sağol silvişim en vefalı sen çıktın amiyane tabirle hakikatli kızsın
midyattan batmana taşındım eşim muayenehane açtı orada şimdilik batman dayız bakalım
eeee beni ne zaman alacaksınız aranıza
Merilcan aşk olsun.
oğluşunu bile biliyorum.
burdakilerde beni hakikatsiz sanacak.
silvişle ben varım eskilerden ki bunuda zaten sen yazmıştın.
niye öye dedin vardır mutlaka bir sebebi.
meraba canlar nehabersiniz valla çok afedersiniz ben isal olmuşum çok fenayım karnım acayip agrıyo işallh dizanteri vfrelan degilimdir çnkü her tatil sonrası bi enterit oluyorum ..sudan kaynaklı hazır suyuda hiç sevmiyomki anacım ..neyse hadi çok öpüyorum bby
kızlar maşallah sayfa o kadar hızlı ilerliyorki takip edemiyorum çok yoğunum okuyamadım geçmişi sizlere bi slm diyip kaçıyorum hemen yediklerimi unutmuşum yazmayı
dün yemekteydik kaçırdım sayılır kola içtim puding yedim yarım yedim ama
bu günde yemeğe gidicem artık
Merilcan aşk olsun.
oğluşunu bile biliyorum.
burdakilerde beni hakikatsiz sanacak.
silvişle ben varım eskilerden ki bunuda zaten sen yazmıştın.
niye öye dedin vardır mutlaka bir sebebi.
silvişim yök eşime denklik vermedi o yüzden gidemedik macaristan a ki böylesi daha iyi oldu
şu an izmir deyim evime döndüğümde benide aranıza alırsanız sevinirim allah bebek isteyen herkese hayırlısı ile verir inşallah berra tuanam çoook tatlı ablası
Günaydın şekerler.
Silvişim yeniden eşleşme olana kadar seve seve yaparım sizin listelerin kontrollerini
Nasıl gidiyor 2. takımın zayıflama macerası?
nalancım nice mutlu yılları birlikte geçirmenizi diliyorum...yok be silviş srzeniş felan degil inanki benimki can sıkıntısı işte ..kimsem yokya burda ondan ...neyse bugün benim evlilik yıldönümüm 5 yılı geride bıraktık hamidomla ..ayy ne kaba oldu ya hamido ...bi duysa keser valla çok kızıyo hamido dememe ..neyse yarın bari güzel bi iftar hazırlıyım kocacımada gönlü olsun ..ilçeyede inemedimki hediye alım ..neyse canlar hadi bby
Selam şekerler..
amanınnn bi mardinli şu kk da ilk defa bi mardinli ye rastlıyorum merilcan nerden canım ...
ben izmirliyim canım eşim batmanlı 2 yıl kadar midyatta oturdum şimdi batmana taşındık seni anlayabiliyorum yalnızlık çok kötü allah sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?