- 21 Eylül 2017
- 2.434
- 6.126
- 158
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Ya mescitte bir sey olmaz diye düşündüm ama sonra şüphe düştü. O da ben senin icin mescitten alır kütüphaneye bırakırım dedi ben de kabul ettim. Böyle olacağını bilemezdimEşiniz konusunda bi tuhaflık göremedim o an plan yapmakla bi yarım saat sonra yapmanız arasında fark yok bence.
Arkadaşınız konusunda haklısınız ama keske bırakmasaydınız orada burda. Çünkü bu konuda kimsenin sizin kadar hassas olabilcegini sanmıyorum o notların başına hep bi şey gelir böyle.
Ertesi gün alamaz mısınız bu arada notları bu kadar panige gerek var mı
Tamam da zaten bırakıp gitmissiniz çalışmayacaktınız aksam demek ki zaten saat 10 oldu yazmışsınız. E sabah olsun gider alırsınız kafeden. Kaybolmuş mu notlar konunuzu anlamadım ben pek.Ya mescitte bir sey olmaz diye düşündüm ama sonra şüphe düştü. O da ben senin icin mescitten alır kütüphaneye bırakırım dedi ben de kabul ettim. Böyle olacağını bilemezdim
Kız kim? Notları getiren.. eşinin yanında mıydı? Eğer öyleyse ne işi vardı orada ben ona daha çok takılırdım :)
Biraz karışık anlatmışsın.. boşver sen şimdi KK yı dersine odaklan.
Sınavı verdikten sonra biz kocanın hakkından geliriz el birliğiyle
sınıfta kalıcam komite sınavım 100 soru 2 saat. Gecemezsem 1 senem yanacakbir sınavı amma buyutmuşsunuz hepimiz unıversite okuduk ama kimseye terör estırmedik
Kırtasiye kapalı. Merkeze giden son otobus 11 deydiNeden kizin notlarinin fotokopisini cektirmiyorsunuz
Her seyi gectim bi gece de calismayin daha 2 gun var
Anlamadim
Agladiginizi duyan kiz notlarinizi kaybeden kiz mi? Esinle neden beraber? Hepiniz ayni sinifta misiniz? O zaman neden esimle calismiyorsun? Yoksa baska kiz mi?
Onca emek verdiginiz notu siz niye mescit gibi umuma acik bir yerde biraktiniz? Unuttunuz mu?
Ay cok karisik.
Insallah basariyla atlatirsiniz sinavi
Kirtasiye kapali merkeze giden son otobus 11 deydi.Eşinize kabak neden patladı anlamadım. Notu mescitte siz birakmissiniz. Arkadaşınız x yere bırakırım deyip gidip kafede unutmuş. Eşinizin suçu ne? Notlar çok mu fazla ki fotokopi çektirin. Kıza da bir güzel sitem edin madem ihmal edecekti almasaydi.
Gece çalışıyorum sabahliyorum okulda.Tamam da zaten bırakıp gitmissiniz çalışmayacaktınız aksam demek ki zaten saat 10 oldu yazmışsınız. E sabah olsun gider alırsınız kafeden. Kaybolmuş mu notlar konunuzu anlamadım ben pek.
Elinizdekilerin fotografini cekin kiza atin o zaman o da bi yandan calissinKırtasiye kapalı. Merkeze giden son otobus 11 deydi
Elinizdekilerin fotografini cekin kiza atin o zaman o da bi yandan calissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?