kansu büyük adamın küçük aşkı.. Kayıtlı Üye 29 Eylül 2010 3.415 4 358 Adana 5 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi seviyedum #21 Bence como olanı güzel ben yatak odası hep beyazdan yanayım
S seviyedum Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2013 48 1 26 Batman 5 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi seviyedum #22 kızlar birde yemek odası için fikirlerinizi yazarmısınız. Siz olsanız hangisini seçerdinizzzz
Elvo Guru Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2013 698 885 333 7 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi seviyedum #23 Como´nun yemek odasini begendim, acik renk ferah, güzel... Yatak odasina gelince; diegonun yatagini begendim ama dolabini pek begenmedim. Comonun dolabi daha güzel gibi. Kombinasyon yapma sansin var mi? Yoksa takim haliyle mi almak zorundasin?
Como´nun yemek odasini begendim, acik renk ferah, güzel... Yatak odasina gelince; diegonun yatagini begendim ama dolabini pek begenmedim. Comonun dolabi daha güzel gibi. Kombinasyon yapma sansin var mi? Yoksa takim haliyle mi almak zorundasin?
tugbagokhan Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2013 76 0 6 Ankara 14 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi seviyedum #24 Diego çok daha güzel bence yatağın arka kısmı felan çok hoş kibar ama como çok abartı durmuş ayrıca oda küçükse biraz yer kaplar gibi gözüküor :) mutluluklar dilerim <3
Diego çok daha güzel bence yatağın arka kısmı felan çok hoş kibar ama como çok abartı durmuş ayrıca oda küçükse biraz yer kaplar gibi gözüküor :) mutluluklar dilerim <3