2 soru

Eşiniz telefonu kapatmasa bile ne yapabilirdi ki. Konuşarak çözülecek bir durum yok .Notlar kafede kalmış kafe kilitli. ArkadaşInız da kendini suçlu hissedip notlarını size vermiş. Yapılabilecek her şey yapılmış. Arkadaşınızın notlarıyla başlayıp sabah kafeden kendi notlarınızı alıp çalışmaya devam edersiniz.Başarılar dilerim.

Eşinizden yardım istiyorsanız, açık açık söyleseydiniz, kapama, konuşalım, kötüyüm filan diye. Bu kadar büyütülecek bir olay yok ki ortada. Hayatımın sonuna kadar böyle yaşamak istemiyorum demeniz de tuhafıma gitti, eşiniz genel olarak ilgisiz mi size karşı? Bu konudan onu anlamamız imkansız da. Şu anlattığınızdan sadece olayları çok büyüttüğünüz ve sorunları trip yapmak için kullandığınız sonucunu çıkarabildim.

Bu arada not işini de büyütmüşsünüz. Arkadaşınızın notlarının fotokopisini çektirmek çok mu zor? Kendi notlarınız artık olmadığına göre, şunu mu yapsam bunu mu diye düşünüp zaman kaybetmek yerine, kitaptan çalışın en kötü ihtimalle.

eski konularınıza baktım. evlenmekle büyük hata etmişsiniz. zaten sizi zorla kapatmış. ilgisizmiş de. şimdi bu haline şaşırmamanız lazım.

eşinizle aynı şehirdesiniz değil mi?

neden gecenin bir yarısı eşiniz sizi tek başınıza yolladı bence ilk önce bi buna takılın. kötü bir devirdeyiz sonuçta. bir de eviniz varsa neden okulda çalışıyorsunuz? eşiniz ne olursa olsun sizi kendisi götürüp getirmeliydi.

Kız arkadaşınız sizin yaptığınız hatanın bedelini ödemek zorunda mı?
Size iyilik asla yaramıyor gibi görünüyor, birilerinden sürekli mızlanarak bir beklenti içine giriyorsunuz.
Hata en başta sizin.
Notları unutmakla da , şikayet ettiğiniz ilgisiz adamla evlenmekle de.

Birincisi evliyseniz neden evde degilde okulda uyuyorsunuz.okulda nerde uyuyorsunuz.ikincisi notlarinizi neden biraktiniz mescitte.ucuncusu buraya yazacaginiza kalkin arkadaslarinizin notlarindan calisin.dorduncusu kocanizin ne sucu varki

2 gün varmış daha sınava bu ne acele telaş? Arkadaşınız yine iyi insanmış hiç takmaya da bilirdim unutabilir insanlık hali. En azından telafi etmeye çalışmış. Bir not için böyle yapıyorsanız Allah sizin elinize düşürmesin. Kimse sizin notunuz için sizin kadar hassas davranmaz.
Üniversitedeydim notlar altın kıymetindeydi. Bir gün kızlar kendi aralarında not paylaşıyor, şuna vermeyelim buna vermeyelim diye birbirlerini tembihliyorlar Ne kadar saçmalık bu nasıl bir çocukluktu. Hatırladıkça hem sinirleniyorum hem gülüyorum:))
En azından çevrenizde sizin için çabalayan insanlar varmış

fotokopi denen bi icat var. arkadasınızın notlarını fotokopi çektirin sonrada iade edin

bir sınavı amma buyutmuşsunuz hepimiz unıversite okuduk ama kimseye terör estırmedik
hahahah aynen ya. hayır adamda mı otursun ağlasın. fotokopisini al notların olsun bitsin. bide 2 gün varmış bundan öncede okulda uyuyup ders çalışmış. arkadaş ya tıp ya yüksek matematik okuyo herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…