2 senelik evlilik

E 1 istiyor yok 2 3 4 sonra tripler kaba davranışlar beni sevmiyorsunlar.Yansitiyor bunu her ortamda farklı şekilde napicam?
Eee sevmiyorsunuz zaten. Sevseydiniz bu habere mutluluktan uçardınız. Adam trip atmasın diye 5 çocuk yapın o zaman.

silah zoru ile yapmadı sonuçta çocukları , adam korunmadıysa sizin önlem almanız gerekirdi. Mutlu değilseniz çocuklarınıza zarar vermedin bitirin. İlerde mutsuz evliliklerin çoğu aldatmayla sonuçlanıyor , olan çocuklara oluyor...
Ondan da korkuyorum yani beni
Evlilik içi tecavüz mü var yoksa?
His olmayınca öyle oluyor.Diyorum bekleyelim çalışayım biraz kendime geleyim özgüvenim sifir.Yok illaki onun dedigi olacak

Ondan da korkuyorum yani beni

His olmayınca öyle oluyor.Diyorum bekleyelim çalışayım biraz kendime geleyim özgüvenim sifir.Yok illaki onun dedigi olacak
Zorba pislik.
Şimdi size bu adama boyun eğmeyin desem, hareketleriyle, laflarıyla hayatınızı zindan eder tahmin edebiliyorum.
Ama başka türlü nasıl olur bilmiyorum, ne kadar dayanabileceksiniz? Adam kendi keyfi için yaşıyor siz cariye gibi takılıyorsunuz evde.
Kurtulun bu adamdan.
İkinci çocuk kaç aylık?

silah zoru ile yapmadı sonuçta çocukları , adam korunmadıysa sizin önlem almanız gerekirdi. Mutlu değilseniz çocuklarınıza zarar vermedin bitirin. İlerde mutsuz evliliklerin çoğu aldatmayla sonuçlanıyor , olan çocuklara oluyor...
Benim annemde 4 çocukla dul kaldı genç yaşta hepimizi yetiştirdi.Ama ben aklıma getirmiyorum bile şu haldeyken bulaşık yıkamayı beceremem hissi var

Benim annemde 4 çocukla dul kaldı genç yaşta hepimizi yetiştirdi.Ama ben aklıma getirmiyorum bile şu haldeyken bulaşık yıkamayı beceremem hissi var
sizin özgüveniniz eksik ... biz ne söylesekte bunu sağlayamayız. Herşey kendinizde başlar.

Zorba pislik.
Şimdi size bu adama boyun eğmeyin desem, hareketleriyle, laflarıyla hayatınızı zindan eder tahmin edebiliyorum.
Ama başka türlü nasıl olur bilmiyorum, ne kadar dayanabileceksiniz? Adam kendi keyfi için yaşıyor siz cariye gibi takılıyorsunuz evde.
Kurtulun bu adamdan.
İkinci çocuk kaç aylık?
Çekilmez oldu artık.Hic ilgilenmiyor bile hamileyim doğru düzgün beslenmem umrunda değil.Baskasi olsa uçar gider yardımına.Ben bunları gördüğüm için beklentim oluyor o önemsemiyor.2 aylık

sizin özgüveniniz eksik ... biz ne söylesekte bunu sağlayamayız. Herşey kendinizde başlar.
Evet cok hemde.Ozguvenimi kırdı.Gecen arabadayım o markete girdi.Bir araba geldi yol istedi ben de 5 dk çıkarlar dedik adam bir bağırmaya başladı bana ben birşey diyemedim.Korktum sindim çünkü beni bu sindirdi.

Evet cok hemde.Ozguvenimi kırdı.Gecen arabadayım o markete girdi.Bir araba geldi yol istedi ben de 5 dk çıkarlar dedik adam bir bağırmaya başladı bana ben birşey diyemedim.Korktum sindim çünkü beni bu sindirdi.
Arabayı siz çekebilirsiniz eşinizi beklemek yerine.

Ama çekemezsiniz. Çünkü araba kullanmayı bilmiyorsunuz

Daha demin 24 yaşında evlilik konusuna kendini pek akıllı sanan 21 yaşındaki kızımız "20 yasinyaşında evlendim. Iyiki evlendim. Eşim çok iyi" diyor.

Biz erken evlenmeyin diyoruz. Çünkü bizim eşlerimiz psikopat.

Bazen bu platformdaki kadınlara nefret geliyor. Bırakıp gideyim diyorum...

Sevgili konu sahibi. Annen baban yok mu. Kimsen yok mu. Nasıl yaşıyorsun böyle bir adamla. Ne zamana kadar sinmeyi planlıyorsun. Kanser olacaksın mutsuzluktan. Farkında değil misin...

Baskı ile hamile kalmak dünyanın en anormal durumlarından biri.

