun ben ilk defa gördüm :)

sen zaten rekor kırdın onu hiç sormuyorum...:))
belirti yok zaten hayatım..
adetime yakın göğüslerim hassaslaşır ağrırdı o da yok daha ama
anlık bişey bi anda ağrır adet geliverir sorun olmaz hiç :))

bu akıntıya ne diyorsun ben ilk defa gördüm :)

canım akıntın her zaman gördüğün akıntıdan farklı sanırım
benim de hamilelik akıntılarım farklı.
hiç bişi yokken bir anda bi ıslaklık geliyor afedesin işemiş gibi hissediyorum hemen lavaboya gidiyorum
daha sulu kıvamsız bir akıntı rengide beyaz bi de çamaşırımın bir kısmını ıslatıyor gerçekten. aslında miktarı az ama sulu olduğu için çok gibi geliyor
senniki nasıl

güzelim pazar günü bugün ilk defa idrar testi yaptım şimdi tek çizgi bittim evdekiler herşeye hazırlıklı ol diyor of yağmurum

Canım ya güzel düşün güzel olsun...Akıl vermek bana düşmez ama sakın bittim filan deyip kendini yıpratma, ben yaşadıklarımdan sonra ağladığım günlere pişman oluyorum, ağlamasaydım bittim demeseydim, bebeğim sağlıklı sıhhatli olsaydı da varsın bir sene sonra gelseydi.. İnşallah bebeğin sağlıklı sıhhatli bir sekilde seninle olur

canım akıntın her zaman gördüğün akıntıdan farklı sanırım
benim de hamilelik akıntılarım farklı.
hiç bişi yokken bir anda bi ıslaklık geliyor afedesin işemiş gibi hissediyorum hemen lavaboya gidiyorum
daha sulu kıvamsız bir akıntı rengide beyaz bi de çamaşırımın bir kısmını ıslatıyor gerçekten. aslında miktarı az ama sulu olduğu için çok gibi geliyor
senniki nasıl

evet biraz fazla akıntım var..ona takılmıyorum olabilir..
az bişey kıl gibi akıntı içinde kan geldi ona takıldım ben..

Back
X