Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet biraz fazla akıntım var..ona takılmıyorum olabilir..
az bişey kıl gibi akıntı içinde kan geldi ona takıldım ben..

valla canım herşey olabilir ne diyeyim:))) her şeye hazırlıklı ol canım benim.. yerleşme kanamsı da olabliri adet habercisi de olabilir..
zaman gösterecek onun ne olduğunu:))

valla canım herşey olabilir ne diyeyim:))) her şeye hazırlıklı ol canım benim.. yerleşme kanamsı da olabliri adet habercisi de olabilir..
zaman gösterecek onun ne olduğunu:))

canım beni dinledin sağol bebeğim...yordum seni helal et hakkını...

Rabbimden hayırlısını istiyorum..
yavrumun şimdi gelmesi hayırlı ise gelsin..
bekliyoruz seni annesinin ve babasının kuzusu..

ekintosum inşalalh hayırlısı olsun umarım doktorun seni tatmin edici şeyler söyler ve kistinden bir şekilde kurtulursun inşalalh..
artık hallet şu işi canım da hep aklının bir köşesinde seni meşgul etmesin..

fatmacım siz iyisiniz ya bebişlerin sen ve eşin. bakma başkalrına.. millet işi gücü olmadığından herhalde bu ara birbirine sarıyor..
senin en iyi şekilde bu sıkıntıları atlatacağına eminim. çok güçlü birisin çünkü
bak eşin de destekçinmiş. en önemlisi de bu zaten..
sen bu haldeyken yani hamileyken üzmeselermiş keşke sizi ama olmuş demek ki.. sen takma kimseyi
rabbim gönlüne ferahlık versin bu sıkıntıalrı da tez vakitte atlatmak nasip etsin..

arunacımmm.. rabbimden hayırlısı inşalalh ama bana da yanlış zaman gibi geldi
halbuki bilmen lazımdı be kuzum adet günü gelmeden idrarda çıkmazki
çıksada çok çoookkk silik o da ancak sabahları..
yani hem adet günün gelmeden olduğu için hemde akşam yapılan bir test olduğu için ben bunu saymıyorum:)))
sakın moralini bozma eğer nasibinde varsa o seni muhakkak bulacak şimdi olmazsa sonra
bizim gönlümüz tabiki şimdi olmasından yana dualarımız hep o yönde ama tabiki bir yanımızda hayırlısını dilemekte..
herşeye hazır olalım kuzum ama umudumuzu hiç yitirmeden..
ben çok içten inanıyorum inşalalh gü<zel bir haber gelecek çok yakında..

gelbebeğim ne zamandır girmiyordun
merak ettim ama tatildesindir diye düşündüm açıkçası..
canım benim 8 gün adet gecikmesi olmayan biri için oldukça fazla bir gecikme
senin gecikmelerin oluyor muydu adetinde düzensizlik var mıydı bak hatırlayamadım şimdi..
eğerki birkaç günlük gecikmelr dışında gecikme yaşamayan biriysen muhakkak testi yenile
sabah yap ve hemen atma lütfen..
inşalalh bir güzel haberde senden alalım fıstıığım..

normalde adetime 4 gün var tabi tüp olunca daha erkene alınabiliyor dediğin doğru cnm düşünmemeye çalışıyorum bugün ilk defa biraz gezeceğim sabahları ağrım oluyor sanki adet olacakmışım gibi onunla boğuşuyorum

20 gündür yazamadım arkadaşlarım..ama hep okudum..
netimiz arızalıydı..işyerinden de yazamıyorum :(
5n1k canım benim hayırlı olsun bitanem çok çok sevindim
seninde bayram şekerin gelmiş gökçenim gibi...:nazar:

aruna canım senin için de hayırlı güzel sonuçları alalım en yakın zamanda inşallah..
rabbim gönlünün muradını en yakın zamanda en hayırlı bi şekilde nasip etsin inşallah...