Bu yol yol değil.

Nasıl evlendiniz. Bu hale nasıl heldiniz. 2 senede 2 çocuk çok tuhaf.

Biraz daha acar msn konuyu

Bence siz bahane etmişsiniz bunları. İki yılda 2 çocuk. İstemiyorsanız siz korunabilirdiniz. Sağlık ocağına dahi gidemediniz mı?Napayım tavır yapıyor demişsin yaparsa yapsın. Buradan okuyunca zavallı duruyorsunuz toparlanın biraz

Arabayı siz çekebilirsiniz eşinizi beklemek yerine.

Ama çekemezsiniz. Çünkü araba kullanmayı bilmiyorsunuz

Daha demin 24 yaşında evlilik konusuna kendini pek akıllı sanan 21 yaşındaki kızımız "20 yasinyaşında evlendim. Iyiki evlendim. Eşim çok iyi" diyor.

Biz erken evlenmeyin diyoruz. Çünkü bizim eşlerimiz psikopat.

Bazen bu platformdaki kadınlara nefret geliyor. Bırakıp gideyim diyorum...

Sevgili konu sahibi. Annen baban yok mu. Kimsen yok mu. Nasıl yaşıyorsun böyle bir adamla. Ne zamana kadar sinmeyi planlıyorsun. Kanser olacaksın mutsuzluktan. Farkında değil misin...

Baskı ile hamile kalmak dünyanın en anormal durumlarından biri.

Bu yol yol değil.

Nasıl evlendiniz. Bu hale nasıl heldiniz. 2 senede 2 çocuk çok tuhaf.

Biraz daha acar msn konuyu
1.hamileliğimde aldım ehliyetimi geçici olanı tabi diğerini almadı daha.Çekebilirdim anahtarda bendeydi ama yapamadım kucağımda çocuk var bir yandan birde onun azarini işitemezdim.Iste insan evlenmeden önce göremiyor bazı şeyleri yada anlamıyor.Tuhaf ama gerçek işte bende o gerçeğin saskinligindayim

Bence siz bahane etmişsiniz bunları. İki yılda 2 çocuk. İstemiyorsanız siz korunabilirdiniz. Sağlık ocağına dahi gidemediniz mı?Napayım tavır yapıyor demişsin yaparsa yapsın. Buradan okuyunca zavallı duruyorsunuz toparlanın biraz
Zavallı oldum evet,asla böyle bir insan değildim.Boyun eğmek zorunda kalıyorum çok konuşuyor

Belki düzelebilir değil ve ilerlerse daha kötü olacak. Boşanın.
Çocuklarim var nasıl bosanırım demeden çocuklarınız için boşanın.

Ona da çekiniyorum isim yok gücüm yok tamamen çıkmazda kaldım.Korkuyorum ve bu tüm hislerimi sarmalıyor.Zor durumdayım
Herkesin böyle bir durumu önceden ihtimaller arasına alması hazırlıklı olması lazım her şeye. Aileniz yok mu?

Çekilmez oldu artık.Hic ilgilenmiyor bile hamileyim doğru düzgün beslenmem umrunda değil.Baskasi olsa uçar gider yardımına.Ben bunları gördüğüm için beklentim oluyor o önemsemiyor.2 aylık

Sonlandırın gebeliği. Kocanızı da boşayın.
Diğer çocuğu da baba iyi bakar derseniz babaya verin, önce biraz büyüyün sizde.
Aklınıza ilaç alıp korunmak gelmiyor ama evlenmeyi biliyorsunuz?
Çocuk istemiyorsunuz ama hayır da diyemiyorsunuz.
Dışarı çıkamıyor, nefes alamıyor, hayatinizi bitmiş hissediyorsunuz..
Allah aşkına nesine severek evlendiniz?

Sonlandırın gebeliği. Kocanızı da boşayın.
Diğer çocuğu da baba iyi bakar derseniz babaya verin, önce biraz büyüyün sizde.
Aklınıza ilaç alıp korunmak gelmiyor ama evlenmeyi biliyorsunuz?
Çocuk istemiyorsunuz ama hayır da diyemiyorsunuz.
Dışarı çıkamıyor, nefes alamıyor, hayatinizi bitmiş hissediyorsunuz..
Allah aşkına nesine severek evlendiniz?
Ben çok özgür olduğumu düşünürken aslında hiç olmadığımı farkettgim günlerdeyim.Zorlaniyorum ama bu sefer başka hiç dönüşü yok gibi.Aldiramam yazık değil mi bebeğime tek onun değil sonuçta onun yüzünden böyle bir karar almam.Ve büyüdüklerinde çalışırım hem ekonomik ozgurlugumde olur açıklar öyle ayrılırım belki de

Back
X