2 senedir görülen aynı rüya

Bende bir senedir falan ayni ruyayi goruyorum.
Denizkenari bir yer hep ruyama giriyor.
Hep hayalim sahil kesiminde yaşamak.
Belkide o yuzden giriyor.
Sizinkisi de bilincaltinizdan gelen bir ruya.

İlk eşimle çok problemler yaşadık
Ben de sürekli eski eşimin benden ayrıldığını, benim de sürekli arkasından ben beni bu kadar seven birini birdaha bulamam diye sürüne sürüne ağladığımı görürdüm
Ve rüyam cıkti biz 4 sene sonra ayrıldık

Şimdiki eşimle çok mutluyum ama yine adam beni rüyamda terk ediyor
Evliliğimin basından beri görüyorum aynı rüyayı
Ve çıkmasından korkuyorum

Ayni şekilde çocukken ailece yaşadığımız evin arka tarafında, sitenin içinde 4 tane yatır mezar görüyorum
O mezarları sitede yaşayan kimse görmüyormuş
Ben odamda camdan bakıyorum kocaman açılmış kazılmış derin boş 4 Yanyana mezar görüyorum
O siteden taşınalı 20 yıl oldu ama birkaç ayda bir ayni rüyayı aynı şekilde görürüm

Ruyada esinizin sizi terketmesi, kaybetmekten korktugunuz icin oluyor. Daha cok baglanicaksiniz demek ruyanin aciklamasida Bilincaltidir takilmayin fazla

daha önce ayrılık yaşadınız mı

post travmatik stres bozukluğu gibi anlattıklarınız

Benimki eşimle alakalı değil. Ama hep aynı rüya.

Bende aynı rüyayı görüyorum psikolojisi bozuluyor insanin

Kaybetme korkusu. Ya daha önce bi ilişkiniz oldu terkedildiniz ya da eşiniz daha önce böyle bi şeyle korkuttu sizi. Yahut ailenizde boşanan birileri var. Bilinçaltınıza yerleşti. Tahminim bunlar tabi ki. Çözümü de sizde yatıyor. Yaşadığınız travma neyse öncelikle onu bulmanız lazım. Sonra EMDR yapan bi psikolog bulup yaptırıp pamuk gibi olacaksınız. Bir daha da o rüyayı görmezsiniz. Hatta kaybetme korkusunu asla yaşamazsınız.

Düşünceleriniz bilinçaltını o da rüyalarınızı etkiliyor.Farkında olarak ya da olmayarak gerçekten esinizin sizi istemedigini düsünüyorsunuz.Bence derindeki sebebi bulun ve çözün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…