- 20 Ocak 2015
- 22
- 6
- 8
- 31
- Konu Sahibi Esilyanazz
-
Sevindim sizin adiniza peki iki senedemi uzadi
Bu sinemaki dediğin şeyi nerden bulabilirimBende sinemaki karisik bakim yaglari yapiyorum zeytinyaginda sarimsakda yapacagim ama Aydina gidip hakiki zeytinyagi aldiktan sonra :)))
Merhaba arkadaşlar. Benim çok uzun sürede uzayan saçlarım var. 3 sene önce saçıma açtırma işlemi yaptım doğal olarak yandı. Ve saçlarım omuz hizasında kestirdim. Berbat durumda olan saçlarıma pek bakım yapmadım. Daha sonra bi kavanoza , doğal zeytinyağına sarımsak ezip koydum tabi olmazsa olmaz badem yağını da ekledim bir hafta bekledikten sonra sarımsağı süzdüm. Bir hafta arayla uyguladım. 1 saat falan bekletiyorum.Zaten hemen faydasını gördüm saçlarım düzeldi. Şimdi herkes soruyor saçlarını nasıl uzattın diye:)
-Ayrıca bugün ısırgan otunu kaynatıp ılıttıktan sonra saçıma uyguladım parlaklık kazandığını ve yumuşaklık kazandığını düşünüyorumEki Görüntüle 1382568
ben tam anlamadım anım tarifi ya. zeytinyağında sarımsağı ne kadar süre bekletiyosun ve beklettiğin karışımı ne kadar süre kullanabiliyosun? ve bir yılda saçın ne kadar uzadı canım?
iyi yikarsan kalmıyor, kalsada cok az kaliyor :) oda ikinci yikamada gidiyor. canım suan şarjım yok en kisa zaman da fotoğraf atacamsaçların nerende sımdı ?
ve kokusu kalmıyr mu?
alıntı yaparsan sevınırım fot atcagın zaman :)iyi yikarsan kalmıyor, kalsada cok az kaliyor :) oda ikinci yikamada gidiyor. canım suan şarjım yok en kisa zaman da fotoğraf atacam
Merhaba canım omuz hizamdaydi bu kadar uzadı ara arada uclarindan kesiyorummalıntı yaparsan sevınırım fot atcagın zaman :)
Bide bu doğal sacim . Düz olunca daha uzunMerhaba canım omuz hizamdaydi bu kadar uzadı ara arada uclarindan kesiyorumm
düzenli kullansam eminim daha çok uzardi bide kestim uçlarından. Aslında birazda psikolojik fazla takmayacaksinOo gayet guzel duruyor cann:)
çok iyi uzamışşş :) ama benim sorularım pek bitmicek galibaa.. hazırladığın karışım sadece tek seferlik mi? değilse kaç uygulama daha kullanabiliyosun yani kalırsa sorun oluyo mu tekrar kullanmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?