Kizlar uzaktan akraba biri var 2 sene once msnden kosnuoduk teyzem fotosunu gostermisti tarkana cok benzio bende asik oldim ekletmisti 1 2 nbr konustuk silmisti beni teyzem bizi 1 sene sonra ewde denk getirdi tanistirdi cocuk cok yakisikli msj attim ben asik oldum cvp atmadi aradim telini acmadi.aradan 2 sene gecti hala hoslantim var facede eklemis beni konusuoduk . Bana msj atti kafasi guzelken faceden seni sewiorum die bende olumsuz tepki vermedim ama cok umursamaz konusuo benle hergun baska bi kizla orda burda kendini etiketlio bi tane kizla viski sisesile ewinde foto cekmis dedim aranizda biseyler geciormu sarhosken falan yok dedi ama guvenemiyorum . Bana dio 2 senedir seni unutmaiyorum bende dedim 2 senedir aklin nerdeydi makara yapio derslerdeydi dio dedim ozaman neden hic aramadin dedi ozamanlar okula yeni baslamistim cevremde cok kiz vardi ondan dedi simdide okulun kaydini dondurmus .kendimi hazir hissedince sana geldim dedi bende bana gelme baskasina git dedim hemen tamam sen bilirsin istersen bundan sonra sadece arkadas olarak kalabiliriz dedi bu konulari acmam sana dedi bidaha . Sizce napmam lazim bende cocuga kiskandigimi cok belli ettim o kiz kim falan facedeki dedim gelince beni gezdirirsin tr ye oda dedi buralarda olursam gezdiririm . Sizce bu cocugun amaci ne nappmam lasim kizlarrr.