valla birinin de beni dizginlemesi lazım ara sıra...
bu arada arzum nerelerde?? giremiyor galiba?
inan bende düşünmeye başladım ya işleri çok yoğun ya da netle ilgili bir sıkıntısı var gibi düşünüyorum. ama inşallah kötü birşey yoktur.
bence kaçırdığın bişey olmamış evet biraz düzensiz olmuş ama benim fikrim günü en az zararla atlatabilmişsin, ben kesin sucuga dayanamaz bir tane yerdim
niye fenalardasınn kii canım
geçen hafta yoğun oldugunu söylemişti belki hala devam ediyordur??
bu arada spor listesi nelerde yahu bulamadım benn :)))
meraba arkadaşlar kaç gündür giremedim.okul iyice yoğunlaştı.bu hafta hedefime ulaştım.54.1 hedefim 54 olmaktı ve eski kiloma döndüm.umarım hepiniz kısa zamanda hedefinize ulaşırsınız ve herşey gönlünüzce olur.ara sıra fırsat bulduğumda uğrarım.hoşçakalın.
slm kizlar cok yogun bir haftaydi ofiste pek bulunamadim avrupa yakasinda sube teftisindeydim duzeni kurdum geldim... Artik tamam her sey oturdu... Beni ozledinizmi
Hoş geldiniz kızlarpazartesi ve iş yogun oldugu için tek tek alıntı yapamadım hasta olanlara cok cok geçmiş olsun hele ateşi çıkan yavruya daha cok geçmiş olsun oglum cocukjlukdan beri böyle şu an lise 1 gidiyor daha gecen sabah 5 kada uymadan yanında kaldım ateşi sürekli yükseldi 13 günlük iken iç havale geçirdigi için sürekli korku içindeyim elimde derece dolanır dururum sonrasında daha görmedim ama şimdide astım alerji bununla başetmeye çalışıyoruz .Bu yüzden emin ol seni çok çok iyi anlıyorum.Mide hastamıza gelincede 3 ya incelediler daha endoskopi parçalar alındı kronoskopi sadevce midede cok yogun bir iltihap cıktı ama tedavi cevap vermedi .Hastalıgını seyri ne bilmiyorum ama netten irtabıll bagırsak sendronu onu araştımanı öneririm birde mutlaka gastroloji uzmanına bakıl 50 tane doktor gezdikden sonra sadece o uzman teşhis koyabilmişti .
Evet size bol bol hoş ve güzel sohbetler tekrardan hoş geldiniz güzel bir gün güzel bir hafta geçirmek dilegi ile
slm kizlar cok yogun bir haftaydi ofiste pek bulunamadim avrupa yakasinda sube teftisindeydim duzeni kurdum geldim... Artik tamam her sey oturdu... Beni ozledinizmi
oo maşallah ben de bu hafta aynı şeyden yapıyorum...canım bende bu hafta buna benzer birşey yapıyorum. bugün başladım bakalım biraz zorluyor ama biraz olsun o direnci kırmam lazım. kolay gelsin tatlım.
akrep: cuma:
aybuke: cuma
bahire:cuma:
arzum:cuma:
ceylin :cuma:yok // cumartesi: yok // pazar : 70dk yürüyüş
banusultan:cuma :
rukgus:cuma:
siyah:cuma:20+20=40// cumartesi:20+20=40// pazar 20 dakika yürüyüş
neslihan:cuma:
genic:cuma:
Listeyi buluna tşkşakkkk diye yüzüme çarpılınca silkeleniyoruz
oo maşallah ben de bu hafta aynı şeyden yapıyorum...
üçümüz destek oluruz birbirimize çünkü epey zorlu geçecek bu hafta ama çok kararlıyım bayram öncesi şu hedefi zorlamalıyımm
oo maşallah ben de bu hafta aynı şeyden yapıyorum...
üçümüz destek oluruz birbirimize çünkü epey zorlu geçecek bu hafta ama çok kararlıyım bayram öncesi şu hedefi zorlamalıyımm
geniccim oğluşuna çok geçmiş olsun..
genic gecmisler olsun canim....
evet ya bu hafta çok zor geçecek, Allah yardımcımız olsun. sabahtan beri bozmadım inşallah da bozmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?