CEYLANIM berrasına kavuştu..pek yazmıyor meşgul tabi :emir_bebek::nazar::emir_bebek:
sanada hayırlı olsun ceylanım..yavrunun kokusunu çek içine mis gibi ohhh.bizim yerimize de çek...:nazar:

LORKEM de ameliyat olmuş geçmiş olsun tatlım..
2-3 ay dkh kullanacakmışsın ..kafan rahatlar belki..bunda da vardır bi hayır...:)

kızlar atladığım kimse yoktur inşallah..herkesi çok özledim...

bana gelince adetim 8 gün geçti...
adet günümde test yapmıştım ama şöyle üstünkörü.2 dk bile bakmadan attım çöpe.
bi daha da yapmadım..bekliyorum.olsa zaten adet günü çıkardı demi..:)

cnm benim çok teşekkür ederim bugün kan testi yaptırsana

Ekintosum sonunda randevu gunu belli olmus cok sukur hadi hayirli haberlerle gel insLlah
İcine sinsin ve hemen kurtul bu kistten

fatmacim ailelere yakin olmak zor ne kadar iyi bile olsa yakin olanlar problem yasayabiliyor biraz uzaklasma sansniz varsa kullansaniz kafa dagitsaniz keske

Gelbebegim sen de bi test yyapiver kİz ha 8- gun ha 11 gun varsa cikar yani ;)

Aruna senden de mujdeyi bekliyoruz insLlah hakkinda hayirlisi olur

Gokcenn sen nasilsin bulantilarin gecmis sanirim cok sevindim senn adina
Azicikta kilo al cok zayifsin sende sinir oluyom sizin gibileri gordukce :27:

herkese günaydınlar.......:16::16::16:

benim uykum artık çokk azaldı birkaç gündürrr.dün gece saat 2.5 ta yattık. sabah 7.5ta ayaktayım.. abuk sabuk rüyalar görüyorum huzurum kaçıyor. dün gecede erken doğum yapmışım ama çocuk bir kalem boyunda var yok eve gönderiyorlar al bak buna diye. bebek buz gibi. tadım kaçıyor böyle şeyler görmek istemiyorum yaaa:19:

usg nun bukadar uzak olması canımı sıkıyor benim...daha 15 gün var. 8 haftada çağırdı yani 7+2 yken giricem ilk usg numa. 4 ayı bitseydi öyle gitseydim bariii....

görmek istiyorum biranönce :14:

benim uykum artık çokk azaldı birkaç gündürrr.dün gece saat 2.5 ta yattık. sabah 7.5ta ayaktayım.. abuk sabuk rüyalar görüyorum huzurum kaçıyor. dün gecede erken doğum yapmışım ama çocuk bir kalem boyunda var yok eve gönderiyorlar al bak buna diye. bebek buz gibi. tadım kaçıyor böyle şeyler görmek istemiyorum yaaa:19:

usg nun bukadar uzak olması canımı sıkıyor benim...daha 15 gün var. 8 haftada çağırdı yani 7+2 yken giricem ilk usg numa. 4 ayı bitseydi öyle gitseydim bariii....

Günaydınlarrrrr....

Al bir sabırsızda burda, Pamuk diye çok sevdiğimiz bir arkadaşımız vardı o kadar sabırsızdı ki bebişi hep erken doğuracak diye söylerdik şakasına o kadar yaniii. Canım benim erken gitsen bişeyleri göremesen bu sefer daha çok stres ve telaş yapacaksın, acaba neden görünmedi öylemiydi böylemiydi diye. Beklemek elbetteki çok zor ama azıcık sık dişini, dr işi sağlama almış gittiğinde belki kalp atışlarını bile göreceksin.

tebrikler canım...
sağ salim kucağına al inşallah :nazar:

günaydınlar herkese...

Ekintosum sonunda randevu gunu belli olmus cok sukur hadi hayirli haberlerle gel insLlah
İcine sinsin ve hemen kurtul bu kistten

fatmacim ailelere yakin olmak zor ne kadar iyi bile olsa yakin olanlar problem yasayabiliyor biraz uzaklasma sansniz varsa kullansaniz kafa dagitsaniz keske

Aruna senden de mujdeyi bekliyoruz insLlah hakkinda hayirlisi olur

Gokcenn sen nasilsin bulantilarin gecmis sanirim cok sevindim senn adina
Azicikta kilo al cok zayifsin sende sinir oluyom sizin gibileri gordukce :27:
:))) lorke kuzum sende zayıfsın neyin var sanki.. benim boyum 1.57 kilom 58 di. düşünsene aslında zayıf falan değil.
ama sanırsam iyi saklıyorum çünkü kimse inanmıyordu kiloma
bitek eşim inanıyordu :1: :1: :1: :1: nerde ne var biliyordu çünkü:))))
şimdi 54 kiloyum sanırım yavaş yavaş almaya başlıyorum daha ben çok alırım gör bak tosuncuk gibi olurum:)))
kilo almaya yatkınım bi de sanırım hamileliğmde çok yatacağım.. ama olsun sağlık olsun alırız kiloları..
sen istiyorsan senin içinde alırım:)))
lorke senin içinde sessiz bir süreç başladı şu anda. iki ay korunacaksınız becerebilecenmi kızzz
biz daha hiç bilmiyoz da nasıl korunulur:)))

