- 8 Ocak 2012
- 1.129
- 959
- 123
- Konu Sahibi vivelafrance
-
Teşekkürler :) İstemese o akşam orda kaldığını bana söylemez ve ruhum duymazdı bunu da düşünüyorum bir de orda kalmadan çok önce de evde kalamadığından falan bahsetmişti, ilk kez o gün duymadım.Ben bu yoruma katiliyorum.
Ikinci konuda da abla iyi niyetli ama Turkce ozurlu:))) Cunku vive bile daha iyi demek, vive bottomlineda kotu, cok kotu demek normal sartlarda amaaaaaa 2. cumle bambaska bir sey soylemis, vive cok gorgulu bir insan demis. Bence abla sana iltifat etmeye calismis ama garip bir cumleyle:)
1 yılNe kadardır berabersiniz merak ettim? ee normal anlatın işte aslında ben bu olaya çok takılmamıştım ama sürekli aklıma geliyor en azından rahatlamak istedim seninle konuşup falan deyin.
Olsun ya da olmasın; o gün oldu ya bi kere... Şimdi birkaç kez evdeyken iyi bari tek kalabiliyorsun dediğimde yok yok kalırım sorun değil dedi bana. Kendi de bilmiyor mu yaşanan olayı. Ya da uyarsam ne olacak ki, ben kafamdakiyleyim.
Ablası için benim takıntım olabilir, farklılıklardan dolayı bana önyargılı olacaklarını düşünmüştüm hep. Diğer konum da bunun üzerineydi.
Heh şöyle yorumlarla gelin bana ya. :) Korktum valla 'canım sen bu kafayla boynuzlanırsın, ay paralasaydın, geçmiş olsun' diye saldırılacak diye. 2. konu bence de muallaktı, ilkinde de art niyet aramıyordum Hani sonuçta benim sevgilim kirpiyi pamuk mu görüyorum diye merak etmiştim. Ay benim de bu huyum, 3 sene laf söylemek için beklediğim oluyor.Genel olarak sevgilinizi tanımam lazım doğru bir yorum için. Sadece bu anlattıklarınıza istinaden;
1. olayda çok büyütülecek bir şey görmedim. Kendimi onun yerine koyuyorum. Ben, bir kız arkadaşım, ve bir de erkek var olay yerinde. Erkekle baş başa olmadığım için sorun olmaz. Yanlış anlamaya da neden olmaz diye düşünüyorum. Görünen o ki mecbur kaldığında ya da bazı durumlarda aslında yalnız kalabiliyor. Demek o gece ortam güzeldi, orada kalmak istedi, kızla baş başa olmayacağı için de bir sorun görmedi. Erkeklerin algıları biraz farklı oluyor. "Eeee ne var ki bunda" diye düşünmüştür eminim. Önemli olan sizin yazdığınız "Yalan söyleyecek ya da güvenmediğim biri değil. Hiç kaygı yaşamadım." cümlesi. Sonuçta bir erkek aldatmayı kafaya koyduysa her halükarda aldatır. Siz güvendiğinizi söylüyorsunuz, o zaman konuyu büyütmeyin derim.
2. olayda da ya ablası patavatsız, kelimeleri doğru kullanmayı bilmiyor ya da ablası aslında başka bir şey söyledi, erkek arkadaşın o şekilde anladı ve aktardı. Bu konu da büyütülecek bir şey değil. Haaaa dersen ki ne demiş olabilir de bana bu şekilde geldi, haklı olabilirsin. Ortada bir kıyaslama var, sanırım dik dik bakma bu kıza yakıştırılmamış. Neden? Hoca, hafız büyük ihtimalle tesettürlü bir kız. Ben de tesettürlü bir kızın bir erkeğe dik dik bakmasını hoş görmem. Bu arada, sanırım (nasıl da detaylı inceleyip yorum yapıyorum ama sanırsınız bilirkişi olarak atandım konuya) siz tesettürlü değilsiniz. Bu durumda sizin bir erkeğe dik dik bakma hakkınız az da olsa var. Kötü yoldaki bir kadın için o erkeğin omzuna kolunu atıp sarılma hakkı da vardır mesela (bizim toplum kurallarımız- yazılı değildir, hiç bir yerde bulamazsınız) Yani konu o kızla ilgili, sizinle değil. Sevgiliniz size pozitif bir olay gibi anlattı, çünkü o kıza yakıştırılan şey normalde edepli olmak, terbiyeli olmak, vs gibi güzel huylar. Ama ablası sizi ondan bile üstün görmüş, bu açıdan bakınca oldukça pozitif vallahi.
