Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Slm
Kızlar öncelikle özür dilerim son anda çıkan bir toplantı sabah erkenden kalkıp yola düştüm cuma gunü arabayı ben kullandığım icinde telden giremedim eve geldim yemek yaptım dün randevu vardı ona bile yarım saat gecikmiş olarak gittim eve geldim 10dakka sonra misafirgeldi ve saat gece 1 de gittiler bügünde. Düğün var sabahın kötünden beri hazirniyorum birazlardan cikacaz
Gercekten cok üzgünüm kilo bildirimi yapamadığım icin
Akrep hakkını helal et bacı beklettim eminim
Gecmisi okuyamadim suanda telden giriyorum
Opuldunuz
Burada akapunkturda supergidiyo

günaydın şekercik

ama süper görünüyor dimi

hoş geldin canım nasılsınn
Evet süper gözüküyor evde olsam kendime böyle süper bişeyler yapardım şükür işdeyim

çok canım sıkılıyo çatlicam

çocuk gibi aldım elime kaalemi resim yapıyorum sabahtan beri kitap okuyorum yok yetmedi halacanım sıkılıyooooooo
Hımmm kötüüüü bu bazen banada olur dışarı cıkmayı dene bence
Yav kilonu yazıpta öle gideydin be müslüman çatladım burda

kahretsin tickerımı değiştireyim bari 67,5 diyeee ya da cumayı bekleyeyim nasıl olsa 66 ya düşcem yaaaaaaa 2 iş yapmayayım dimi amaa

kızlar paylaşımdaki sonuncu kararı için onay bekliyorum hepiniz yaparmısınız onayınızı...
sizden gelen karara göre paylaşıma karar bildirmem gerekiyor..

siyah : evet

diğer kızlar sizlerden de bekliyorum ve çok acil lütfen

meraba arkadaşlar kaç gündür giremedim.okul iyice yoğunlaştı.bu hafta hedefime ulaştım.54.1 hedefim 54 olmaktı ve eski kiloma döndüm.umarım hepiniz kısa zamanda hedefinize ulaşırsınız ve herşey gönlünüzce olur.ara sıra fırsat bulduğumda uğrarım.hoşçakalın.

herkese günaydııınnn, iyi pazarlar, ben bugün bir arkadaşa domates konservesi yapmasına yardım etmeye gitcem, tabi hem de kahvaltıya davet etti, güzel bir gün geçrimeniz dileğiyle
akrep nedeni knedime saklı kalmakla birlikte oyum "hayır"

Herkese günaydın
Dün iş çok sakindi. Misafirlerim geldi ara ara diyeti bozdum valla eşim lahmacun getirmiş beraber yedik ben bol salata ile 1 tane yedim .Arkadaş elma muz getirmiş dayanamadım 1 muz yedim, akşama balık vardı fırında gözüm dönmüştü resmen balık salata ve bizde tandır ekmegi derler lavaştan büyük ondan almıştık 1 tane tandır ekmegine balıgı sardım sardım salata ile yedim 3 tanede biskrem götürdüm sabah kalktıp tartıldıgımda gene aynı kilodayım.Sadece Cuma ve cumartesi verdiklerimi almışım . Cumartesi sabahı 70,7 görmüştüm cünkü ve hala oburlugum devam etmekde sabah dedim bir tartıl ona göre ye .Bugün güne yine bir biskremle başladım bir kaç fındık attım agzıma hemen tartıya şükür 71,2 idim . Yeter artık bu kadar tıkınmak degilmi bugün sabah kalhvaltımı sıkı tutmaya niyetim var sabah kahvaltısında hemen kendime kuzu içi ve çökelek hazırladım bir 1 tandır ekmegi ile .Halı yıkamaya niyetim var hava güzel. Ben halıları halı yıkamaya verme taraftarı degilim yerimde yıkama için müsait ama eşimin yardımına ihtiyacım var çünkü dizde ve belde sorunum var(( belfıtıgım varda ))gerçi eşimde bel fıtıgı eger lütfeder o yatakdan kalkarsa( bu saate kadar uyanmadı ve uyanmayada niyeti yok gibi) halı yıkamayı düşünüyorum inşallah günün sonrasına dikkat eder bu tatil günü 73 lere cıkmam

Son düzenleme:

günaydın canım o işi gecen hafta köye giderek kapadım ben 25 kavanoz yaptım 10 bana 10 anneme 5 tanede kardeşimin hanımına güzel bir gün geçirme dilegi ile .Oyunu hayır yönünde kulanmana üzüldümmmmmm tabi karar senin ama ben nesli ile akrebin neden kilo aldıgını merak edenlerdenin alırlarsa tabi ama almaları büyük ihtimal

kızlar malum kurban pazarları kurulmaya başlandı, Alllah hayrını uçurmasın ama biz 3 senedir kurban etinden muzdaribiz, ağzımızın tadı ile bir kurban eti yiyemedik, o nedenle bu sene olaya ben el atmış bulunmaltayım, eşime kesin kes nota verdim, bensiz asla alamazsın dedim, şimdi ben kuyruskuz koyun dediğimiz merinos cinsi istiyorum, bugün bir tane beğendik, pazarlığı da yaptık, kapora da verdik, sonra biizm kasabı telefonla rayıp sorduk, dişi merinosun eti kokar dedi kasabımız, biz de vezgeçtik, kurban satıcısı çok bozuldu epey saysırdı bizim kasaba amaaa nihayetinde kaporamızı da geri aldık, sizlerin bir bilgisi var mı kurbanlık hayvanın iyisi nasıl anlaşılır ki:26: gerçekten dişi merinos kokarmıydı ki??

ben bugün kendime 5 tane daha yaptım, toplam 15 kadar oldu, arkadaşa d ayapıverdim, bugün tam konservelik oldum niiiseee üzülme canım , kendimce çok haklı nedenlerim var, açıklamayacağım sebebini çünkü diğer arkadaşların oyunu etkilemek istemiyorum,diğer arkadaşlar "evet " der nasıl olsa

kızlar ne dersiniz bence çok güzel bir uygulama..ilk birinci olduğu gibi sondan birinci de yapılacak bizim takım içi değerlendirmemizdeki gibi

kızlar paylaşımdaki sonuncu kararı için onay bekliyorum hepiniz yaparmısınız onayınızı...
sizden gelen karara göre paylaşıma karar bildirmem gerekiyor..
hayır diyorum

davar al davar

geçmişi okudum allah herkese selamet versin yani iş hususunda olsun özel hayatta olsun bıktım laf anlamazından anlamaz geleninden deyip konuyu kapatıyorum
hafta sonunda kışlık odamı hazırladım mutfakta dip köşe temizlik yaptım yazlık kışlık ayrıldı iş bugüne sarktı bu ayrılan kıyafetler yerleştirileceeeekkk neyse 1 saatimi falan alır yeni haftaya teeerrrtemiz başladdııımmmm ne güzel deeelllmi

günaydın herkese..
keyifler nasıl şekerler..
tüm hafta sonunu neredeyse yatarak geçirdim,başımı kaldıracak dermanım yoktu,bu güne biraz toparladım şükür.bu haftayı da atlatsam midem için randevum var.bakalım neler olmuş içeride..
kızlar ben arada yazacak kadar iyi hissetmiyorum kendimi,hala iniş çıkışlarım oluyor kaybımla bağlantılı,o yüzden affınıza sığınırım,asla önemsememezlik değil,bilmenizi istedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…