Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canımsın durumunu biliyoruz ve sorun değil inan.

Siyah_24 Evet

aybuke07 Hayır
evet diyorum..
öpesim geldi seni..
sana da şekerim.
harika,bir kahveni içmek vardı kışlık odanda şimdi..
Herkese günaydın güzel bir hafta geçirmek dilegi ile

sana da günaydın fıstıkçım..

günaydın güzellikler....

güzel bir hafta geçirmeniz dileklerimle............

Siyah_24 ------------------------- Evet

aybuke07 ------------------------- Hayır

banusultan ----------------------- Evet

genic ----------------------------- Hayır

Son düzenleme:
haydi bakalım iş başına,mutfak beni çağırıyor..
öğlene yemeğe geliyor benimkiler,bir şeyler koyayım ocağa...
birazdan görüşürüz..

Günaydın herkese,

geçmişi okudum hasta olanlara şifa diliyorum. Bol sağlıklı neşeli ve berektli bir hafta olması dileğiylee

Oylamaya Evet diyorum.

Siyah_24 ------------------------- Evet

aybuke07 ------------------------- Hayır

banusultan ----------------------- Evet

genic ----------------------------- Hayır

cceylin-----------------------------Evet

çok güzellllllllllllllllllll..............

ohhhhh ellerine sağlık bebişim ne kadar güzel yapmışsın......

hiç anlamam o işlerden... bizde de eşim kesinlikle keçi ve koyun eti yiyemiyor midesi ile ilgili sorunu var. o yüzden danaya giriyoruz. bu sene biz bizeyiz........

Cumartesi günü benim diyetsiyende kontrol günüm kızlar, tartı 70'i gösterdi. bakalım bayram için belirlediğim hedefe ulaşabilecek miyim, stres yaptım....

Bu hafta detoks haftasıymış, vucudumu kışa hazırlamam gerekiyormuş, bu yüzden bu hafta hayvansal olan tüm gıdalar yasak bana. etinden sütünden yoğurdundan yumurtasından ne varsa aklınıza gelen yasak malesef...Olur mu öyle şey dediğinizi duyar gibiyim ama korkmayın sadece 1 haftalık bir programmış bu. bol bol tuvalete çıkacakmışım, doktor hanım çarşamba günü aramamı söyledi biraz zor bi hafta olacak dedi.

Yeni listeme göre dünkü menümü yazıyorum:

sabah: 3 tatlı kaçığı diyabetik reçel, 10 adet zeytin, 1 salatalık, 1 domates, şekeriz çay

ara: 1 meyve

öğlen: sebze yemeği ( karnıbahar) , yağsız-limonlu salata

ara: 1 meyve

akşam: 1 tabak ıspanak yemeği, yağsız limonlu salata

ara: 1 fincan yeşil çay.

Allah bu hafta bana kolaylık versin....

Son düzenleme:

Allahın nimetini beğenmemek olmaz ama ben de hiç yiyemem koyun etini.

kızlar kötü bir gece geçirdim. 2 gibi uyandığımda kaan sayıklıyordu gittim baktım ateşi 39,7 tabii hemen aldım çocuğu doğruca banyoya. normalde banyo yapmayı çok seven çocuk yok bas bas bağırıyor yapmayacağım diye. sanırım ateşten üşüyordu çocuk neyse 4' ü geçiyordu onu banyodan çıkardığımda giydirdim tampon yaptım koltuk altlarına ayaklarının altına öyle sabahı etik ben başında tabii. biraz önce aradım annemi banyodalarmış söylemedi annem ama sanırım yine ateşlendi. (((((

iyiki annemde başedemezsen ara geliyim dedim. o da yok aklın kalmasın ben hallederim dedi ya bakalım. Allah onu başımdan eksik etmesin. şükürler olsun ki iyi ki o var.

canım bende bu hafta buna benzer birşey yapıyorum. bugün başladım bakalım biraz zorluyor ama biraz olsun o direnci kırmam lazım. kolay gelsin tatlım.

hay Allah ya... evet iyi ki anneniz yakın size Allah başımızdan eksik etmesin onları. ben de anneme yakın oturmayı planlıyorum Allah nasib ederse. yürüme mesafisiyle 20 dk. kadar.

canım bende bu hafta buna benzer birşey yapıyorum. bugün başladım bakalım biraz zorluyor ama biraz olsun o direnci kırmam lazım. kolay gelsin tatlım.

sanırım bana da direnç kırmak için böyle bir liste verdi. çünkü bu hafta seni biraz zorlayacagım ne dersin, ama yapmamız lazım dedi. bakalım inaşşalh yapabiliriz.

haftasonu menülerim geçen hafta menü yazmamıştım hiç.

c.tesi
sabah:bir dilim ekmek, otlu omlet, domates, salatalık, 2 tane ceviz ve 4 bardak şekersiz çay

ara: bir kupa yeşilçay

öğle: 2 kepçe çorba ve salata

ara: bir şekersiz türk kahvesi

akşam: salata

ara: 2 fincan şekersiz çay

2 lt su.

