günaydın herkese..
keyifler nasıl şekerler..
tüm hafta sonunu neredeyse yatarak geçirdim,başımı kaldıracak dermanım yoktu,bu güne biraz toparladım şükür.bu haftayı da atlatsam midem için randevum var.bakalım neler olmuş içeride..
kızlar ben arada yazacak kadar iyi hissetmiyorum kendimi,hala iniş çıkışlarım oluyor kaybımla bağlantılı,o yüzden affınıza sığınırım,asla önemsememezlik değil,bilmenizi istedim..
evet diyorum..Siyah_24 Evet
aybuke07 Hayır
sana da şekerim.günaydın
harika,bir kahveni içmek vardı kışlık odanda şimdi..geçmişi okudum allah herkese selamet versin yani iş hususunda olsun özel hayatta olsun bıktım laf anlamazından anlamaz geleninden deyip konuyu kapatıyorum
hafta sonunda kışlık odamı hazırladım mutfakta dip köşe temizlik yaptım yazlık kışlık ayrıldı iş bugüne sarktı bu ayrılan kıyafetler yerleştirileceeeekkk neyse 1 saatimi falan alır yeni haftaya teeerrrtemiz başladdııımmmm ne güzel deeelllmi
Herkese günaydın güzel bir hafta geçirmek dilegi ile
geçmişi okudum allah herkese selamet versin yani iş hususunda olsun özel hayatta olsun bıktım laf anlamazından anlamaz geleninden deyip konuyu kapatıyorum
hafta sonunda kışlık odamı hazırladım mutfakta dip köşe temizlik yaptım yazlık kışlık ayrıldı iş bugüne sarktı bu ayrılan kıyafetler yerleştirileceeeekkk neyse 1 saatimi falan alır yeni haftaya teeerrrtemiz başladdııımmmm ne güzel deeelllmi
kızlar malum kurban pazarları kurulmaya başlandı, Alllah hayrını uçurmasın ama biz 3 senedir kurban etinden muzdaribiz, ağzımızın tadı ile bir kurban eti yiyemedik, o nedenle bu sene olaya ben el atmış bulunmaltayım, eşime kesin kes nota verdim, bensiz asla alamazsın dedim, şimdi ben kuyruskuz koyun dediğimiz merinos cinsi istiyorum, bugün bir tane beğendik, pazarlığı da yaptık, kapora da verdik, sonra biizm kasabı telefonla rayıp sorduk, dişi merinosun eti kokar dedi kasabımız, biz de vezgeçtik, kurban satıcısı çok bozuldu epey saysırdı bizim kasaba amaaanihayetinde kaporamızı da geri aldık, sizlerin bir bilgisi var mı kurbanlık hayvanın iyisi nasıl anlaşılır ki:26: gerçekten dişi merinos kokarmıydı ki??
çok güzellllllllllllllllllll..............
ohhhhh ellerine sağlık bebişim ne kadar güzel yapmışsın......
hiç anlamam o işlerden... bizde de eşim kesinlikle keçi ve koyun eti yiyemiyor midesi ile ilgili sorunu var. o yüzden danaya giriyoruz. bu sene biz bizeyiz........
Cumartesi günü benim diyetsiyende kontrol günüm kızlar, tartı 70'i gösterdi. bakalım bayram için belirlediğim hedefe ulaşabilecek miyim, stres yaptım....
Bu hafta detoks haftasıymış, vucudumu kışa hazırlamam gerekiyormuş, bu yüzden bu hafta hayvansal olan tüm gıdalar yasak bana. etinden sütünden yoğurdundan yumurtasından ne varsa aklınıza gelen yasak malesef...Olur mu öyle şey dediğinizi duyar gibiyim ama korkmayın sadece 1 haftalık bir programmış bu. bol bol tuvalete çıkacakmışım, doktor hanım çarşamba günü aramamı söyledi biraz zor bi hafta olacak dedi.
Yeni listeme göre dünkü menümü yazıyorum:
sabah: 3 tatlı kaçığı diyabetik reçel, 10 adet zeytin, 1 salatalık, 1 domates, şekeriz çay
ara: 1 meyve
öğlen: sebze yemeği ( karnıbahar) , yağsız-limonlu salata
ara: 1 meyve
akşam: 1 tabak ıspanak yemeği, yağsız limonlu salata
ara: 1 fincan yeşil çay.
