- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.076
- 133
- 35
- Konu Sahibi Kestane Sekeri
-
Mesela?Ege, Efe vs. Gibi isimlerden artık şahsen gına geldi hem anlamlı hem daha az koyulan güzel isimler de var.
Bence Miraç Ege ismi uyumlu ve güzelKizlar bi tane oglum var ismi Salih Eymen ve erkek bebege hamileyim tekrar ama isim bulamadim hic sizden yardim istiyorum Mirac Ege olsun dedik ama sanki tam uygun degil gibi siz ne dersiniz
Gercektenmi boyle dusunen biri cikmasina sevindim esimde guzel dio ama ben kararsiz kaldim belki alternatif oneriler gelir die bide sizlere sorayim dedimBence Miraç Ege ismi uyumlu ve güzel
Asaf yegenimin adi o yuzden dusunmuorum Muaz ne demekkiAsaf
Muaz
Sahabe ismi .Insallah ben dogurana kadar aklimdan gecen isimleri tanidiklarim koymazA
Asaf yegenimin adi o yuzden dusunmuorum Muaz ne demekki
Insallah:)Sahabe ismi .Insallah ben dogurana kadar aklimdan gecen isimleri tanidiklarim koymaz
Oglunuz mu olacakInsallah:)
Cinsiyet belli degil daha 12.haftadayiz cok heyecanli :))Oglunuz mu olacak
Benim 12de belli oldu ama yanlis tahmin:)oyuzden en iyisi 16yi beklemek saglikla gelsin bebisinizCinsiyet belli degil daha 12.haftadayiz cok heyecanli :))
Dr da soylemem diyor zaten o nedenle.Benim 12de belli oldu ama yanlis tahmin:)oyuzden en iyisi 16yi beklemek saglikla gelsin bebisiniz
Tesekkurler canim Ensar ve Yasiri esime soyledim onlari pek begenmedi mirac olabilir aslında da ege koymayalim diorum nasip bakalim senin ogluslarin isimleri nelerMiraç ege adını ben de beğendim. Aslında kendim de 2 isimliyim bu konudan muzdarip biri olarak oğullarıma tek isim koydum ama Miraç Ege kulağa hoş geliyor
Ensar ve Yasiri söylemesi zor isimler ama yine de sen bilirsin canımTesekkurler canim Ensar ve Yasiri esime soyledim onlari pek begenmedi mirac olabilir aslında da ege koymayalim diorum nasip bakalim senin ogluslarin isimleri neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?