şimdi bu ne değil mi kızlar hiçbirşey yok gibi meyve bile yok. valla c.tesi pazara birşey kalmasın diye evde öldüm tek kelimeyle. sabah kahvaltıdan hemen sonra balkonlarımı yıkadım. çamaşırları astım. evi sildim, süpürdüm, toz aldım, öğlen için yemek yaptım. o arada 2 makine daha çamaşır astım. oğluşa banyo yaptırdım yedirdim içirdim kocayı işe oğluşu yağa gönderdim. çocuğu yatırdım, ütü yaptım, çamaşır katladım, ayırdım. oğlanın kıyafetlerinde yazlık kılık yaptım. küçük gelenleri ayırdım hazırladım. akşama yemek yaptım duşa girdim. eşim geldi oğluş kalktı masayı hazırladım yemek yenildi. görümceme gittik saat 9' a geliyordu. çay hazırladık belirtiyorum ki abisi için 2 çeşit tatlı yamış tabakları hazırladı sana hazırlamıyorum istersen kendin tadımlık hazırla dedi sadece. çünkü kendisi de tekrar diyetisyene başlamış ama bir baktım tatlı yemeye hazırlanıyor sen bugün d.gününe gitmedn mi orada zaten pastanın tadına bakmadın mı bu saatte yenmez bunlar yeme diye kızdım ona da arada.

neyse allah'tan birşey demedi sonra aradım kırıldın mı bana diye yok ya haklısın sen arasıra uğra dizginle beni diyor kıyamam ona üzüldüm sonra öyle dediğimi yazık kendine. al ver al ver nereye kadar.

canım malesef yürüme mesafesi yakın değil. herhalde hayatım boyunca çocuğuma karşı bunun için hep keşke diyeceğim. çünkü arabayla 25-30 dk mesafede otobüsle 1,5 saati buluyor düşün yani. ben çocuğumu 8 aylıkkenden beri sabahın 7:30 da kaldırıp götürüyorum o da benimle çalışıyor gibi düşünsene. şimdiki aklım olsa aslaaaa ama asla böyle birşeye izin vermezdim. tabii bazı şeyleri de tecrübe ile öğreniyosun o ayrı.

canım şartlar onu gerektiyormuş o zamanlar öyle yapmışsın, herşey bzim istedigimiz gibi olmuyor malesef, gönül ister ki sadece evde olup çocugumuzu biz büyütelim evde akşam olup eşimizin gelmesini bekleyelim ama hayat işte.. devir çok zor, çalışmak zorundayız. eskiden bir adamın kazandıgı bütün evi geçindirmeye yetiyormuş, şimdi neredeyse imkansız. eger çocuguma iyi bir gelecek bırakayım benden daha iyi şartlarda büyüsün diyorsak, biz de çalışmak zorundayız... he bu arada büyüdüklerini kaçırmak en acısı sanırım.

pazar günü:

sabah: 3 tane çeri domates, bir tane salatalık, bir dilim ekmek ve 1 tatlı kaşığı kızılcık marmelatı ve 3 fincan şekersiz çay

öğle akşam karışık birşey oldu okuyun bakalım. bir yere davetliydik güya öğle yemeği mangallı falan. gittik işte ordöv tabakları geldi salatalar geldi önden içecekler söylendi ben sadece su içtim ardından ara sıcak geldi sebzeli börek eşime sattım hemencecik. bu arada 3 bardak su içtim insanlarla sohbet ederken. mangal yandı saat 2 yi geçti önden sucuklar geldi oğlana yedirdim iki dilim.sonra 3 tane köfte geldi 2 tane oğluş yedi ben sadece bir köfte, bir parça tavuk, bir parça da et bol bol yeşil salata yedim. üstüne bir tane şekeris kahve, bir tane soda ve son olarak 2 bardak açık çay içtim. sonra meyveler geldi ortaya. iki dilim mandalina, bir dilim elma, bir tane mürdüm eriği yedim. eve gittiğimizde saat 6:30 du. oğlanın yatağının yan korumaları söküldü ve eşyalarının yerini değiştirdim tekrar onun odayı sildim süpürdüm, çarşaflarını değiştirdim, oğluşu banyo yaptırdım ,ona yemek hazırladım yedirdim yatırdım saat 9:30. sonra aldım elime kitabımı ve yeşilçayımı tam okumaya başladım eşim acıktım dedi canıda değişik birşey istiyormuş eeeeeee ne istediğini bilmeyen adama ben napabilirim. gitti kendine kumru yaptırdı geldi. neyse ben biraz kitap okudum duşumu aldım yattım. gece tabii kötü geçti. bugünde fenalardayım kızlar.

inan bana hergün yeni birşey öğreniyor ki ben öyle zannediyorum çünkü ben yeni duymuş / görmüş oluyorum. kaçırdığım o kadar çok şey var onunla ilgili ama napalım dediğin gibi herşey onun için.........

bence kaçırdığın bişey olmamış evet biraz düzensiz olmuş ama benim fikrim günü en az zararla atlatabilmişsin, ben kesin sucuga dayanamaz bir tane yerdim

niye fenalardasınn kii canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…