şok tabancası mı? ben asla kullanamam ve korkarım. onu da şikayet ettim yüksek ihtimalle o da pazartesiden itibaren uzaklaştırma alacak. kim gelirse gelsin yılmayacağım, dünyadaki son insan kalana kadar bile olsa. taşınamam sanmıyorum iş yerim de aynı şekilde. öğretmenim ve sözleşmem var yoksa düşünmeden farklı şehre bi akrabaya arkadaşa vs giderimşok tabancası edin kardeşim bir tane kendine. biber gazı da al aynı şekilde.ailesinin vicdanlı düzgün insanlar olduğuna ve o ş.refsize laf geçireceğine eminseniz gidin öbür türlüyse uğraşmayın bile. Size gelen her arkadaşı hakkında da suç duyurusunda bulunun. Yılmayın. Bir noktada o beyinsiz arkadaşları bitecek bulaşamayacaklar size. Yapabiliyorsanız taşının iş yerinizi değiştirin. Uzak kalın sosyal medyada yapıyorsanız çok paylaşım yapmayın. Moralinizi bozmayın adalet kırıntısı da olsa ülkede çekinmeyin arayın. Ses kaydı için de telefonunuzu açık tutmanız iyi olmuş. Yine krşılaşırsanız yine yapın.
Silmeyin sakın.ses kaydından hiçbir şey çıkmadı. üzerinde oynamadığımı nerden bilebilirlermiş. “böyle saçmalık mı olur? yok mu bunun bi programı falan?” dedim güldüler bana. resmen kaale alınmıyorum
biber gazı elimin altında. olur da unuturum diye her çantam için aldım hatta. her sabah işe arabayla 08.30da gidiyorum. öğretmen olduğum için giriş çıkış saatlerim belli. okul ters yönde kaldığı için arabayla gittiğim de biliniyor. doğrusu çekiniyorum. umarım fos çıkarlar ve boşa korkuyorumdurValla uzaklastırma da alsan kendine mutlaka dikkat et
Mahallede kamera yok demesi direk aklıma kötü senaryolar getirdi
Yalnız cıkma sokaga bi müddet
ailesiyle de bTamam işte bu yüzden diyorum. Ailesine söyle yinede haberleri olsun
annem ve abim biliyor. babam sinirli biri ve ona eğer söylersem cidden her şey sarpa sarar. abimin araya girmesiyle akıllanmazsa babama anlatırım ve asıl o zaman pişman olur buna eminimCanim bu zihniyetler cok fena.
Kendilerini ciddi ciddi hakli saniyorlar.
Senin sevgilinle evlenme niyetin varsa ozaman bir an önce evlen derim.
Yoksa baska sehire git bir süreligine anca kurtulursun.
Senin sikayetini soyledikleri gibi iftira rezil etme olarak goruyorlar cahil sürüsü. Kol sikmak morartmak onlarin zihniyetlerinde yanlis birsey olarak kodlanmamis.
Ben olsam pesimi birakin polise sikayet etmek yaptigim en masum sey olarak kalir derdim o pisliklere. Sen deme yinede.
Ailene danis en iyisi..
biz kardeşiz asıl söylemezsem bana kızar doğal olarak. en büyük destekcim elbette söyledimabini gönderip bir de onun başını belaya sokma bence. Olaylar çok farlı yerlere gidebilir.
asla muhattap olmam. hele telefon üzerinden asla. ses kayıtları işe yaramadı zatenBen olsam önce o gelen kişiye elindeki ses kaydını atardim bak bakalım bı tepkisine . (Şikayet tabiki edeceksin zaten ) yalvarmasini dinlemek keyifli olur bence . Asla korkma bu şikayette daha korkacak o terbiyesiz maganda emin ol
gerçekten hala işe yarayabilir mi? silmem zaten ama bu sevindirdi doğrusuSilmeyin sakın.
Ben GSM şirketinde teknik birimde yıllarca çalıştım.
Hele bı delil olarak mahkeme kabul etsin bakarlar oynama var mı die çok istiyorlarsa.
Polislerin dedikleri ile olmuyor türk ceza kanunu.