canım oluyor tabi insan çok merak ediyor aslında bir bualntı falan olsa onun içeride olduğunu biliyorsun ya rahatlıyorsun
inşalalh buraya kadar geldiniz ya bundan sonrada yanında bebişin hiç kafana takmamaya çalış aslında evdesin dinlenmedesin ya vakit geçmez bir türlü bende öyleyim evde gün sayıyıorum daha iki hadta var benimde randevuma nasıl geçecek diyorum..
bir dahaki randevularımı daha kısa aralıklarla isteyeceğim bakalım.

Canımmm ilerleyen aylarda dahada artıcak uykusuzluk .
Gece uyuduğum uykunun hepsi 4 saati geçmiyordur herhalde,
Uyygun pozisyonu bulup yatmak 1 saati alıyor uykuya daldın dalmadın tuvalete kalkıyorsun zaten Kris anlatıyordu da öyleymiş hakikatten =)

Evham konusunda haklısın canım hepimiz yaşadık yaşıyoruzda.
Önceki aylarda oynadıklarında evham yapmam diyordum.
Eşim sendeki bu potansiyelle bulursun evham edicek birşey merak etme diyordu.
Haklı çıktı yok bugün az oynadılar.
Yok öyleydi yok böyleydi.
Evhamdan kurtulmanın yolu abdest alıp bol bol yavrularımıza kuran okuyup dua edip tevekkül etmek anca öyle rahatlıyorum.
Birde fazla nette dolşamamak insanın moralini bozucak çok şey var.

Son düzenleme:

Gökçen nasılsın şeker :34:
Randevun ne zaman herşey yolundadır inşallah.

muesimm iyiym çok şükür.. bugünümüze şükürler olsun
6 eylülde ense kalınlığı için gideceğim. 13 eylülde de rahim ağzı boyu ölçümü için..
sabırsızlıkla bekliyorum ve tedirginlikle..
13 eylülde dikiş atıılıp atılmayacağı belli olur zaten. gerekirse hemen atılacak dikiş..
sonumu merak ediyorum anlayacağın:))))

senin kontrollerin her haftamı iki haftada birmi canım.
çünkü rahim ağzını kontrol ediyorlardır muhtemelen.
bende bundan sonrakileri daha kısa aralıklarla isteyeceğim
rahim ağzı sürekli kontrol altında olsun diye..
seninde az kaldı canım hayırlısıyla tehlikeli haftalar geçti çok şükür
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın..

yataga gırdıgınde bolbol dua et bıseyler oku .. kotu ruya gordugunde de anlatma sol tarafına uc kere tukurur gıbı yapıp euzu besmele cek bu Efendımızın sunnetlerınden ...
kafanı rahat tut boncugumun dedıgı gıbı erken gıtmek de doktora ayrı bı stres ...

günaydınlar herkese...

:))) lorke kuzum sende zayıfsın neyin var sanki.. benim boyum 1.57 kilom 58 di. düşünsene aslında zayıf falan değil.
ama sanırsam iyi saklıyorum çünkü kimse inanmıyordu kiloma
bitek eşim inanıyordu :1: :1: :1: :1: nerde ne var biliyordu çünkü:))))
şimdi 54 kiloyum sanırım yavaş yavaş almaya başlıyorum daha ben çok alırım gör bak tosuncuk gibi olurum:)))
kilo almaya yatkınım bi de sanırım hamileliğmde çok yatacağım.. ama olsun sağlık olsun alırız kiloları..
sen istiyorsan senin içinde alırım:)))
lorke senin içinde sessiz bir süreç başladı şu anda. iki ay korunacaksınız becerebilecenmi kızzz
biz daha hiç bilmiyoz da nasıl korunulur:)))
.

ooo hakkaten ıyıymıssın ama hıc bellı degıl kız .. ben 1.68 63 kıloyum senden daha zayıfım o zaman :27:
gercı benımkıde bolgesel yanı ona sınır oluyorum yoksa kılomdan sıkayetcı degılım ama :34:
neyse dedıgın gıbı sen almaya meyıllı gıbısın hemde durum ıtıbarıyle hamılıelıgı yavas gecırecegın ıcın alırsın ınsallah :23:

20 gündür yazamadım arkadaşlarım..ama hep okudum..
netimiz arızalıydı..işyerinden de yazamıyorum :(
5n1k canım benim hayırlı olsun bitanem çok çok sevindim
seninde bayram şekerin gelmiş gökçenim gibi...:nazar:

aruna canım senin için de hayırlı güzel sonuçları alalım en yakın zamanda inşallah..
rabbim gönlünün muradını en yakın zamanda en hayırlı bi şekilde nasip etsin inşallah...

