Ayrıldığı zaman bir ay tuttum kendimi. Bir ay hiçbir şekilde mesaj atmadım onu bekledim ama atmadı meselaSiz çok peşinden koşuyorsunuz bakın siz geri adım atınca hiç bir yere gitmiyorum demiş...
Bekleyin sakin olun siz aramayın mesaj atmayın seviyorsa kaybetmek istemiyorsa o arayacaktır zaten ağırlığınızı koyun zamana bırakın .Aşığım ölüyorum da demeyin bitsin gitsin de ...
Düzeltmeye çalıştım ama. Baristigimiz zamandan beril ilk defa kavga ettik yine sonuç değişmiyorbezmuş çocuk.
Hayır bence artık size tahammül edemiyorSizce bu çocuk beni sevmediği için mi
Bu saatten sonra ne yapabilirim peki gerçekten bir tarafları kalktıBen çok acılar Çektim diye diye g.tünü kaldırmışsın. Bulunmaz hint kumaşı sanmış kendini. İlişkinin %75’ini tüketmişsiniz.
Bundan sonrasında senin onurlu ve gururlu duruşun ancak onu kendisine getirir. Çok sevsen de gururundan ve onurundan öteye konumlandırma kimseyi.
Ben durum değerlendirmesi istemedim ki tavsiye istedim gelin bana giydirin gidin demedimÖnceki konunuzdan hatırladım sizi. Kayınvalide adayının sizi beğenmemesini kafaya takmıştınız. Oğluna yakıştırmamış, bunun lafını etmiş, sevgiliniz de gelip bunu size yetiştirmiş. Şimdi bir de bu konudaki ayrılmalarının üstüne özürler dileyen, alttan alan, ilişkisi sadece kendi ısrarı yüzünden devam eden kadınla o konuyu birleştirince, kafamda canlanan kadın profili için üzüldüm. Sevgilinizin (umarım eski sevgili olarak tarihe gömülür) totosunu fena kaldırmışsınız. Annesinin laflarını size yetiştirmesini, bir akrabasının sizi savunmasından mutlu olmasına bağlıyordunuz ama alakası yok. Adam egosunu şişiriyor sadece.
Yaşlarınızı bilmiyorum ama tartışmayı yönetme biçimlerine, edilen laflara bakınca oldukça çocuk buldum ikinizi de.
Sanmıyorum başka biri olduğunu yine de "kemalim yapmaz" demek istemiyorum gerçi o ayrı da...O nasıl ilişki öyle ,sürekli trip,tartışma gereksiz gereksiz... konu sahibi sizide üzmek istemem ama bozuk radyo değil adam ikidebir ayar vermeye çalışmışsınız...bir başka kızda fişi çekmiş olabilir...
23 ikimizdeYaşlar kaç
Bu atarlı ergen moduna gerek var mı? Durum değerlendirmesini kendiniz yapabilseydiniz, herhalde ne yapmanız gerektiğini bilirdiniz. Zira insan kendi zorlamasıyla devam eden, asla yapıcı olmayan, resti çekmeye her an hazır, üstüne de ailesinden laf taşıyacak kadar yontulmamış bir kütükle ne yapması gerektiğini bir durum değerlendirmesi yapabilseydi bilirdi zaten. Yazdıklarımdan bir tavsiye çıkaramıyorsanız da, diyecek başka lafım yok.Ben durum değerlendirmesi istemedim ki tavsiye istedim gelin bana giydirin gidin demedim
Sizinle tartışamicamBu atarlı ergen moduna gerek var mı? Durum değerlendirmesini kendiniz yapabilseydiniz, herhalde ne yapmanız gerektiğini bilirdiniz. Zira insan kendi zorlamasıyla devam eden, asla yapıcı olmayan, resti çekmeye her an hazır, üstüne de ailesinden laf taşıyacak kadar yontulmamış bir kütükle ne yapması gerektiğini bir durum değerlendirmesi yapabilseydi bilirdi zaten. Yazdıklarımdan bir tavsiye çıkaramıyorsanız da, diyecek başka lafım yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?