2 soru

Gece çalışıyorum sabahliyorum okulda eve uyumaya gelmistim
Tamam biraz daha dinlenip uyuyun sabah ilk otobüsle gidersiniz. Ne sınavı bu böyle cok stres olmuşsunuz rahatlayın biraz coktandır çalışıyomussunuz zaten.

Tamam biraz daha dinlenip uyuyun sabah ilk otobüsle gidersiniz. Ne sınavı bu böyle cok stres olmuşsunuz rahatlayın biraz coktandır çalışıyomussunuz zaten.
3 den 10 a kadar uyudum. Uykum yok zaman bosa gitsin istemiyorum.

Komite sınavı 100 soru olacak 120 dakika gecersem 3. Sınıf olacağım. Gecemezsem 1 senem yanacak

komite bütünlemesi dedin, anlıyorum sıkıntını geçen hafta kardeşim yaşıyordu aynı sıkıntıyı, geçti çok şükür o da biz de rahatladık.
başkasının notundan anlamıyorsan bu akşamı çıkmış bakarak geçirebilirsin bence, sonuçta soru her yerde aynı soru.
haydi şimdi boşver burayı git çalışmana bak, arkadaşına da mesaj at çalışmayı planladığı yerlerin fotoğrafını atarsın.
eşini de sonra hallederiz 2 gün daha at kafandan..
allah zihin açıklığı versin inşallah geçersin sen de.

Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. Amin :)

Eşiniz bu konu dışında da genel olarak duyarsız mı davranıyor size karşı? Sadece bu konuya kızmış değil de genel olarak zaten bir doluluğunuz var gibi hissettim.

eğer uyuyabileceksen git uyu. sabah erken kalkar, dersine çalışırsın. böylece sadece gece-gündüz rutinini değiştirmiş olursun, vakit kaybetmezsin.

eğer uyuyamayacaksan, sizin sınıfın internet hesabında slayt yüklediği bir yer yok mu? bizim drive hesabımız var, tüm notlar oraya yüklenir. böyle online bir şey elde edemez misin?

edemiyorsan ve ille de çalışacağım diyorsan, kütüphanede sizin dönemden hiç insan var mı diye etrafa bakın. varsa git yanına, durumu anlat. o an kullanmadığı kitabını sana versin, ondan çalış. ya da fotoğrafını çek tüm kitabın, telefondan idare et. ama zaten kitabını ödünç verecektir, niye vermesin.

eğer kütüphane boşsa o notunu unutan arkadaşından ya da yakın olduğun herhangi birisinden notların fotoğrafını iste. vatsaptan resim çekip atsınlar. 3-5 kişi bulsan hepsi yirmişer sayfa çekip atsa zaten yeter de artar.

eşin konusunda zaten haksızsın. bunu daha önce de söylemiştim, sen küçük bir çocuk değilsin. eşin sürekli seni pohpohlayamaz. kendi başına sorunlarını aşmayı öğrenmen, büyümen lazım. kaldı ki adam zaten telefonda seni sakinleştirmiş, birazdan yine ararım da demiş. daha ne yapacaktı ki.

İyi geceler,

Kendi notlarınıza bir müddet çalıştıysanız eğer, aklınızda kalan yerleri tekrar bir kağıda yazabilirsiniz. Tabii aklınızda olanlar varsa. Bunca çalışmaya rağmen elbette aklınızdadır diye düşünüyorum.

Ben hiç not almam, hatta oturup saatlerce bile çalışmam. Çok değişik bir çalışma şeklim vardır sınava 2-3 saat kala oturur tüm konuları okurum. Hayatta ezber yapıp tekrar tekrar yapamam. Aklımda kalması için okumam yetiyor. Sınavlarımda zaten çok iyi geçer. Sizin bu kadar çalışmanıza rağmen aklınızda kalanlar vardır diye düşünüyorum. Onları notunuza yazın. Arkadaşınızdanda alabildiğiniz kadar okuyun. Hiçbir şey kaybetmezsiniz.

Eş konusunu sonra düşünürsünüz. Bol şanslar.

yazmayı unutmuşum, en kötü ihtimalle bugün tatilini yaparsın mis gibi, sonraki gün de sabahlarsın. böyle telafi edersin.

ben sabahlamadan komiteye girdiğimi bilmem. stresini anlayabiliyorum ama 1 kere sabahlamayla telafi edebileceğin şey için kendini bu kadar yıpratmana gerek yok

gerçi sen zaten uyku düzenini değiştirdiğin için benim kastettiğim durum “sabahlamak” değil, “gecelemek” oluyor ama neyse. ne demek istediğimi anladın.

seni bildiğim 3-5 konunla yargılamak istemiyorum ama fazla çıtkırıldım, hemen ilgi alaka bekleyen bir çocuk izlenimi veriyorsun bana. bu konunun üzerine biraz yoğunlaşmanı tavsiye etmek istiyorum naçizane.

