Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar ben dün sabah 66,4 ü gördüm tartıda o yüzden böyle bişiiye giriştim dün ilk günüm olunca acıcık fireler verdim telaşeyle ama bugün daha iyi olurum inş..
yarın sabah tartılır gelişmeleri yazarım..
yada hiç tartılmasammı:26:

Dunku menum
sabah.... 2 dlm t.b.ekmegi/b.peynir/domates/salatalik/cay
ara... Azicik uzum
ogle... 1 er y.kasigi bamya/t.fasulye/1/2 kase corba/1 dlm ekmek
ara.... 5 biskuvi ve cay
aksam... 1 kase corba/1 dlm ekmek/ elma
ara.... Cilekli diyet yogurt

tABİ KİLO AZALINCA VERMEKDE YAVAŞ OLUYOR İYİCE AMA BEN EMİNİM BÖYLE GİDERSEN VERİRSİN İŞİN ZORRR AMA KOLAY GELSİN

Valla bugüğn kim menu yazarsa resmen salyalarım akıyor ben peynirli börek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

akrebim ben de akşam fena acıktım acıkınca da mutfakda masanın üstünde cevizler vardı onları attım ağzıma üstüne de bir bardak su içtim biraz olsun bastırdı ama inan bende çok fena acıkmıştım. sabah özellikle tartıldım boşuna kürek çekmeyeyim 400 gr fark etmiş aç kalmaya değer diye düşünüyorum elimde su şişesi ile geziyorum.

hanımlar günaydınnn herkesee

nerdesiniz bakim sizzz
günaydın canım

bugünde soda günün mü yapma şöööyle dediiiiimmmmm kaçı görürsem göreyim zaten ölüyorum miğde ağrısından yapmayacam öyle şeyler yaparsam gerçekten ölürüm çünkü miğdem müsait değil bilmeyin siz o miğdenin kıymetini bir iyleşsin şu miğdem ki iyileşecek inşallah iyi bakıyorum ona asla yapmıyacam ona eziyet

Kusum valla canım börek mörek istemiyor ne yalan söylileyim maydanoz cekiyor canım allahım nasıl bir sey bu ya... Biraz peynir bir demek maydanoz olsa su an yeterde artar ama sirkette yok iste... Uf ya... Bu nasıl mahrum kalmak yasak cok ama canım yasak olanı degil bol bol yemem gerekenlri cekiyor... Anladım ki ben bu istah ve beslenme olayını benimsemisim....

bir ömür boyu için doğru yoldasın o halde .............

bugün sabah müdür beyi aradım miğdemi sakinleşsin gelecem dedim ok dedi geç geldim işe

oooo harikaaa valla ii dayanıyorsunuz

harika ya

ahh ne güzel ben de yarın sabah tartılıcam o zaman moral olsun dimi ama
sen anlamışsın beni

benimde canım haşlanmış lahana çekiyor şööle acıcık tuz bol sumaklı uff çatallicaksın onu..çok enteresan cidden şimdi sen yazınca farkettim önceleri cısslı şeyler çekerdi bu can

tartılmak daha iyi geliyo bana gördükçe motive oluyorum sabah uyandıktan sonra servise yetişmem için 10 dakikam var ona ragmen tartılıyorum
:)

arzum senin listelerini özlemişiz yahuuu görün görün liste görünnnnn

Valla bugüğn kim menu yazarsa resmen salyalarım akıyor ben peynirli börek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım senin tartının markası ve modeli ne? benim şapşal tartım ölee 400 gramı filan hissedemiyor, zaten bozulmak üzere yenisini alacagım.

keşke benmki de öyle olsa. patates kızartma şöle mayonezli acılı ketçaplı en çok bunu istio canım

bu da iyiymiş nasılsın iyileşme var mı midende.............
leblebi iyi geldi şöyel bir avuç kadar kızlar aklınzda olsun bu miğde sorunlarında nohut o acı suyu çekiyormuş rivayete göre aslı varmı bilmem denedim iyi geldi fena değilim

bilirim ben seni bilmezmiyiiimmm

kızlar dedikleriniz şeyler düşününce miğdemi acıtıyor şöyle hafif ekşi olmayan birşeyler canınız çeksin yafff gebemisiniz toplu halde anlamadım ki

kızlar dedikleriniz şeyler düşününce miğdemi acıtıyor şöyle hafif ekşi olmayan birşeyler canınız çeksin yafff gebemisiniz toplu halde anlamadım ki

gebe değil toplu halde sağlıklı beslenmedeyiz şekercim

oooo senin canin fena seyler istiyor... Olmaaaz ay sen benim yerimde olsan ne yapacaksin ayol ev timarhane gibi pasta borek kisir tatlilar surekli yiyiyolar yapamiyorlarda bana yaptiriyorlar ozellikle tursu ve kizartmalar bol keseden gidiyor........................................

canım benm durumum da farklı sayılmaz anlatamıyorum burdan ama evde iki tane profesyonel aşçı var bu işi meslek olarak yapan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…