• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 sene süren mutluluk ve sonunda gelen dayak

iğğğ hıc sevınmedım uzerınde evım sensın yazılı çiçek geldı alsın basına calsın

canım çok ilginç gerçekten normalde gayet iyi bir insanın biranda bukadar öfkelenmesi hatta kontrolden çıkıp dayak atması... anladığım kadarı ile boşanmak istemiyorsun.
bu durumun birdaha asla yaşanmayacağından emin olmalısın bence. birde seninde arabadan inip kapıyı açıp ona vurmaya çalışman çok hoş olmamış sanırım .. eşini o sıcakta bunalması öfkelenmesi üstüne sizinde laf etmenize iyice sinirlenmesi normal. ama vurması hiç normal değil:26::26:

o kadar doluyum kı suan hıc bır sey umrumda degıl

kızlar ıkı senelık evlılıgımde bır kez olsun benı kırmayan bır kez olsun hakaret etmeyen bır dedıgımı ıkı etmeyen adam dun tatıl dönüşü benı arabanın içinde dövdü inanabılıyomusunuz ben hala şoktayım sankı ıcıne seytan gırmıs gözü dönmüş tü

bayram tatılı için bizde dahıl 3 aıle arkadaslarımızla tatıle canakkaleye gıttık her sey o kadar guzel hersey o kadar mukemmeldıkı anlatamam sıze 1,5 yasında kızımda var bu arada onuda unutmadan yazıyım

neyse toparlandık canakkaleden ıstanbula dönmek ısın ben kızım o adam ve bızle tatıle gelen kadın ve cocugu bızım aractayız dıgerlerı dıger aracta gıdıyoruz her sey cok guzel bebek uyuyor acayıp bir trafık var sonra kızım uyandı ve bırden bıre aglamaya basladı acayıp sıcak susmuyor bende sen cocugunun huyunu havanın durumunu bılıyosun nıye bu öglen sıcagında cıktık yola dıye homurdanmaya basladım ve olan oldu boynuma bır yumruk ve onun elınde saclarım arabayı durdurdu otobanın ortasında ve arabadan ındım dıreksıyon olan koltuga gectım kapıyı actım bende vurmaya basladım tükürdüm arabadakı kadında ne oldugunu anlamadı bagırmalar aglamalar neymıs sus dıyomus susmuyomusum sonra gıttık karakola gıdıp şikayetcı olucaktım goturmedı babamı aradım o hele hıc bır sey olmamıs sankı sıcak beynınıze gecmıs sızın dedı kapattı konuyu annemın yanında oturmus aglıyor tımsah gozyasları dokuyor bırak gıdıp şikayetcı olucam bosanıcam senden dıyorum bırakmıyor kene gıbı yapıstı arkadaslarına rezıl olucakmıs onun gıbı bır ınsanı ben bu hale getırmısım falan fişman yuzume bakmaya yuzu yokmus mesaj atıp duruyor ne cevap verdım ne aradım içimi sıktı yemın edıyorum hiçbeklemezdım ondan bu hareketı ne guvenım ne saygım kaldı hastaneye gıdıcem rapor alıcam dedım oraya bıle yollamadı ne annem ne babam ne o sankı ben mısım gıbı suclu hem dayak yedım hem hepsi ustume geldı ben sımdı ne yapıcam bene bır akıl verın yuzunu dahı gormek ıstemıyorum suan

bravo canım,tam hakettiği gibi davranmışsın eşine. bende olsam aynısını yapardım, yabancı birinin yanında vurması ne cesaret,ne kadar gurur kırıcı,iyiki karşılıksız bırakmamışsın..o şimdi çok koşar peşinde senin

Bebekler ağlayınca insanın bütün sinir yayları kopuyor canım üstelik kapalı alanda ve sıcaktaymışsınız ve sen de suçlayıcı konuşmuşsun başkasının yanında eşinde 1 yapacakken katsayı çevresel faktörlerle 1000 olmuş.suçlayıcı konuşmayalım lütfen

Kizlar bizde yeni tatilden geldik sayilir ux hafta oldu arka koltukta sicakta kipir kipir duran cocukla annenin isi daha zor ki oglum genelde uyudu
Esime dedim hatta keske ehliyetim.olsaydi da arada ben alsaydim
Banq gore arabayi kullqnmak.daha rahat

canım seni çok çok iyi anlıyorum ben de yedim dayağı çıktı gitti evden,kitledim kapıyı eve almadım yüzsüz annemleri aradı.Annemler gelince mecbur onu da eve aldım.yediğim dayağı söyledim ailem de sonsuz desteksizlikleriyle olabilir öfke patlaması yaşamışsın dediler eşime.onlar da böyle yapınca son olmadı olmayacak da

Back
X