Söyle tabii ki de gidip o ex ve çetesiyle konuşmasın. Kavga mavga eder, Allah muhafaza. Pislik insanlar bunlar belli, pislik sıçrar üzerinize.biz kardeşiz asıl söylemezsem bana kızar doğal olarak. en büyük destekcim elbette söyledim
karşılaşsa abim bi kafayı patlatır eminim. karşılaşmadılar iyi ki. daha da ileri giderse insiyatifime bağlı olarak onları karşılaştırmak durumda kalıcamSöyle tabii ki de gidip o ex ve çetesiyle konuşmasın. Kavga mavga eder, Allah muhafaza. Pislik insanlar bunlar belli, pislik sıçrar üzerinize.
İşte erkek kavgası bu, bizimkine benzemez. Sen dikkatli ol. Uzak dur. Abini de uzak tut.karşılaşsa abim bi kafayı patlatır eminim. karşılaşmadılar iyi ki. daha da ileri giderse insiyatifime bağlı olarak onları karşılaştırmak durumda kalıcam
Ailenize evden her cıktıgınızda konum gönderimbiber gazı elimin altında. olur da unuturum diye her çantam için aldım hatta. her sabah işe arabayla 08.30da gidiyorum. öğretmen olduğum için giriş çıkış saatlerim belli. okul ters yönde kaldığı için arabayla gittiğim de biliniyor. doğrusu çekiniyorum. umarım fos çıkarlar ve boşa korkuyorumdur
arabaya gps taktırmayı düşündüm. bunu da yaparım ne olur ne gider tedbiri elden bırakmamak gerekAilenize evden her cıktıgınızda konum gönderim
Whatsapp da 12 saat boyunca takip edilen konum var
İnşallah bişey olmaz ama olsun
bende öyle düşünüyordum aslında. ama gurur öyle bişey ki onu şikayet etmemi yediremeyip tehdit ettiriyor başkası üzerinden. hayır sen evleneceksin, ilişkine odaklansana. benimle daha ne işin olabilir senin? ona göre ben sevgilimle onu kıskandırmak için sevgiliyim ve sözlendiğini görünce içim içimi yiyecek. unutma ve umursamama fikri neden bu kadar uzak anlamıyorum. başkasıyla birlikte olduğumda gösterdiği gurur kırıntılarının ufacığını ona karşı sarfettiğim sözlerde de kullansa keşke. işine geldiği gibi gurur bunun adı.Geçenki konunuzu okumuştum, kıskanç eski sevgili diye düşünmüştüm açıkcası ama olay daha da büyümüş. Kendinize dikkat edin, şikayet edin mutlaka. Böyleleri kendini ne sanıyor ya. Madem evlenecekmiş eski sevgiliyi tehdit etmek, kolunu sıkmak neymiş. Allahım ne manyaklar var bu ülkede.
Çok iyi bilmiyorum ama sana bi tehdit var ortada.gerçekten hala işe yarayabilir mi? silmem zaten ama bu sevindirdi doğrusu
umarım işe yarar. bugün karakolda pek iş görür gibi bakmadılar zaten kabul de etmediler. ki geçen haftadan beni hatırlıyor olmaları gerekir.Çok iyi bilmiyorum ama sana bi tehdit var ortada.
Kişiyi özgürlüğünden alı koyma ve galiba evinin önüne gelmişti dimi bu bile yeter. Keşke bı fotoğrafda olsaydı konuşurken.
Ses kaydının geçerliliği ne bilmiyorum ben GSM şirketinde teknik birimde çalışırken kişisel ses kayıtları mahkemeye sunuluyordu. Baya üzerinden geçti sonra farklı firmalarda CRM üzerine çalıştım.
Şu an ki durumu bilmiyorum.
Canin daha onemli ama.. bi zarar verebilir25 yaşında. taşınma gibi bişey sanmıyorum öğretmenim ve işimi bırakamam. ama farklı bi yerde kalabilirim
elbette daha önemli. ama bilemiyorum yaCanin daha onemli ama.. bi zarar verebilir
Indallah birakir pesini pislik adi...elbette daha önemli. ama bilemiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?