CEYLANIM berrasına kavuştu..pek yazmıyor meşgul tabi :emir_bebek::nazar::emir_bebek:
sanada hayırlı olsun ceylanım..yavrunun kokusunu çek içine mis gibi ohhh.bizim yerimize de çek...:nazar:

LORKEM de ameliyat olmuş geçmiş olsun tatlım..
2-3 ay dkh kullanacakmışsın ..kafan rahatlar belki..bunda da vardır bi hayır...:)

kızlar atladığım kimse yoktur inşallah..herkesi çok özledim...

bana gelince adetim 8 gün geçti...
adet günümde test yapmıştım ama şöyle üstünkörü.2 dk bile bakmadan attım çöpe.
bi daha da yapmadım..bekliyorum.olsa zaten adet günü çıkardı demi..:)

sagol canım kavuştuk sonunda darısı sizlerin başına olsun inşallah
çekmez olurmuyum ya insan doyamıyoki kokusuna:16:
bende heyecanla seni takip ediyorum inşallah o 8 günlük gacikme boşuna degildir güzel haberlerini alırız inşallah canım ya:34:

muesimm iyiym çok şükür.. bugünümüze şükürler olsun
6 eylülde ense kalınlığı için gideceğim. 13 eylülde de rahim ağzı boyu ölçümü için..
sabırsızlıkla bekliyorum ve tedirginlikle..
13 eylülde dikiş atıılıp atılmayacağı belli olur zaten. gerekirse hemen atılacak dikiş..
sonumu merak ediyorum anlayacağın:))))

senin kontrollerin her haftamı iki haftada birmi canım.
çünkü rahim ağzını kontrol ediyorlardır muhtemelen.
bende bundan sonrakileri daha kısa aralıklarla isteyeceğim
rahim ağzı sürekli kontrol altında olsun diye..
seninde az kaldı canım hayırlısıyla tehlikeli haftalar geçti çok şükür
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın..

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Dikiş atılırsa da korkma sakın canım.
Dikişten sonra haftalıktı kontrolüm şimdi 10 günde bire çıkarttı doktorum.
Hayırlsıyla 32 yi bir atlatsak :nazar:
Ağustos ayı okadar uzun geçtiki anlatamam.
Aminnn canım inşallah hayırlısıyla sağlıcakla hepimiz kucaklayyalım yavrularımızı.......... :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Dikiş atılırsa da korkma sakın canım.
Dikişten sonra haftalıktı kontrolüm şimdi 10 günde bire çıkarttı doktorum.
Hayırlsıyla 32 yi bir atlatsak :nazar:
Ağustos ayı okadar uzun geçtiki anlatamam.
Aminnn canım inşallah hayırlısıyla sağlıcakla hepimiz kucaklayyalım yavrularımızı.......... :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım az kaldı bak 27. haftayı doldurdun bilie nerdeyse.. maaşalalh..
inşallah vakitlice gelsinler tabiki de allah korusun şimdi bile gelseler yaşarlar allhın izniyle
25. haftadan sonra yaşatabiliyorlarmış bebeği. kilolarıda iyi artık.
tabiki gönlümüz hamileliğini sonuna kadar tamamlamaktan yana..
en kötü ihtimal olarak dedim yani..
ne kadar dinlenirsen o kadar iyi..
kendine çook dikkat et canım benim..

