Bebek İkinci El 2. Sayfadan itibaren çift yönlü bebek arabası ve oyuncaklar

Puset on bar ına takılan oyuncağı... Aynası çıngırağı ve cik cik öten ayısı var aynası hafif eğilmiş ( kırılmaz ayna) ondan dolayı 5tl rossmann oyuncağı

Çekerim. Ama hafta sonu gibi annemdeyim şuan..araba evde. Hatta oyuncaklarda annemden seçtiklerim evdeki oyuncaklarımızın da gidince yükleyeceğim :) acilse akşam eşimden rica ederim,,
arabanın Hiç bir problemi yok sadece tutma yerinde çiziği var onu yakından çekerim sana önüne dışında yırtığı söküğü yoktur hatta kılıfı bile yıkanmış hazır...

tmm ben yenem için alacağım ablama da kardeşime de burdan aldık şimdi de yengem istiyor . iyice kurdu oldum 2 el bölümünün ben biraz daha araştırayım siz de foto atınca tekrar görüşelim

Bu keçeden 10 tane var elimde kızımın doğum gününden kalan tanesi 2 tl den veririm. Ayrıca sapları tahta değil pipetten yapılmıştır. Doğum gününde koşturan çocuklar için tehlike oluşturmaması için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…