Kısaca; büyütmeyin. Kendinize güvenin. Sizi hak eden öyle yaşar, hak etmeyenin peşinden dedektifçilik oynayarak size değer vermesini sağlayamazsınız.
Derken? Anlamadım maalesef..arayan bulur derler canım
1. olayı aylar sonra açalım. Hayır sorun şu o kadar e evde tek kalabiliyorsun dedim, evet evet diyor..Bende herkes gibi 1. Sorununuzda erkek arkadasinizin evde tek kalamam diye bahane one surdugunu dusunuyorum. Bunu ustunden vakitte gecse konusabilirsiniz. Kirildiginizi dile getirmek adina. 2. Mesele de ise bencede ablasi iltifat edeyim derken becerememis. Ama kiyaslandiginiz kisi hoca oldugu icin bile demek o cumleye yakismis diye dusunuyorum. Yani tek sorununuz var o da 1. Olan
Bir gun tekrar sordugunda tek kalabilcek misin diye. Evet diyecek ya. Sen de o sirada hatirlat iste hani o zaman kalamiyordun diye. Gayet yeri ve zamani olur emin ol1. olayı aylar sonra açalım. Hayır sorun şu o kadar e evde tek kalabiliyorsun dedim, evet evet diyor..
bişey yok diyorum, acemi cocuk hepsi buDerken? Anlamadım maalesef..
Tanımıyorum, ilginç olan şu ki erkek arkadaşım da o gün ilk kez tanıdı çifti ya da o hafta.Demek ki evde tek de kalabiliyomuş, ilk konuya daha ne denir bilmiyorum, aksi zaten erkek için çok itici yalnız kalamam elektrik gitti vs nedir yaa, ama neden gece orda kalmak istedi bilemiyorum sen bahsi geçen çifti tanıyo musun?
İkinci olay da bile kelimesi yedirilecek bir kelime bana göre, acaba patavatsız mı, nereye gittiğini bilmeden mi söyledi öyle
Valla pek anlamadım hala ama çapkındır acemidir demek istiyorsanız sanmıyorm..bişey yok diyorum, acemi cocuk hepsi bu
Belki 1. Ev rahatsizlik vericidir. 2. Ev daha ferahtir. Daha az urkutucudur . Kotuye yorma bence.Yaklaşık 1 yıldır devam eden bir ilişkim var. Daha önce kültür farkı diye konu açmıştım, sizler de yorumlamıştınız. O konuda veya farklı hiçbir şeyde sorun yaşamadım erkek arkadaşımla, tartışmamız dahi olmuyor.
Yalnız ben yapı olarak her şeyi içinde tutan biriyim.- içe kapanık değilim- Biriktirip biriktirip patlıyorum çünkü ona bunlara bozuldum desem ne yaparsa yapsın kırgınlığım geçmiyor. En iyisi söylememk istiyorum. 2 olay var kafamda; ne atabiliyorum ne de yorumlayabiliyorum. Ve bunları daha fazla tutarsam büyüteceğimi biliyorum. Erkek arkadaşımla hiç konuşmadım, trip atmadım, belli etmedim Aylardır bende..
Birincisi; erkek arkadaşım evde yalnız kalamama sorunu olduğunu söylerdi hep. Bir evde tek kalamazmış. Derken bir arkadaşında kalıyordu 1 haftadır. Evinde kaldığı kişinin arkadaşı olan bir çiftin evine gidiyorlar yemek yemek için falan. Evde benim sevgilim, arkadaşı ve o çiftten yalnızca bayan var.
Beni arayıp elektrik kesildi arkadaşım da burada kalacakmış ben de kalacağım evde tek kalamıyorum dedi ve o gece o evde 3'ü kaldılar!
Bundan 10 gün sonra yazlığa gitti, o evde kaç gün tek başına kaldı. Şu anda da kendi evinde kalıyor ve bir iki kez tek kalabilecek misin dediğimde kalırım dedi. Yalan söyleyecek ya da güvenmediğim biri değil. Hiç kaygı yaşamadım.
İkinci olarak; ablası ile birlikte yolda yürürlerken bir ahbapları olan hoca, hafız vs. neyse bir kızla karşılaşıyorlar ve benim erkek arkadaşıma dik dik baktığında ablası vivelafrance bile bunlardan daha terbiyelidir. O bambaşka bir şey. gibi bir cümle kuruyor. Sevgilim bunu bana pozitif bir şeymiş gibi anlattı.
Yorumlarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?