kuşum ben sade bir ev istiyorum öyle anneleriminizn istedği gibi değil yok fiskos yok bilmem ne dantel filan hiç düşünmüyorum..... köşe koltuk ,tv ünitesi bir ev bak resime eklim..hayalimm
ben bu topiği nasıl görmemişimmmm...
karşınızda bi fosil var kızlarrrr :)
7 senedir beraberiz
geçen ağustos sözlendik
yani 1sene olacak
sözlümde 6aylık asker
gelecek iş bulacak
off offfff
ben bu topiği nasıl görmemişimmmm...
karşınızda bi fosil var kızlarrrr :)
7 senedir beraberiz
geçen ağustos sözlendik
yani 1sene olacak
sözlümde 6aylık asker
gelecek iş bulacak
off offfff
ayyy sen çok yaşa emiii allahım nekadar güldürdün beni yaa karşınızda bir fosil var demene bayıldım canım beniiiimm Allah mutlu beraberliğinizi bozmasın nazardan korusun inşallah..
kızlar çeyiz topiğinden kaçtımda geldim:jeyyar: dedim bir bakayım başka topiklere burda buldum kendimi :jeyyar: yaa bende 2010 u bekliyorum gecen ekimde nişanlandım ama benim ondan önce bi geçmişim olmadı ağustosta tanıstık eylülde sözlendiik ramazanda ekimdede nişanlandık herşey ardarda gelişti şimdi uzuuuuuuuuuun bir ara verdik hayırlı işlere işimiz kışa kaldı veya nisan başı mirmirmirmir gün sayıyorum yahuu.. Allahım bütün isteyenlere nasip etsin o günleri görmeyi uyuyoruuuuuum uyuyoruuum günler çabuk geçsinn diyeeeeeeeeeeeesositosositosositosositosositosositosositososito
işte duamıza bir ortak daha çabukkk geçsinnn tatlım valla.... senin yine yakındır bize göreopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?