Son düzenleme:

Evet herkes hassas oldugumu düşünüyor. Ama ben herkes icin ayri ayri düşünüyorum düşünceli davranmaya çalışıyorum. Bu yüzden düşüncesizlik beni cok üzüyor. Yetisme tarzımdan kaynaklandığını düşünüyorum. Aslinda ben de cok yoruluyorum. Nasıl değişir bilmiyorum

Güzel yorumların icin teşekkür ederim

Sız notlarınızı mescıtte unutmusken arkadasınızın baska yerde unutması cok normal.Ben arkadasınızı hatalı gormuyorum o hatalı ıse sız daha cok hatalısınız.Lutfen hatasının sonucuna katlansın mı gıbı dusunmeyın o zaman sızde kendı hatanızın sonucunu cekıyorsunuz.Esınız konusunda ıse haklısınız keske bıraz destek olsaymıs yada oluyor gıbı gorunseymıs.Esınız ıle konusarak bazı konuları halledebılırsınız notlarınızı ıse ertesı gun alarak olayı bırkac saat heba ederek kurtarabılrsınız gıbı geldı.Sıze zıhın acıklıgı ve kolaylıklar dılerım

Aşırı abartmışsınız bence, ben olsam asla yanımdan ayırmam notlarımı. Eve uyumaya gidiyorsunuz ve notlarınızı mescitte bırakıyorsunuz, ne mana? Yük mü? Çok mu ağır? Taşıyıverin. Arkadaşınızın dalgınlığına gelmiş olabilir sonuçta kimse sizin notunuzun bekçiliğini yapmak zorunda değil, iyi niyetli davranıp alır bırakırım demiş fakat unutmuş ki “hatasının cezası” şeklinde tabir etmişsiniz kendi notlarını size vermiş, vermek zorunda da değildi bence ama gönlünüzü almaya çalışması çok hoş bir davranış. Bir kaç saat arkadaşınızın notuyla çalışın çok geriye düşmezsiniz, sabahta kafeden notunuzu alır devam edersiniz. Eşinizin derdinizi dinlememesi hoş değil fakat benim gibi bu dert mi halledersin diye düşünmüş olabilir. Birde erkekler düzdür geri arayıp kapatma bişey sorucam diyebilirdiniz, ömür boyu böyle yaşamak istemiyorum diyebileceğiniz hiçbir şey yok bunda cidden.

Ya mescitte kaybolabilir diye korktum ama mescit kitlenen bir yer degil. Keske orada kalsaymış. Sınava 1 gün olmasa ben de dert etmeyecektim.

Boşverin size konusmak kolay

Eşinize patlamanız biraz garip olmuş .
Adam arkadaşlarıyla dışarda seninle saatlerce konusmaaz ki .
Bence adam yüklenmeyin .
Planınızı yarım saat sonra yapsanızda olurdu .
Bu kadar panikte yapmayın kazancağınız varsa da kaybedersiniz. Azcık relax

kanser olduğunu öğrenmedin altı üstü sınav notlarını unuttun. Unutkanlığının sebebini adama yükleme aramış seni rahatlatmış

Notları mescitte bırakmışsınız. Yani o kızcağız olmasa zaten notların elinize geçme ihtimali yok.
Kızcağız iyilik yapayım demiş ve siz nasıl unutabilme hakkına sahipseniz o da unutuvermiş.
Ve siz ağlama krizleri, sitemler falan filanlarla kızı canından bezdirmişsiniz ki kendi notlarını getirip vermiş.
Sanırsınız ki 3. dünya savaşı çıktı veya başınıza öyle bir felaket getirmiş ki kızcağız ne yapsanız kurtuluşunuz yok.
Sonra da eşinize patlamışsınız.
Merkezdeyim diyorsunuz, benim canım notlarım, notlarım yoksa hayat dursun.
Eşim niye arkadaşlarıyla, o kız neden notlarımı kafede unuttu.
Oysa ki önemli olan notlarınız ve siz.
Çok kaprisli buldum sizi.
En çok da notları iyilik olsun diye mescitten alan ama eminim ki yaptıklarınız sayesinde pişman olan kızcağıza üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…