• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aminn inşallahh Beni korkutan morfoloji zaten balım :KK43: hız ve sayı yükseltilebiliyor ama morfoloji çok zor. Sizin problem neydi ? Maşşallah hamilesin sanırımm
Çok şükür.. varikosel vardı esimde hız problemdi bizde de zamn aldı ama düzeldi ameliyattn 10 ay sonrasında düzeldi sonuç.. inslh olur ya bn burda sıfır morfoloji ile hamile kalan duydm Rabbim istesin yeterki .. takviyelerin devam etsn inslh hamile kalirsn br an önce

Çok şükür.. varikosel vardı esimde hız problemdi bizde de zamn aldı ama düzeldi ameliyattn 10 ay sonrasında düzeldi sonuç.. inslh olur ya bn burda sıfır morfoloji ile hamile kalan duydm Rabbim istesin yeterki .. takviyelerin devam etsn inslh hamile kalirsn br an önce
Ayy canımcım inşallahh... den doğal yolla mı gebe kaldın peki ??

Merhaba nerde ameliyat oldunuz.dr kimdi eşimde de var ama güvenemiyorum ameliyat riskli diyolar.

Merhaba nerde ameliyat oldunuz.dr kimdi eşimde de var ama güvenemiyorum ameliyat riskli diyolar.
Riskli değil ya basit bir ameliyat işinin ehline.. bn k.marasta yaşıyorum devlet hastanesi de oldu ameliyatı doktor dan memnun kalmadk malesf tekrar ameliyat dediler çünkü ama olmadı at kestanesi çayı icirdm bn öyle duzeldi

Riskli değil ya basit bir ameliyat işinin ehline.. bn k.marasta yaşıyorum devlet hastanesi de oldu ameliyatı doktor dan memnun kalmadk malesf tekrar ameliyat dediler çünkü ama olmadı at kestanesi çayı icirdm bn öyle duzeldi

Geçmiş olsun. O çayı nerden aldın acaba aktarlarda varmıdır.

Geçmiş olsun. O çayı nerden aldın acaba aktarlarda varmıdır.
Canm bn at kestanesi olarak aldm kabuğunu soydum içindeki beyaz kısmı çay haline getirdim sabah aç karnına kaynama suyun içine bir çay kaşığı attm iliyincaya kadr demlendi sonra icirdm 5 gün icti sadece . Kapsülü de varmış ama at kestanesi nin dışı zehirli olduğundan guvenemedm kendi elimle yapmak istedim ben pahalı birsyde degl yltanesi 50 krs 10 tane aldım 5 gün çay olarak içildikten sonra kalanını 20 dk kaynatıp varisli damara sürdüm. Bir hafta dne

Merhaba allah bağışlasın kızınızı.neler yaptınız sorun neydi sakıncası yoksa söylemişsiniz?
Eşimde sorun vardı DNA hasarı ve hız problemi Kaan hoca doktorumuzdu eşim klomen ve proxeed plus kullandı ve bende burada okuduğum vitaminleri verdim 2. Ayda hamile kaldım keçiboynuzu tozunu içirdim aktardan karışım yaptırdım fsh düşüktü eşimde yükselince hamile kaldım

Eşimde sorun vardı DNA hasarı ve hız problemi Kaan hoca doktorumuzdu eşim klomen ve proxeed plus kullandı ve bende burada okuduğum vitaminleri verdim 2. Ayda hamile kaldım keçiboynuzu tozunu içirdim aktardan karışım yaptırdım fsh düşüktü eşimde yükselince hamile kaldım

Bizde de morfoloji ve ileti hareket sorunu var.prosed plus kullanıyoruz.keçi boynuzu özünü içiyor. Aktarda yaptırdığınız karşımda neler vardı?

Ben ankaradayım benim yaşadığım yerde bir tane aktar vardı yaptırdım ama bitkilerin gücüne İnan Allah'a havale et ol demeden birşey olmuyor
Allahım evladınızı size bağışlasınn..Sizin morfolojiniz kaçtı acaba ? Bizim sorunumuz morfoloji ve gerçekten bu bizii çok üzüyor. Şimdilik vitaminlerle ve keçiboynuzu kürünü tamamlayıp havuç kürüne keçtik devam ediyorum bakalım..

Esiniz keci boynuzu tozunu nasil kullandi ben sute koyuyorum kac kasik kullandi gunde

Back
X