canım ben dikişten korkmuyorum inan.
tek korkum eğer sınırda falan çıkarsa rahim ağzı boyu. gerek yok dikişe derse
ben o tehlikeli haftaları nasıl atlatırım onu düşünüyorum
çünkü biliyosun bebeğin ağırlığı arttıkça rahim ağzı kısalacak
sürekli rahim ağzının kontrol altında olması lazım
e sonrada geç kalmaktan korkuyorum.. ama senin durumun bana umut oldu inan
seninde serlajın kasılmalardan sonra oldu ve çok şükür dikişin tuttu bugünlere geldin bile..
seni aklıma getiriyorum hep muesin de dikişi son anda oldu ama çok şükür sıkıntısızca devam ediyor diyorum rahatlıyorum..
kendine iyi bak mues sen benim umudumsun ona göre:)))

sagol canım kavuştuk sonunda darısı sizlerin başına olsun inşallah
çekmez olurmuyum ya insan doyamıyoki kokusuna:16:
bende heyecanla seni takip ediyorum inşallah o 8 günlük gacikme boşuna degildir güzel haberlerini alırız inşallah canım ya:34:

cnm benim çok teşekkür ederim bugün kan testi yaptırsana

Gelbebegim sen hamile gibi sin :)) bize haber ver mutlaka

kızlar canlarım sağolun ama maalesef sizlere hayırlı bi haberim yok :((
üzgünüm ama umutsuz değilim :)
şöyle bi düşündüm de benim 3 ayda bir adet gecikmem oluyormuş yeni farkettim :)
şubat ve mayısta 7-8 gün geçmiş şimdide ağustos ve 8 gün gecikme..

kızlar şimdi ben ptesi dr a gidicem inşallah hangi testleri isteyeyim kendim için.
hormon tahlillerimi 1,5 yıldır yenilemedim :26:

hepinizi çok seviyorum...ümitvar arkadaşlarım benim...:38::38::38::38:

canım az kaldı bak 27. haftayı doldurdun bilie nerdeyse.. maaşalalh..
inşallah vakitlice gelsinler tabiki de allah korusun şimdi bile gelseler yaşarlar allhın izniyle
25. haftadan sonra yaşatabiliyorlarmış bebeği. kilolarıda iyi artık.
tabiki gönlümüz hamileliğini sonuna kadar tamamlamaktan yana..
en kötü ihtimal olarak dedim yani..
ne kadar dinlenirsen o kadar iyi..
kendine çook dikkat et canım benim..

canım ben dikişten korkmuyorum inan.
tek korkum eğer sınırda falan çıkarsa rahim ağzı boyu. gerek yok dikişe derse
ben o tehlikeli haftaları nasıl atlatırım onu düşünüyorum
çünkü biliyosun bebeğin ağırlığı arttıkça rahim ağzı kısalacak
sürekli rahim ağzının kontrol altında olması lazım
e sonrada geç kalmaktan korkuyorum.. ama senin durumun bana umut oldu inan
seninde serlajın kasılmalardan sonra oldu ve çok şükür dikişin tuttu bugünlere geldin bile..
seni aklıma getiriyorum hep muesin de dikişi son anda oldu ama çok şükür sıkıntısızca devam ediyor diyorum rahatlıyorum..
kendine iyi bak mues sen benim umudumsun ona göre:)))

Canım benim Allah razı olsun.
Hayırlısıyla sende bugünleri atlatıcaksın inşallah.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Doktorun tehlikeyi sezerse kontrolleri sıklaştırır zaten,
Sana tavsiyem hiç aksatma o kontrolleri etrafımdakiler gereksiz evham yapıyor doktorun gitme okadar sık dediler.
Sağolsun herkes tıp bitirdi ben doktorlarda boşuna para harcıyorum.
Benim serklajdan önceki 3 haftalık ultrasonlarıma baktım rahim ağzı birinde 3.5 diğerinde 3 ötekinde 2.9 çıktı.
2.9 çıkan ölçümde doktorum bu şekilde olursa gerek dumayız yat istirihat et kasılman sancın olursa beni hemen ara dedi.
Pazartesi kontrolüm vardı pazar akşamı aşırı ağrım kasılmam oldu hatta eşime dedimki hayır olsun bugün karnıma sığamadılar sanki kafasını kasığıma yakın hissettim düşün.
Gittim doktora rengimden anladı zaten bekletmeden ultrasona aldı.
Alttanda baktı rahim ağzı 1.5 çıktı öyle apartopar yatırdı zaten.
Allahtan soğukkanlı bir doktor panikllememem için olayın vehametinden bahsetmedi.
Ameliyattan sonra usg e bakarken dikişi atarken keseleri gördük dedi.
Yani Rabbim ne yazmışsa onu yaşıyoruz gökcenim,
Tedbir alıyoruz takdir Rabbim'in.
Rabbim hayırlı günler göstersin hepimize inşallah.
Şimdi seni çok heyecan yaptım biran evvel 13 eylül gelsin hayırlı haberlerle dön inşallah.

Back
X