2 senelik evlilik

Eşiniz bence hala modern ama.bakmis işleri yapan birisi var kendini salmış. Eve bir yardımcı almak iyi bir çözüm olabilir

O zaman eşiniz tecavüz ediyor size. Yani zorluyorsa böyle olmalı ben öyle anladım.
Şikayette bulunun.

Bebek konusunda bir şey diyemem doğurmak isterseniz doğurursunuz.
Belkide 11 yaş farkımız var o yüzden olabilir.Beni fikirlerimi umursamamasi

Sen söylemezsen anlamaz diyorsun dimi,ben yapamıyorum işte yapamıyorum.Bu gerçek birşeymiş işte yaşayınca anlıyor insan
Arkadaşım adamın emrine amade olmaktan başka birşey yapamıyorsun anlaşılan. Nasıl bu kadar sindirdi seni?
Ben gölgemden korkuyorum bunun yuzunden diyorum.Nasil yapayım onu cok konusur herkese yayar bu
Ay konuşsun yahu
Yaysın ne dicek eşim 1 çocuk varken 2.için korunuyor mu dicek? Sen söylemezsen nerden bilcek? Ağzını tutacaksın herşey de söylenmez ki ayol sırf adamın keyfi için dünyaya çocuk geliyor şuna bak
Sen koskoca kadınsın korkuyorsun o doğan çocukların psikolojisi ne olacak hiç düşünüyor musun?

Arkadaşım adamın emrine amade olmaktan başka birşey yapamıyorsun anlaşılan. Nasıl bu kadar sindirdi seni?

Ay konuşsun yahu
Yaysın ne dicek eşim 1 çocuk varken 2.için korunuyor mu dicek? Sen söylemezsen nerden bilcek? Ağzını tutacaksın herşey de söylenmez ki ayol sırf adamın keyfi için dünyaya çocuk geliyor şuna bak
Sen koskoca kadınsın korkuyorsun o doğan çocukların psikolojisi ne olacak hiç düşünüyor musun?
Beni gerçekten sindirdi.Ben böyle değildim.Feministim.Bunun lafları,çok bilmezliği bencilliği beni mafetti

Ben gölgemden korkuyorum bunun yuzunden diyorum.Nasil yapayım onu cok konusur herkese yayar bu
Lütfen yahu..
Herkese yayar derken ???
Sizin yaşlarda evlenip 1 veya 2 çocukta kalanların korunmadığını mi sanıyorsunuz???
Herkes korunmasa menopoza kadar çoğu kadının 10 15 çocuğu olması lazım.
Lütfen yahu..
Bunlar bahane..
Bu gidişle 3 4 5 6 ...cocuk olacak..
Ya çözüm bulun ya da çok çocuklu anne olmaya kendinizi alıştırın..
Herkes çözüm sunuyor. Onu yapamam bunu yapamam..
Ama korunmasız ilişki yapılıyor..
Biraz dan dan oldu ama herşeye bahane var korunmasız ilişkiye bahane yok.

Bende bunu anlamıyorum..:kızgın:

Belkide 11 yaş farkımız var o yüzden olabilir.Beni fikirlerimi umursamamasi

İlgisi yok inanın eşimle sizinkine yakın yaş farkımız var 40 yaşına yaklaşıyor, senelerdir evliyiz ve çocuk için bana hiç baskı yapmadı. Artık yapın diyenlerin de çenesini kapattı önceliklerimiz farklı diyerek.

Bu adamdan kurtulun. Sömürülmeyin daha fazla.

Boşanmayacaksanız hap alın nerden bilecek evde olmadığı zaman alırsınız.

Back
X