Bebek İkinci El 2. Sayfadan itibaren çift yönlü bebek arabası ve oyuncaklar

Merhaba resim gönderebilirmisiniz birde fiyat nedir? Benim kızıma olur büyük ihtimalle

Arkadaşlar anne çantası hem sırtta hem omuzda taşınan olandan arıyorum.....
dreamgenii 2-3 yas ayaklı tulum arıyorum,
Kızıma peluş veya yumuşak kumaş küçük çanta arıyorum,
2-3 yaş mont kapşonlu olmak üzere arıyorum bunu önümüzdeki sene için istiyorum yani kış bitimindede alabilirim.
2-3 yaş türlü vs, Yelek te olabilir.....
Sevgiler

Bu var bende. Az kullanıldı içi geniş

Fiyat 160 tl
siyah oturma yerinde beyaz puamtiyeli olandan resim ekleyemedim henüz, hem erkek hem kız için uygun. Kırığı yırtığı yoktur, özellikleri aşağıdadır.
Ağırlığı 6.8 kg dır. Çok hafif
Tam yatıyor çocuk rahat uyuyor,
Ben bu arabayı çift yönlü olduğu ve çift yönü çok rahat değiştirilebildiği için aldım, çokta rahat ettik,

• Proton bebek arabası çift yönlü kullanım ve dörde katlanabilme özelliği ile annelerin vazgeçilmezi olacak.
  • Alüminyum kasası sayesinde hafiftir.
  • 360 derece dönenebilen sabitlenir ön tekerleklere sahiptir.
  • 5 Noktalı emniyet kemeri sayesinde daha güvenilirdir.
  • Çift yönü kullanım imkanı sunar.
  • Tek elle kapatabilirsiniz.
  • Tentesi tam olarak kapanabilir.
  • Sırt desteği ayarlanabilir.
  • Ayak koyma barı ayarlanabilir.
  • Otomatik kilitlenme özelliğine sahiptir.

Cok pratik hafif rahat ve kullanisli bir araba.. Biz de kullandk.. Hala kullaniyoruz.. Bir elimde araba, diger elimde kizim.. Hic zorlanmiyor insan :) En guzel ozelligi bence, diger arabalarda olmayan dorde katlanabilme ozelligi.. Az yer kaplamasi..
Hayirli satislar dilerim..

Çok teşekkür ederim arkadaşım daha ekleyeceğim çok oyuncak var :) bizde çok menmun kaldık. Özellikle kışın çok korunmalı bir araba, katlanması dediğin gibi çok pratik, Inşallah alan kişide menmun kalır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…