daha çok yeni evlisiniz kaybetme korkusu var bence bilinç altındaArkadaşlar merhaba asılda dertmidir bilmem ama sürekli aynı olması beni tedirgin etmeye başladı artık..şöyleki anlatayım iki senedir aynı rüyayı görüyorum rüyada şöyle, eşim beni istemediğini sevmediğini sölüyor ve ben ona bir türlü ulaşamıyorm ağlıyorum kendimi paralıyorm haykırıyorum böyle ,ailesine yalvarıyorum ama yok..6 aylık evliyim bu arada nişanlandktan sonra başldı tahminim..nedir sizce nedn böyle ,kafama takılmaya başladı artık üzülmeye etkisnde kalmaya başladım..
Bilmemki 7 senedir sevgiliydik evlendik kavuştuk çok bağlıyız birbirmize o konuda hiç şüphem yok ama bilemiyorum işte..rüyamı anlattığımda çok kızıyor artık anlatmıyorm..Acaba beni birakir diye mi korkuyorusuz kizlar
Bilmemki 7 senedir sevgiliydik evlendik kavuştuk çok bağlıyız birbirmize o konuda hiç şüphem yok ama bilemiyorum işte..rüyamı anlattığımda çok kızıyor artık anlatmıyorm..Terkedilme korkusuna sebebiyet verecek herhangi bir yaşantınız olmuş olabilir ya da travma yaşatacak şekilde bu tarz bir anıya şahit olmuş olabilirsiniz(anne baba ayrılığı, sevgili tarafından terkedilmeli, Çok küçükken izlemiş olduğunuz bir film, ailenizde terkedilen birisi, dedikodu yapan kadınların anlattığı herhangi bir terkedilme vakası vs vs )
İlişkinizde sizi rahatsız eden bazı detaylar olabilir.
6 ay evlilik çok yeni, evliliğe alışamamış olabilirsiniz.
Bilinç altı hayırlara yorumlayinArkadaşlar merhaba asılda dertmidir bilmem ama sürekli aynı olması beni tedirgin etmeye başladı artık..şöyleki anlatayım iki senedir aynı rüyayı görüyorum rüyada şöyle, eşim beni istemediğini sevmediğini sölüyor ve ben ona bir türlü ulaşamıyorm ağlıyorum kendimi paralıyorm haykırıyorum böyle ,ailesine yalvarıyorum ama yok..6 aylık evliyim bu arada nişanlandktan sonra başldı tahminim..nedir sizce nedn böyle ,kafama takılmaya başladı artık üzülmeye etkisnde kalmaya başladım..
bilinç altınızda istenmediğinize dair bir duygu oluşturmuşssunuz, yani bir anlıkta olsa böyle bir duygu geçmiş beyninizden.Arkadaşlar merhaba asılda dertmidir bilmem ama sürekli aynı olması beni tedirgin etmeye başladı artık..şöyleki anlatayım iki senedir aynı rüyayı görüyorum rüyada şöyle, eşim beni istemediğini sevmediğini sölüyor ve ben ona bir türlü ulaşamıyorm ağlıyorum kendimi paralıyorm haykırıyorum böyle ,ailesine yalvarıyorum ama yok..6 aylık evliyim bu arada nişanlandktan sonra başldı tahminim..nedir sizce nedn böyle ,kafama takılmaya başladı artık üzülmeye etkisnde kalmaya başladım..
Öyle bi durum yok işte çok şükür çok mutluyuz hiç bir sıkıntımız yok ..Esinle sorunlarin var cozmen lazim bilincaltin mesaj veriyor alamiyorsun o yuzden tekrar tekrar goruyorsun
Belki cocuk korkun var ya ondan goruyorsundur cocuk olmazsa esin sevmez gibi. O zaman bu korkunu yenmelisinÖyle bi durum yok işte çok şükür çok mutluyuz hiç bir sıkıntımız yok ..
Kesinlikle kaybetme korkusu var bilinçaltınızda.Arkadaşlar merhaba asılda dertmidir bilmem ama sürekli aynı olması beni tedirgin etmeye başladı artık..şöyleki anlatayım iki senedir aynı rüyayı görüyorum rüyada şöyle, eşim beni istemediğini sevmediğini sölüyor ve ben ona bir türlü ulaşamıyorm ağlıyorum kendimi paralıyorm haykırıyorum böyle ,ailesine yalvarıyorum ama yok..6 aylık evliyim bu arada nişanlandktan sonra başldı tahminim..nedir sizce nedn böyle ,kafama takılmaya başladı artık üzülmeye etkisnde kalmaya başladım..
Arkadaşlar merhaba asılda dertmidir bilmem ama sürekli aynı olması beni tedirgin etmeye başladı artık..şöyleki anlatayım iki senedir aynı rüyayı görüyorum rüyada şöyle, eşim beni istemediğini sevmediğini sölüyor ve ben ona bir türlü ulaşamıyorm ağlıyorum kendimi paralıyorm haykırıyorum böyle ,ailesine yalvarıyorum ama yok..6 aylık evliyim bu arada nişanlandktan sonra başldı tahminim..nedir sizce nedn böyle ,kafama takılmaya başladı artık üzülmeye etkisnde kalmaya başladım..
Aaaa cok şaşırdım cünkü bende ayniyim
11 senelik evliyiz hemen hemen her ay ayni rüya esim yüzügü elime veriyo ve gidiyor kesinlikle ulaşamıyorum gidince ..
Ruyayla amel edilmez ama bende neden hep ayni rüya diyee merak ediyorum
Bende öyle çok görürdüm ki bu rüyalardanMuhtemelen bilinç altında yatan bir sebebi vardır.
Ben 10 senedir aynı rüyayı görüyorum. Ve neden olduğunu bilmiyorum. Ve hep aynı şekil sanki aynı bölümun tekrarı gibi. Açıkçası sebebini bilsem konuyu çözüp kurtulmayı çok isterdim.
Bilincaltinizda kaybetme korkusu var fazla sevgidenArkadaşlar merhaba asılda dertmidir bilmem ama sürekli aynı olması beni tedirgin etmeye başladı artık..şöyleki anlatayım iki senedir aynı rüyayı görüyorum rüyada şöyle, eşim beni istemediğini sevmediğini sölüyor ve ben ona bir türlü ulaşamıyorm ağlıyorum kendimi paralıyorm haykırıyorum böyle ,ailesine yalvarıyorum ama yok..6 aylık evliyim bu arada nişanlandktan sonra başldı tahminim..nedir sizce nedn böyle ,kafama takılmaya başladı artık üzülmeye etkisnde kalmaya başladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?