2 minik çocukla okuyan mezun olanlar buyurun

Eşim tüm gün işte yardımcı olacak kimsem yok herkes işinde gücünde açıkçası. Çocuklarım çok hareketli. bende yapamazdım çok erteledim açıkçası okulu maddi sıkıntılar vs . Ama bi yerden başlamam lazım dedim . Dediğiniz gibi kişiye ve imkanlara göre değişiyor aslında

Aslına bakarsanız şuan fedakarlık yapıp bi yerlere gelemezsem çok zor olacak benim için çünkü çocuklarıma vakit ayırabileceğim bir işim olsun istiyorum ileride ve bu yüzden şuan o karpuzları mecburen taşımak zorundayım dddiğiniz gibi psikolojik olarak çok zor ama inşallah meyvelerini de almamı nasip etsin allah

Siz çok istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Büyük çocuk anaokuluna gidiyor mu? Gidiyorsa bir nebze daha rahatlarsınız. Eğer gitmiyorsa anaokuluna başlatın. Hem o rahatlar hem de siz. Bir de size bir tavsiye; hayallerinizden vazgeçmeyin. Bu sene olmasa bile yine yine deneyin. 70 yaşında tıp fakültesinden mezun olanlar var.

Allah onları başımdan eksik etmesin inşallah her anne gibi benimde bunaldınız anlar oluyor birde çocuklarım çok hareketli yetmeye çalışıyorum yetemedğim oluyor • ben sabahları erkenden kalkıp çalışıyorum gündüz tamamen zamanımı onlara ve eve ayırıyorum hiç okumamaktansa okulumu bitirmek istiyorum yavaş yavaş bile olsa.

Evet istiyorum oğlum anaokuluna gitmek istemedi bana çok düşkün birde kardeşi olunca daha farklı bakıyor olaylara o yüzden eşim hiç istemedi bana kalsa onun için çok iyi olacaktı . Hayallerimden vazgeçmek istemiyorum çünkü evlendim herşeyim değişti hiç değilse hayallerime ulaşmak istiyorum erken olsa daha iyi tabii ama geç de olsa çabalamak istiyorum çocuklarıma böyle de örnek olmak istiyorum

Bunun en güzel cevabını instagramda 1anne7cocuk isimli sayfada bulacaksın, lütfen hemen takip et. 2 değil, 7 küçük çocuk ve yüksek lisans yapıp aynı zamanda psikoloji okuyan bir anne.
Maşallah diyecek hiçbir sözüm yok bakacağım çok merak ettim maşallah helal olsun

Arkadaşımın 2 oğlu var geçen sene AÖF te edebiyat bölümünü bitirdi . Hem istemek hem azim. Kadınlar ne isterse yapar
Evet kesinlikle kadınlar çok güçlü bir varlık azim vermiş allah bize.eşimde diyor dile getirmiyorum ama iki çocukla iyi çalışıyorsun diye

Maşallah ne kadar güzel aynı bölüm olmamıza ayrıca sevindim ama ben ilk sınavıma gireceğim ekimde daha çok yeniyim yani size bişey sormak istiyorum anatomiyi nasıl anladınız geçtiniz defalarca okuyorum ama çok detaylı ve farklı terimler var

Mali müşavirlikte hiç ama hiç kolay bi meslek değil heleki dersleri çok zor ben AÖF iktisat 2. Sınıf terki çok zordu yengeniz çok azimliymiş helal olsun

Evet meslek olarak düşünüyorum test uygulama can kastınız nedir biraz daha açar mısınız öğrenmem iyi olur benim için

Evet aslında kalmadan üstten ders alarak hızlı bitirmek istiyorum ama yeterli değil materyalleri bence

Ben üniversite de yolun başındayım KPSS de önlisans olarak sınava girmeyi düşündüm açıkçası çünkü okulu bitirmeme çok var

Çok teşekkür ederim aynıyız ve çok haklısın geç bile olsa bitsin bişeyler başarmak gibisi yok çünkü

Çok katılıyorum size ve ikizler ekstra zordur çok iyi bitirmiş yine dediğiniz gibi biç başlamamakta iyidir yeterki şu hayatta amaçlımız olsun

Tebrik ediyorum sizi inşallah bende bu sonuca ulaşır bir gün buraya bunu da paylaşırım

Merhaba. Ben de Auzef Çocuk Gelişimi 4. sınıf öğrecisiyim. 6 ve 2 yaşında iki kızım var. Bölüme hamileyken kaydımı yaptırmıştım. Bu zamana kadar zorlanmadım. Sınavlardan belli bir süre önce çalışmaya başlıyorum. Çocuklar 9 gibi yatarlar. Ben yatana kadar epey zamanım oluyor. Bence yapabilirsiniz.

Böyle başaran Kişiler yazdıkça ayrı bir umutlanıyorum ayrı bir mutlu oluyorum inşallah başaracağım

Oğlum 4 yasındayken 3. Üniversite olarak Türk dili edebiyatına başladım aöf ten suan 4. sınıfa geçtim 1 aylık da bebeğim var hem de çalışıyorum bu arada bu sene nasıl olacak bilmiyorum ama formasyon için de başvurular olursa ona da başvurmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…