2. Sinema Gunleri Animasyon Haftasi

Hangisini izleyelim?

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .

Asmin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2008
7.771
210
163
Meraba Arkadaslar..
Belirlenen gruplara gore TBZ April ve benim onerdigimiz filmler sirasi ile asagidaki gibidir..

How to Train Your Dragon

How_to_train_Your_Dragon_poster.jpg

Konusu: Cressida Cowell'ın kitabına dayanan ve iri yapılı Vikingler ve vahşi ejderhaların efsanevi dünyasında geçen bu aksiyon komedide, ejderha öldürmenin kahramanlıkla bir tutulduğu kabile geleneğine pek uygun olmayan genç Vikingli Hıçkıdık'ın hikâyesi anlatılıyor. Onun ve Vikingli arkadaşlarının dünyaya farklı bir açıdan bakmalarını sağlayan bir ejderhayla karşılaştığında, Hıçıkıdık'ın dünyası alt üst olur.
imdb notu: 8.3

Persepolis

persepolis.jpg

Konusu: ıran Devrimi ile ilgili şimdiye kadar pek çok şey yazıp çizildi. Şimdi sıra, devrimin hikayesini bir de küçük Marjane'den dinlemede...

Marjane ve ailesi, baskıcı Şah iktidarının devrilmesini büyük bir sevinç ile karşılarlar. Yıllarca ekonomik ve toplumsal anlamda yaşanan zorluklardan sonra yepyeni bir yaşam için yeni bir umut doğmuştur. Sancılı yılların ardından demokratik bir yönetimin geleceğini ümit eden ıranlılar, bir kez daha büyük bir hayalkırıklığına uğrarlar.

Şah'ın baskısından sonra sıra mollaların baskısına gelmiştir. Bu karanlık süreci, Marjane'nin gözünden kimi zaman espirili bir dille de anlatan Persepolis, bir başyapıt sayılan aynı adlı çizgi romandan uyarlama...

imdb notu: 8

Coraline

coraline-poster-large.jpg

Konusu: Yeni evindeki gizemli bir kapıyı açarak paralel gerçekliğin serüvenine giriş yapan genç bir kızın hikayesi. Kendi hayatına benzese de çok daha fantastik olan bu diğer dünyada Caroline, buranın sakinleri olan egzantrik Forcible ve Spink ile karşılaşacaktır.
Nightmare Before Christmas'ın yönetmeni Henry Selick yine yönetmen koltuğunda.

Imdb Notu: 7.9

Herkese simdiden iyi seyirler arkadaslar.. Acilisi biz yapiyoruz umariz ki devami coook keyifli bir sekilde gelir..

Son düzenleme:
haydi kızlar, oylamaya...kaydirigubbakcemile4
Coraline dedim ben, merak ettim çok...

Hiçbirini izlemedim:) Coraline izlemeyi düşündüğüm bir filmdi Noel Gecesi Kabusunun yönetmenindenmiş ayrıca o da izlediğim nadir animasyonlardandı bu nedenle Coraline'ye gitti oyum:)

coralinee süper ya 2 kez izledim üstelik
ama oyumu dragondaan yana kullandım.. (yine önceki anketlerdeki gibi izlediğimiz filmlere oy kullanmıyoruz demi kızlar??)

coralinee süper ya 2 kez izledim üstelik
ama oyumu dragondaan yana kullandım.. (yine önceki anketlerdeki gibi izlediğimiz filmlere oy kullanmıyoruz demi kızlar??)

ben de bunu dusunuyorum da simdi bi biraz zor olur sanirim ya cunku daha kalabaligz ve konseptler belli olunca daha cok izlenmis filmlerin onerilmesi mumkun..
bu sarti kaldiralim derim ama herkese bagli yani..

1. sinema günlerinde Persepolis izledik zaten 1. sinema günlerindeki arkadaş preseses uykusuyum anketindeki koydugu filmi gözden kaçırmış olmalı neyse şimdilik oyumu kullanmıyorum sonlara dogru kullanırım

Kurdeleyi kestik, KK camiasına hayırlı uğurlu olması dileğiyle :)))
sevgili grup arkadaşlarım sizlere de buradan sevgilerimi sunuyorum :)
ınsan iki açılış konuşması yapar :P :)

(Hangi filme oy verdiğimizi de söyleyebiliyor muyuz burada :))

Kurdeleyi kestik, KK camiasına hayırlı uğurlu olması dileğiyle :)))
sevgili grup arkadaşlarım sizlere de buradan sevgilerimi sunuyorum :)
İnsan iki açılış konuşması yapar :P :)

(Hangi filme oy verdiğimizi de söyleyebiliyor muyuz burada :))

valla ben bayadir konuyu tkaip edemedim o yuzden girer girmez bi ozel mesaj yagmuruna tutuldum bir de baktim konuyu acmisim :))
acilis konusmasi eklemek isteyenlerin notlarini ekleyebilirim ilk mesaja :))

Kurallar nerde kuzum :) kör oldum şakkıdı

- Oy kullanırken daha önce izlememiş olduğunuz filmlere oy veriniz böylece çoğunluğun izlememiş olduğu film seçilir ve yeni filmler izlemiş oluruz.

- Ankete açılan filmlerin, grup içinde kimin önerisi olduğu anket sonuçlandıktan sonra açıklanacaktır.

kurallar burda kör kuzi :)

bişi daha sorucam kuzi :kedi: dövmeyeceksen eğer :)))
oyumuzu verdikten sonra gelip buraya yazacak mıyız? "şu filme oy verdim" diye :)

valla ben bayadir konuyu tkaip edemedim o yuzden girer girmez bi ozel mesaj yagmuruna tutuldum bir de baktim konuyu acmisim :))
acilis konusmasi eklemek isteyenlerin notlarini ekleyebilirim ilk mesaja :))

Şaka yapıyorum canım, bir dahaki turda bize sıra gelince anketi yapar altına da açılış konuşmasını döşerim :))))
Şimdi tecrübesizliğime denk geldi şakkıdı

persepolisi izlemistim ama coralin daha cok merakimi uyandigi icin oyum ona gitti

Back
X