- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.251
- 548
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Tamam biraz daha dinlenip uyuyun sabah ilk otobüsle gidersiniz. Ne sınavı bu böyle cok stres olmuşsunuz rahatlayın biraz coktandır çalışıyomussunuz zaten.Gece çalışıyorum sabahliyorum okulda eve uyumaya gelmistim
3 den 10 a kadar uyudum. Uykum yok zaman bosa gitsin istemiyorum.Tamam biraz daha dinlenip uyuyun sabah ilk otobüsle gidersiniz. Ne sınavı bu böyle cok stres olmuşsunuz rahatlayın biraz coktandır çalışıyomussunuz zaten.
komite bütünlemesi dedin, anlıyorum sıkıntını geçen hafta kardeşim yaşıyordu aynı sıkıntıyı, geçti çok şükür o da biz de rahatladık.
başkasının notundan anlamıyorsan bu akşamı çıkmış bakarak geçirebilirsin bence, sonuçta soru her yerde aynı soru.
haydi şimdi boşver burayı git çalışmana bak, arkadaşına da mesaj at çalışmayı planladığı yerlerin fotoğrafını atarsın.
eşini de sonra hallederiz 2 gün daha at kafandan..
allah zihin açıklığı versin inşallah geçersin sen de.
Kırtasiye kapalı son otobus 11 deydi diyorum. Bu hakareti duymak icin ne yaptim acaba. Soru sormam mi suc oluyor? Kötü kalplisinizFotokopi diye bir şey icat edildi, duydunuz mu?
Öyle bir mesaj okumadım, ayrıca ne hakareti, ne oluyor?Kırtasiye kapalı son otobus 11 deydi diyorum. Bu hakareti duymak icin ne yaptim acaba. Soru sormam mi suc oluyor? Kötü kalplisiniz
yazmayı unutmuşum, en kötü ihtimalle bugün tatilini yaparsın mis gibi, sonraki gün de sabahlarsın. böyle telafi edersin.eğer uyuyabileceksen git uyu. sabah erken kalkar, dersine çalışırsın. böylece sadece gece-gündüz rutinini değiştirmiş olursun, vakit kaybetmezsin.
eğer uyuyamayacaksan, sizin sınıfın internet hesabında slayt yüklediği bir yer yok mu? bizim drive hesabımız var, tüm notlar oraya yüklenir. böyle online bir şey elde edemez misin?
edemiyorsan ve ille de çalışacağım diyorsan, kütüphanede sizin dönemden hiç insan var mı diye etrafa bakın. varsa git yanına, durumu anlat. o an kullanmadığı kitabını sana versin, ondan çalış. ya da fotoğrafını çek tüm kitabın, telefondan idare et. ama zaten kitabını ödünç verecektir, niye vermesin.
eğer kütüphane boşsa o notunu unutan arkadaşından ya da yakın olduğun herhangi birisinden notların fotoğrafını iste. vatsaptan resim çekip atsınlar. 3-5 kişi bulsan hepsi yirmişer sayfa çekip atsa zaten yeter de artar.
eşin konusunda zaten haksızsın. bunu daha önce de söylemiştim, sen küçük bir çocuk değilsin. eşin sürekli seni pohpohlayamaz. kendi başına sorunlarını aşmayı öğrenmen, büyümen lazım. kaldı ki adam zaten telefonda seni sakinleştirmiş, birazdan yine ararım da demiş. daha ne yapacaktı ki.
yazmayı unutmuşum, en kötü ihtimalle bugün tatilini yaparsın mis gibi, sonraki gün de sabahlarsın. böyle telafi edersin.
ben sabahlamadan komiteye girdiğimi bilmem. stresini anlayabiliyorum ama 1 kere sabahlamayla telafi edebileceğin şey için kendini bu kadar yıpratmana gerek yok
gerçi sen zaten uyku düzenini değiştirdiğin için benim kastettiğim durum “sabahlamak” değil, “gecelemek” oluyor ama neyse. ne demek istediğimi anladın.
seni bildiğim 3-5 konunla yargılamak istemiyorum ama fazla çıtkırıldım, hemen ilgi alaka bekleyen bir çocuk izlenimi veriyorsun bana. bu konunun üzerine biraz yoğunlaşmanı tavsiye etmek istiyorum naçizane.
