Yatak Odası Dekorasyonu 2 sinden 1i ama hangisi olsun kızlaaaaar :)

seviyedum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
48
1
26
Batman
Alfemo dan bu iki takımı beğendim kızlar, bi bakarmısınız sizce nasıl??? Yorumlarınızı bekliyorummmm :)))

Son düzenleme:
bem comoyu beğendim..bu tarz marka üzerine kurulu mobilyacılar fabrikasayon üretim olduğu için değişiklik yapmıyo ama ayna taktırırsanız hoş olur

tesekkur ederim yorumun icin canim. cok zor karar vermesi. 2 gundur bi ona bi oburune bakiyorum karar veremedim bi turlu :)

arkadaslar gorenler olumlu veya olumsuz bisey soylesin lutfennn, fikrini alabilecegim pek kimse yok etrafimdaaa. yorumlariniz cok onemli benim icinnn

Canım bence Como biraz bilindik bir model eğer yatak odan genişse açık renk duvar boyası açık renk aksesuarlarla çok hoş olur ben diegoyu beğendim

Como cok guzel......... mutluluklar

Ayy çok teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim :) günlerdir neredeyse bütün mobilya sitelerine baktım. En son bu ikisinde kaldım. Tayinci oldugumuz için çok süslü şatafatlı olanlara bakamadım. Aslında gönlüm avangart modellerdeydi.

Canım bence Como biraz bilindik bir model eğer yatak odan genişse açık renk duvar boyası açık renk aksesuarlarla çok hoş olur ben diegoyu beğendim

Canımmm saol nişanlımda diegoyu beğeniyo. Como nun sade sık olmasını, renklerini, diegonun ise yatak ayaklarındaki, komidinlerindeki küçük detayları ve gardroptaki asimetrik kesimleri beğendim. Sence diego modelinin sağ yan kapağına ayna taktırtsam nasıl olur?

ikiside cok gzl ama ben diego yu coook begendiimmm :) güle güle kullan....

2-2 oldu bakalım como mu diego mu öne çıkacak :))) beğenmene çok sevindim canım. Alelacele ev kurma, düğün işlerine giriştik. Daha hiç birşey almadım. Haftaya gidip hepsini hızlıca alıcaz. O yüzden aceleyle yanlış bi karar vermekten kötü bişey almaktan korkuyorum pişman olurum sonra diye. Burada bir çok yorum okudum, sizlerin zevklerine çok güveniyorum, siz güzel diyosanız doğru seçimler yaptım demektir, teşekkür ederim :)))

Bence böyle aynasız da çok güzel çünkü değişik bir tarzı var çok beğendim . Ama illa ayna istiyorsan taktır canım güzel olabilir. Fakat sağ kapağı tamamen kapattırma etrafında mobilya görünsün ve ayna düz hatlarda olsun çünkü mobilyanın tarzına öyle bir ayna gider tabii bunlar benim fikrim canım Allah huzurla mutlulukla kullanmayı nasip etsin :)

Amin canımm aynen eğer ayna taktırırsam dediğin gibi yaptırmak istiyorum. Modelini bozmadan. Eğer bozulacak gibi olursa odaya başka bi yere uygun bi ayna alabiliirim diye düşünüyorum

Amin canımm aynen eğer ayna taktırırsam dediğin gibi yaptırmak istiyorum. Modelini bozmadan. Eğer bozulacak gibi olursa odaya başka bi yere uygun bi ayna alabiliirim diye düşünüyorum

Evet kesinlikle eğer odan genişse bir tane boy aynası alırsın çok şık modeller var o zaman harika olur. Ben bu modeli çok beğendim como dan çok çok çok daha güzel bence :)

Kızlar bunlar como nun yemek odası takımından resimler. Alırsam tv ünitesini( yarısını yani sol taraftaki kitaplık kısmı hariç), büfesini, yemek masa ve sandalyeleri ile sehpasını alıcam. Nasıl sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…