2 soru

SeviyomHee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
2.434
6.126
158
Kızlar perşembe günü bütünleme sınavım var. Ben 1 haftadır okulda kalıyorum geceleri ders çalışıyor öğlen uyuyorum.

Bugün mescitte notlarımı bıraktım orada başörtümü açıp rahat çalışıyordum. eve uyumaya gidiyordum. Arkadaşıma notlarım mescitte umarım bir sey olmaz dedim. O da ben senin icin kütüphaneye bırakırım dedi. Ben eve geldim. Günlerdir uykusuz olduğum icin tabiri caizse bayılmışım. Uyandim saat 10 (aksam) olmuş. Hemen okula geldim. Evim okula uzak 2 dolmuşla geliyorum. Arkadaşım bana notları oturmak icin gittigi kafede erkek arkadaşıyla konusurken unuttuğunu üzgün olduğunu söyledi. Kafe kapanmış ve kitlenmisti.

Ben sınava 2 gün olduğu icin cok uzuldum ve stres oldum ne çalışacağımı bilmiyordum ve kirtasiye de kapanmıştı yenileri almaya zamanım yoktu. hemen oradan uzaklaşıp esimi aradim aglamaya başladım. O da beni sakinleştirmeye çalıştı.

Esim 5 dk sonra arkadaslari bulundukları kafeyi beğenmemiş baska yere gideceklermis. Diğer kafeye gidince ararım dedi beni perişan halde bırakıp gitti. Kapatmam lazim dedi kapatti.

Simdi soru kısmına gelirsek notlari unutan kız ben ağlarken duymuş notlarını getirdi verdi gitti. Hem kız icin endiseliyim ama ben almazsam sınıfta kalabilirim.

Hem de esimin bu kadar kendi zevkinden fedakarlık edemiyor oluşu beni deli ediyor. Arabaya binmese 20 dk yürüyerek gidebilirdi. Biz de bu sürede konuşurduk plan yapardık şunu çalış bunu çalış diye.(aynı bölüm olduğumuz için olası soru çıkabilecek yerleri söylüyor)

Esime karşı ne yapmalıyım hayatımın sonuna kadar böyle yaşamak istemiyorum?

Arkadaşımdan notları alıp çalışmalı mıyım, hatasının sonucuna katlansın mı demeliyim?

Yoksa arkadaşlardan idare mi etmeliyim?

Birilerinden not istmeek de hic hoşuma gitmiyor kendi mis gibi notlarım vardı özetlerim vardı sorular çıkarmıştım cok emek vardı cok canım sıkılıyor. Sağlıklı düşünemiyorum

Son düzenleme:
Eşiniz konusunda bi tuhaflık göremedim o an plan yapmakla bi yarım saat sonra yapmanız arasında fark yok bence.

Arkadaşınız konusunda haklısınız ama keske bırakmasaydınız orada burda. Çünkü bu konuda kimsenin sizin kadar hassas olabilcegini sanmıyorum o notların başına hep bi şey gelir böyle.

Ertesi gün alamaz mısınız bu arada notları bu kadar panige gerek var mı

Kız kim? Notları getiren.. eşinin yanında mıydı? Eğer öyleyse ne işi vardı orada ben ona daha çok takılırdım :)

Biraz karışık anlatmışsın.. boşver sen şimdi KK yı dersine odaklan.
Sınavı verdikten sonra biz kocanın hakkından geliriz el birliğiyle

Anlamadim

Agladiginizi duyan kiz notlarinizi kaybeden kiz mi? Esinle neden beraber? Hepiniz ayni sinifta misiniz? O zaman neden esimle calismiyorsun? Yoksa baska kiz mi?

Onca emek verdiginiz notu siz niye mescit gibi umuma acik bir yerde biraktiniz? Unuttunuz mu?

Ay cok karisik.
Insallah basariyla atlatirsiniz sinavi

Eşinize kabak neden patladı anlamadım. Notu mescitte siz birakmissiniz. Arkadaşınız x yere bırakırım deyip gidip kafede unutmuş. Eşinizin suçu ne? Notlar çok mu fazla ki fotokopi çektirin. Kıza da bir güzel sitem edin madem ihmal edecekti almasaydi.

Hak veriyprum sana.
Herkesin yazış şekli farklı.
Mesela ben kendi çıkardığım ders notlarından başka bişey anlamıyorum
Bazen arkadaşlarımınkine bakıyorum çalışamıyorum
İnsan kendi kendinin öğretmeni derler ya o hesap
Başkasının anlatımıyla benim anlatımım yazışım farklı o yüzden kendiminki daha rahat
Şimdilik arkadaşlarınınkinden çalış yarın notlarını alınca iyice yoğunlaşırsın sınava
Eşine de üzüldüm
Gamsız biriyle ömür geçmez,değersiz hissetmişsindir

Ya mescitte bir sey olmaz diye düşündüm ama sonra şüphe düştü. O da ben senin icin mescitten alır kütüphaneye bırakırım dedi ben de kabul ettim. Böyle olacağını bilemezdim

Ya mescitte bir sey olmaz diye düşündüm ama sonra şüphe düştü. O da ben senin icin mescitten alır kütüphaneye bırakırım dedi ben de kabul ettim. Böyle olacağını bilemezdim
Tamam da zaten bırakıp gitmissiniz çalışmayacaktınız aksam demek ki zaten saat 10 oldu yazmışsınız. E sabah olsun gider alırsınız kafeden. Kaybolmuş mu notlar konunuzu anlamadım ben pek.

Kız benim arkadaşım esimle onun alakası yok. notlarım bir kafede unutuldu. Ve kafe kitlendi.

Esim de ben sıkıntımı anlatmak icin onu aradımm. Arkadaşlarıyla kafedeydi. Arkadaslari begenmeyip yer degistirmek istemis. Arabaya bincem diye kapatti. Buna kızdım. Koştur koştur mekan degistirmek yerine bekleyebilirlerdi.

Kizla esimin alakasi yok beraber de degiller. Ağladığımı kiz duydu ve notlarını bana getirdi. Kendi notlarını bıraktı.

Esimle dertlesmek icin aradim o da arkadaslariyla arabaya bincekmis dinlemedi. Olay bu

Kirtasiye kapali merkeze giden son otobus 11 deydi.

Tamam da zaten bırakıp gitmissiniz çalışmayacaktınız aksam demek ki zaten saat 10 oldu yazmışsınız. E sabah olsun gider alırsınız kafeden. Kaybolmuş mu notlar konunuzu anlamadım ben pek.
Gece çalışıyorum sabahliyorum okulda.

eve uyumaya gelmistim 3 gibi 10 da uyandim okula geldim notlar yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…