Güzel yorumların icin teşekkür ederimyazmayı unutmuşum, en kötü ihtimalle bugün tatilini yaparsın mis gibi, sonraki gün de sabahlarsın. böyle telafi edersin.
ben sabahlamadan komiteye girdiğimi bilmem. stresini anlayabiliyorum ama 1 kere sabahlamayla telafi edebileceğin şey için kendini bu kadar yıpratmana gerek yok
gerçi sen zaten uyku düzenini değiştirdiğin için benim kastettiğim durum “sabahlamak” değil, “gecelemek” oluyor ama neyse. ne demek istediğimi anladın.
seni bildiğim 3-5 konunla yargılamak istemiyorum ama fazla çıtkırıldım, hemen ilgi alaka bekleyen bir çocuk izlenimi veriyorsun bana. bu konunun üzerine biraz yoğunlaşmanı tavsiye etmek istiyorum naçizane.
Sız notlarınızı mescıtte unutmusken arkadasınızın baska yerde unutması cok normal.Ben arkadasınızı hatalı gormuyorum o hatalı ıse sız daha cok hatalısınız.Lutfen hatasının sonucuna katlansın mı gıbı dusunmeyın o zaman sızde kendı hatanızın sonucunu cekıyorsunuz.Esınız konusunda ıse haklısınız keske bıraz destek olsaymıs yada oluyor gıbı gorunseymıs.Esınız ıle konusarak bazı konuları halledebılırsınız notlarınızı ıse ertesı gun alarak olayı bırkac saat heba ederek kurtarabılrsınız gıbı geldı.Sıze zıhın acıklıgı ve kolaylıklar dılerım
kanser olduğunu öğrenmedin altı üstü sınav notlarını unuttun. Unutkanlığının sebebini adama yükleme aramış seni rahatlatmışKızlar perşembe günü bütünleme sınavım var. Ben 1 haftadır okulda kalıyorum geceleri ders çalışıyor öğlen uyuyorum.
Bugün mescitte notlarımı bıraktım orada başörtümü açıp rahat çalışıyordum. eve uyumaya gidiyordum. Arkadaşıma notlarım mescitte umarım bir sey olmaz dedim. O da ben senin icin kütüphaneye bırakırım dedi. Ben eve geldim. Günlerdir uykusuz olduğum icin tabiri caizse bayılmışım. Uyandim saat 10 (aksam) olmuş. Hemen okula geldim. Evim okula uzak 2 dolmuşla geliyorum. Arkadaşım bana notları oturmak icin gittigi kafede erkek arkadaşıyla konusurken unuttuğunu üzgün olduğunu söyledi. Kafe kapanmış ve kitlenmisti.
Ben sınava 2 gün olduğu icin cok uzuldum ve stres oldum ne çalışacağımı bilmiyordum ve kirtasiye de kapanmıştı yenileri almaya zamanım yoktu. hemen oradan uzaklaşıp esimi aradim aglamaya başladım. O da beni sakinleştirmeye çalıştı.
Esim 5 dk sonra arkadaslari bulundukları kafeyi beğenmemiş baska yere gideceklermis. Diğer kafeye gidince ararım dedi beni perişan halde bırakıp gitti. Kapatmam lazim dedi kapatti.
Simdi soru kısmına gelirsek notlari unutan kız ben ağlarken duymuş notlarını getirdi verdi gitti. Hem kız icin endiseliyim ama ben almazsam sınıfta kalabilirim.
Hem de esimin bu kadar kendi zevkinden fedakarlık edemiyor oluşu beni deli ediyor. Arabaya binmese 20 dk yürüyerek gidebilirdi. Biz de bu sürede konuşurduk plan yapardık şunu çalış bunu çalış diye.(aynı bölüm olduğumuz için olası soru çıkabilecek yerleri söylüyor)
Esime karşı ne yapmalıyım hayatımın sonuna kadar böyle yaşamak istemiyorum?
Arkadaşımdan notları alıp çalışmalı mıyım, hatasının sonucuna katlansın mı demeliyim?
Yoksa arkadaşlardan idare mi etmeliyim?
Birilerinden not istmeek de hic hoşuma gitmiyor kendi mis gibi notlarım vardı özetlerim vardı sorular çıkarmıştım cok emek vardı cok canım sıkılıyor. Sağlıklı düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?