2 seneki yogunlasan duygularmin yikilisi kizlar siz olsaniz napardiniz fikirleriniz

selin91

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2012
15
0
16
İstanbul
Kizlar uzaktan akraba biri var 2 sene once msnden kosnuoduk teyzem fotosunu gostermisti tarkana cok benzio bende asik oldim ekletmisti 1 2 nbr konustuk silmisti beni teyzem bizi 1 sene sonra ewde denk getirdi tanistirdi cocuk cok yakisikli msj attim ben asik oldum cvp atmadi aradim telini acmadi.aradan 2 sene gecti hala hoslantim var facede eklemis beni konusuoduk . Bana msj atti kafasi guzelken faceden seni sewiorum die bende olumsuz tepki vermedim ama cok umursamaz konusuo benle hergun baska bi kizla orda burda kendini etiketlio bi tane kizla viski sisesile ewinde foto cekmis dedim aranizda biseyler geciormu sarhosken falan yok dedi ama guvenemiyorum . Bana dio 2 senedir seni unutmaiyorum bende dedim 2 senedir aklin nerdeydi makara yapio derslerdeydi dio dedim ozaman neden hic aramadin dedi ozamanlar okula yeni baslamistim cevremde cok kiz vardi ondan dedi simdide okulun kaydini dondurmus .kendimi hazir hissedince sana geldim dedi bende bana gelme baskasina git dedim hemen tamam sen bilirsin istersen bundan sonra sadece arkadas olarak kalabiliriz dedi bu konulari acmam sana dedi bidaha . Sizce napmam lazim bende cocuga kiskandigimi cok belli ettim o kiz kim falan facedeki dedim gelince beni gezdirirsin tr ye oda dedi buralarda olursam gezdiririm . Sizce bu cocugun amaci ne nappmam lasim kizlarrr.

umarım eksık anlattıgın bırseyler vardır ,eger tum olanlar bu anlattıklarınızdan

ibaretse bence daha fazla onurunuzu gururunuzu ayaklar altına almayın derım .

yanı en basından tanısmanız bıle o kadar sacma olmus kı .uzaktan akrabanız olan sahısa

sadece fotografını gormenızle asık oluyorsunuz .sonra msn de eklıyorsunuz bırbırınızı ,ama

bır ıkı mrb muhabbetınden sonra cocuk senı sılıyor .buradan anlamanız gerekıyor kı

cocuk sızınle tanısıp sevgılı fılan olmak ıstemıyor .ılla sevgılı olmak ıcın bu ısrarınız ne ?

sızı msnden sılen adamla hala gorusme cabasındasınız .teyzenın sayesınde evde gorusuyorsunuz .

o an tanıdıgınız ınsana cok yakısıklı dıye "ben aşık oldum "deyıp mesaj atıyorsunuz .

cevap vermıyor ama sız ısrarla tekrar arıyorsunuz yanı bu adam sızı ıstemedıgını daha nasıl

bellı edebılır kı ,istemedıgını yaa sız anlamamıssınız yada ısrarla sız onu ıstemıssınız .

bu olanlardan sonra aradan 2 yıl gecıyor cocuk sıze facedenmesaj atıyor

sonra sızı sevdgını soyluyor ,sen de 2 yıldır aklın neredeydı dıye hesap soruyorsun

ne sacma bı durum bu boyle yaa .ılıskı bıle yasamadıgınız adamın sızı sevdıgıne unutamadıgına

gercekten ınandıgınızı soylemeyın sakın .onun donme amacı sıze deger verdıgınden degıl

yedekte kımse kalmamıstır sızı yoklamıstır . nasılsa zamanında sız bayag bayag aşk sınyallerı

verıdgınız ıcın ,sızı kosede bıryerde beklıyordur dıye dusunup aramıs .

eger bıze soracak olursan ;sakın arkadas kalmayı bıle deneme derım .

sen de aşık değilsin bence boşver sadece yakışıklı olması seni etkilemiş bana kalırsa senide hazır lokma olarak gördüğü için (kusura bakma lütfen)yalnız kalınca sana gelmiş

Heyecanından ve kararsızlığından anladığım kadarı ile yaşın küçük :)
Sana bir abla tavsiyesi yakışıklı olabilir ama orda burda viski şişeleri ile kızlarla fotoğraflar çektiren, seni msnden silen, sarhoşken boşluk anında sana yazan, istersen arkadaş kalabilir falan fistan diyen adamdan sana yar olmaz. Aşk değildir sende ki yaşının verdiği ufak defek heyecandır. Bir tavsiye daha dış görünüşünün hoşluğu kadar insanlığınıda tartıp dökmen, gelip geçici ve üzüleceğin geride acıyla hatırlayacağın ilişkiler yaşamaman için dikkate almanı dilerim tavsiyeleri. Sadece dışına bakar içini önemsemezsen o içi öyle bir yakar geçerki seni ne olduğunu anlayamazsın...
Bence arasada yazsa da ilgilenmeye çalışsa da hiç uğraşma aşk meşk sevgi sözcükleri söyleme varsın gitsin kendi zıpır yaşantısına deam etsin...

Aşk bu değil, sevgi bu değil. Bence sen de biliyorsun onun seni sevmediğini. Yani olmayacak bir ilişki için kendini yıpratma. Tamam yakışıklıdır, belki çok da çekicidir ama bir ilişki için bunlar yeter mi sanıyorsun? Sen şimdi elinden geldiği kadar üstelesen ne olacak ki tipi iyi diye mutlu mu olacaksın ? İlişkiyi ayakta tutan en önemli etken sevgi ve güvendir bence. Ki kusura bakma canım ben ikisini de göremiyorum.

Faceden sildim dun gece facemide dondurdumm.mail atmis bana bunlari yazmis napiyim sizce kizlar. Sadece merak ettigim beni neden sildigin kotu bi niyetim yoktu aslinda,sanki bi an bi bosluktaydim o facedeki kizlarin hepside arkim bana guvenmiosan kendilerine sorabilirsin. Benim sana karsi hisslerim su kadar berrak,bi hata yanlis yaptiysam affola,ozur dilerim

Faceden sildim dun gece facemide dondurdumm.mail atmis bana bunlari yazmis napiyim sizce kizlar. Sadece merak ettigim beni neden sildigin kotu bi niyetim yoktu aslinda,sanki bi an bi bosluktaydim o facedeki kizlarin hepside arkim bana guvenmiosan kendilerine sorabilirsin. Benim sana karsi hisslerim su kadar berrak,bi hata yanlis yaptiysam affola,ozur dilerim

Bence bütün kızlarla gönül eğlendirdikten sonra size gelmiş.
Ama iyi niyetle değil açıkca belli.
Bence sevginizide kıskançlığınızıda belli etmeyin.
Çünkü erkekler garip yaratıklar.Onurunu ayaklar altına aldırma.
Daha niceleri çıkar karşına

arkadaş olup da hiç kafanı bulandırma canım, malesef boyle tiplerden insana hayır gelmez....

Faceden sildim dun gece facemide dondurdumm.mail atmis bana bunlari yazmis napiyim sence. Sadece merak ettigim beni neden sildigin kotu bi niyetim yoktu aslinda,sanki bi an bi bosluktaydim o facedeki kizlarin hepside arkim bana guvenmiosan kendilerine sorabilirsin. Benim sana karsi hisslerim su kadar berrak,bi hata yanlis yaptiysam affola,ozur dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…