2 parmak acilma olduktan kac gun sonra dogurdunuz?

cikolatalipastam

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
315
2
318
Diğer
hanimlar, ben 40+5 haftalik hamileyim, hala doguramadim :1: carsamba gunu doktora gittigimde cati muayenesi yapti, 2 parmak acilma oldugunu soyledi, ve o gun nst cekildim, biraz sanci cikti, dun tekrar cekildiginde hic sanci cikmadi, sizce ne zaman dogururum, daha kac gun surer???

Gercekten bilmiyorum ne zaman dogar ama benim kizimda dogumuna bir ay kala nerdeyse 3cm acilma vardi sancim yoktu ama 10 gün hic kalkmadan yatmistim evet bebisin gelme vakti gelmistir ozaman erkek cocugu 10 gün gec olurmus ya ondandir belki....:nazar::emir_bebek:

gunaydın cnm, ben de bugun 39+6 oldum hala dogurmadım bu gıdısle ben de 40+ları gorucem sanırım :49: sabah da haberlerde gordum saglık bakanlıgı ucretsız pılates yaptırıcakmıs normal dogumu tesvık etmek ıcın ne guzel bısı bız yetısemedık ona :D

benim 40. haftam dolduğunda çatı kontrolü yaptı açıklık hiç yok dedi.1 hafta daha bekleyelimdedi..eve gittim gece yarısı sancım başladı,sabah hastaneye gittğimde 7 cm di açılmam..yani öyle günler önce açılma falan olmadı..atlı koşturur gibi bişeydi benimkisi.dr un parmaklaması gerkiyormuş dedim:60:

biz oglumla ayrilamiyoruz :49: hala dogmaya niyeti yok gibi, herhalde keyfi yerinde kucuk adamin :1: 2 parmak aciklik var ama ne zamandan beri var bilmiyorum 6 gun once dr gittigimde muayenede oyleydi, belki cok daha once acilmistir...
artik cok sikldm kizlar, hergun biri ariyor noldu hala dogurmadin mi diye, iyice bunaldim, suni sanci istesemmi diye dusunur oldum artik, ne yapayim, sizce istesemmi suni sanci? sizin fikriniz ne???

biz oglumla ayrilamiyoruz :49: hala dogmaya niyeti yok gibi, herhalde keyfi yerinde kucuk adamin :1: 2 parmak aciklik var ama ne zamandan beri var bilmiyorum 6 gun once dr gittigimde muayenede oyleydi, belki cok daha once acilmistir...
artik cok sikldm kizlar, hergun biri ariyor noldu hala dogurmadin mi diye, iyice bunaldim, suni sanci istesemmi diye dusunur oldum artik, ne yapayim, sizce istesemmi suni sanci? sizin fikriniz ne???

oglumda ayni seyi yasamistim 42.haftamda 12 saat sancidan sonra sezeryana alinmistim yaklasik 1 ay 3 cm acikligim vardi simdiki aklim olsaydi sunu sanci isterdim ama tabi herkese göre degisir

benim 40. haftam dolduğunda çatı kontrolü yaptı açıklık hiç yok dedi.1 hafta daha bekleyelimdedi..eve gittim gece yarısı sancım başladı,sabah hastaneye gittğimde 7 cm di açılmam..yani öyle günler önce açılma falan olmadı..atlı koşturur gibi bişeydi benimkisi.dr un parmaklaması gerkiyormuş dedim:60:

benım de yarın kontrolum var bızım dr da oyle bısı uygulasa da dogursam artık ayol. bebısım 40 haftalık olucak yarın. topişkom hiç oralı olmuyor cagrıp duruyoruz ama :emir_bebek:

bende çatı kontrolünden 2 gün sonra nişan geldi ve o gün suni sancıyla doğum yaptım Yarın çatı kontrolüm var ve kısmet artık Ama biz daha küçüğüz yaaa Hemen olmasın.. Güzeliz biz böyle... :64:

bu gün çatı kontrolüm yapıldı 1 cm açılma var yumuşamada var ama arkada kemik var bebekte kilolu normal doğum konusunda şüphem var dedi doktor bebekde aşağı inmedi 39+0 ız. perşembe yatış yapıp suni sancı deniycekmişiz olmazsa sezeryana alıcam dedi doktor korkuyorum kafam karışık doktorumada güveniyorum ama offf ya :14:

40+5 olduk hala tık yok. Her gun kızımla konusuyorum. kızım bak kendı ıstegınle gel yavrukusum,doktor amca alıcak senı ama dıyorm esım de kopuyo gulerken :DDDDD

bende 40 a girdim hala tık yok kızımın kafasına doğum kanalına girmedi sol tarafta kıpırdatıp duruyo önce suni sancı sonra sezeryan denemek istemiyorum

canım bu konu çok eski ben doğum yaptım ve hiç açılmam olmadığı için bebekde 3,970 gr olduğu için doktor sezeryana almıştı beni 8 saat suni sancı çektim bi işe yaramadı malesef sezeryanla doğum yaptım içerde biraz daha kalsa kakasını yapacaktı. ve şu an 2 yaşında güzeller güzeli bi kızım var ve kardeşi geliyor 7 haftalık hamileyim şu an o yüzden herşeyin hayırlısı

Back
X