Evet süper gözüküyor evde olsam kendime böyle süper bişeyler yapardımgünaydın şekercik
ama süper görünüyor dimi
hoş geldin canım nasılsınn
Hımmm kötüüüü bu bazen banada olur dışarı cıkmayı dene benceçok canım sıkılıyoçatlicam
çocuk gibi aldım elime kaalemi resim yapıyorum sabahtan beri kitap okuyorum yok yetmedi halacanım sıkılıyooooooo
Yav kilonu yazıpta öle gideydin be müslüman çatladım burdaSlm
Kızlar öncelikle özür dilerim son anda çıkan bir toplantı sabah erkenden kalkıp yola düştüm cuma gunü arabayı ben kullandığım icinde telden giremedim eve geldim yemek yaptım dün randevu vardı ona bile yarım saat gecikmiş olarak gittim eve geldim 10dakka sonra misafirgeldi ve saat gece 1 de gittiler bügünde. Düğün var sabahın kötünden beri hazirniyorum birazlardan cikacaz
Gercekten cok üzgünüm kilo bildirimi yapamadığım icin
Akrep hakkını helal et bacı beklettim eminim
Gecmisi okuyamadim suanda telden giriyorum
Opuldunuz
Burada akapunkturda supergidiyo
kahretsin tickerımı değiştireyim bari 67,5 diyeeeya da cumayı bekleyeyim nasıl olsa 66 ya düşcem yaaaaaaa 2 iş yapmayayım dimi amaa
yanındayım iyi olur bencekızlar paylaşımdaki sonuncu kararı için onay bekliyorum hepiniz yaparmısınız onayınızı...
sizden gelen karara göre paylaşıma karar bildirmem gerekiyor..
herkese günaydııınnn,iyi pazarlar, ben bugün bir arkadaşa domates konservesi yapmasına yardım etmeye gitcem, tabi hem de kahvaltıya davet etti, güzel bir gün geçrimeniz dileğiyle
akrep nedeni knedime saklı kalmakla birlikte oyum "hayır"
günaydın canım o işi gecen hafta köye giderek kapadım ben 25 kavanoz yaptım 10 bana 10 anneme 5 tanede kardeşimin hanımına güzel bir gün geçirme dilegi ile .Oyunu hayır yönünde kulanmana üzüldümmmmmmtabi karar senin ama ben nesli ile akrebin neden kilo aldıgını merak edenlerdenin alırlarsa tabi ama almaları büyük ihtimal
kızlar ne dersiniz bence çok güzel bir uygulama..ilk birinci olduğu gibi sondan birinci de yapılacak bizim takım içi değerlendirmemizdeki gibi
hayır diyorumkızlar paylaşımdaki sonuncu kararı için onay bekliyorum hepiniz yaparmısınız onayınızı...
sizden gelen karara göre paylaşıma karar bildirmem gerekiyor..
kızlar malum kurban pazarları kurulmaya başlandı, Alllah hayrını uçurmasın ama biz 3 senedir kurban etinden muzdaribiz, ağzımızın tadı ile bir kurban eti yiyemedik, o nedenle bu sene olaya ben el atmış bulunmaltayım, eşime kesin kes nota verdim, bensiz asla alamazsın dedim, şimdi ben kuyruskuz koyun dediğimiz merinos cinsi istiyorum, bugün bir tane beğendik, pazarlığı da yaptık, kapora da verdik, sonra biizm kasabı telefonla rayıp sorduk, dişi merinosun eti kokar dedi kasabımız, biz de vezgeçtik, kurban satıcısı çok bozuldu epey saysırdı bizim kasaba amaaanihayetinde kaporamızı da geri aldık, sizlerin bir bilgisi var mı kurbanlık hayvanın iyisi nasıl anlaşılır ki:26: gerçekten dişi merinos kokarmıydı ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?