2 minik çocukla okuyan mezun olanlar buyurun

Bende iki cocukla ayni bölümü okudum okurken 3.de dünyaya geldi geçenlerde diplomamı aldim simdi lisansa tamamlayacağım

Yapanlar nasıl yapıyor ,bende öğrenmek için yerini alayım surada

Yo sizi suçlamak için söylemedim. Bende bazen çok bunalıyorum. Bunalmayan ana yoktur bence valla inşallah yapabilirsiniz. Ben wc bile gidemiyorum

Auzef cocuk gelisimi lisans okuyorum 2 küçük çocuğum var benimde.. gece onları uyutunca ders çalışıyorum sizde öyle yapabilirsiniz

Merhaba benim iki değil ama bir çocuğum vardı okudum ve atandım çok şükür toplam 6 yıl sürdü okumam ders çalışmam. Ama benim çocuğumun pek eziyeti yoktu. Eşim de çok ilgi beklemiyordu beni çok destekledi tabi ev işlerinde yardımcı olmadı ama eksik kalan şeyler hiç sorun olmadı. Ben ev işini ikinci plana attım. Sınavlarım bitince temizliğe girişirdim. Başka türlüsü olmaz. Ev gezmelerine de gitmezdim. Sürekli ders çalışmak gerekiyor arada kalkıp evin en mecburi işlerini yaptım ama sınavıma yakınsa iyice saldım sınav sonrası topladım. Yemeklerimi hep kendim yaptım öyle destekleyen annem de yoktu. Yalnız çabaladım ama köstek olan da olmadı çok şükür. Okumayı istiyorsanız ev işinden fedakarlık etmeniz gerekiyor hepsi bir arada olmuyor. Allah yardımcınız olsun

Instagramda auzefc.g.dersozetleri diye bir sayfa var sadece onemli yerleri belirtmişler oralara çalıştım netten vize final örnek sorulari buldum soru uzerinden calisinca daha cok akilda kalıyor

Aöl lise 11 sınıf ögrencisiyim. 3Yaşında oglum, 3.5aylık kızım var. Konuyu takipteyim. Siz bana ilham olacaksınız insaAllah

Aöl lise 11 sınıf ögrencisiyim. 3Yaşında oglum, 3.5aylık kızım var. Konuyu takipteyim. Siz bana ilham olacaksınız insaAllah
Aöl açıktan okudum bende o dönem bakardım ama özetleri çok okudum testleri çok çözdün kolay geçti benim için ama çocukla daha zor olur illaki ama başarırsınız eminim

Reactions: Z P
Instagramda auzefc.g.dersozetleri diye bir sayfa var sadece onemli yerleri belirtmişler oralara çalıştım netten vize final örnek sorulari buldum soru uzerinden calisinca daha cok akilda kalıyor
Hemen bakıcam anatomi. Ok çok zor çünkü

Yo sizi suçlamak için söylemedim. Bende bazen çok bunalıyorum. Bunalmayan ana yoktur bence valla inşallah yapabilirsiniz. Ben wc bile gidemiyorum
Biz üç kişi gidiyoruz Annelerdebunalabilir bence hatta en çok annelerin bunalmaya hakları var çünkü tüm dünya yükünün kadının omzunda olduğunu düşünüyorum ve savunuyorum ben çünkü anneler herşeye yeter yetmeye çalışır

Evet size katılıyorum evde çalışmak daha zor olsada daha iyi

Saldım gettti artık hiç bi şeye yetişmiyorum. Yetişmekte istemiyorum.

Aöl açıktan okudum bende o dönem bakardım ama özetleri çok okudum testleri çok çözdün kolay geçti benim için ama çocukla daha zor olur illaki ama başarırsınız eminim
Benim kredim fazlasıyla bitti aslında ama imamhatibi bitirme zorunlulugu var mezun olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…