Allah bu hafta bana kolaylık versin....
kızlar kötü bir gece geçirdim. 2 gibi uyandığımda kaan sayıklıyordu gittim baktım ateşi 39,7 tabii hemen aldım çocuğu doğruca banyoya. normalde banyo yapmayı çok seven çocuk yok bas bas bağırıyor yapmayacağım diye. sanırım ateşten üşüyordu çocuk neyse 4' ü geçiyordu onu banyodan çıkardığımda giydirdim tampon yaptım koltuk altlarına ayaklarının altına öyle sabahı etik ben başında tabii. biraz önce aradım annemi banyodalarmış söylemedi annem ama sanırım yine ateşlendi.(((((
iyiki annemde başedemezsen ara geliyim dedim. o da yok aklın kalmasın ben hallederim dedi ya bakalım. Allah onu başımdan eksik etmesin. şükürler olsun ki iyi ki o var.
canım bende bu hafta buna benzer birşey yapıyorum. bugün başladım bakalım biraz zorluyor ama biraz olsun o direnci kırmam lazım. kolay gelsin tatlım.
hay Allah ya... evet iyi ki anneniz yakın size Allah başımızdan eksik etmesin onları. ben de anneme yakın oturmayı planlıyorum Allah nasib ederse. yürüme mesafisiyle 20 dk. kadar.
sanırım bana da direnç kırmak için böyle bir liste verdi. çünkü bu hafta seni biraz zorlayacagım ne dersin, ama yapmamız lazım dedi. bakalım inaşşalh yapabiliriz.
canım malesef yürüme mesafesi yakın değil. herhalde hayatım boyunca çocuğuma karşı bunun için hep keşke diyeceğim. çünkü arabayla 25-30 dk mesafede otobüsle 1,5 saati buluyor düşün yani. ben çocuğumu 8 aylıkkenden beri sabahın 7:30 da kaldırıp götürüyorum o da benimle çalışıyor gibi düşünsene. şimdiki aklım olsa aslaaaa ama asla böyle birşeye izin vermezdim. tabii bazı şeyleri de tecrübe ile öğreniyosun o ayrı.
canım şartlar onu gerektiyormuş o zamanlar öyle yapmışsın, herşey bzim istedigimiz gibi olmuyor malesef, gönül ister ki sadece evde olup çocugumuzu biz büyütelim evde akşam olup eşimizin gelmesini bekleyelim ama hayat işte.. devir çok zor, çalışmak zorundayız. eskiden bir adamın kazandıgı bütün evi geçindirmeye yetiyormuş, şimdi neredeyse imkansız. eger çocuguma iyi bir gelecek bırakayım benden daha iyi şartlarda büyüsün diyorsak, biz de çalışmak zorundayız... he bu arada büyüdüklerini kaçırmak en acısı sanırım.
pazar günü:
sabah: 3 tane çeri domates, bir tane salatalık, bir dilim ekmek ve 1 tatlı kaşığı kızılcık marmelatı ve 3 fincan şekersiz çay
öğle akşam karışık birşey oldu okuyun bakalım. bir yere davetliydik güya öğle yemeği mangallı falan. gittik işte ordöv tabakları geldi salatalar geldi önden içecekler söylendi ben sadece su içtim ardından ara sıcak geldi sebzeli börek eşime sattım hemencecik. bu arada 3 bardak su içtim insanlarla sohbet ederken. mangal yandı saat 2 yi geçti önden sucuklar geldi oğlana yedirdim iki dilim.sonra 3 tane köfte geldi 2 tane oğluş yedi ben sadece bir köfte, bir parça tavuk, bir parça da et bol bol yeşil salata yedim. üstüne bir tane şekeris kahve, bir tane soda ve son olarak 2 bardak açık çay içtim. sonra meyveler geldi ortaya. iki dilim mandalina, bir dilim elma, bir tane mürdüm eriği yedim. eve gittiğimizde saat 6:30 du. oğlanın yatağının yan korumaları söküldü ve eşyalarının yerini değiştirdim tekrar onun odayı sildim süpürdüm, çarşaflarını değiştirdim, oğluşu banyo yaptırdım ,ona yemek hazırladım yedirdim yatırdım saat 9:30. sonra aldım elime kitabımı ve yeşilçayımı tam okumaya başladım eşim acıktım dedi canıda değişik birşey istiyormuş eeeeeee ne istediğini bilmeyen adama ben napabilirim. gitti kendine kumru yaptırdı geldi. neyse ben biraz kitap okudum duşumu aldım yattım. gece tabii kötü geçti. bugünde fenalardayım kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?