Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

benim buyuk gelin yaseminde de var bu mide hastaligi bende de reflu var onun doktoru cantasindan beyaz leblebiyi eksik etmemesini soylemisti en ufacicik bir sey hissetsin atar gzina bir kac tane rahatlar...

kızlar yedikçe açıldı benim miğde gerçi mesai bitimine az kaldı ama akşamı ettirdi bugün olsun geçer gibi oldu
bugün diyette değildim can çekişiyordum resmen duyurulur
leblebi
1 paket susamlı onadan çubuk kraker
1 paket tutku bisküvi

kimseee yoookkkk muuuuu
kızlar mesai bitti benim gözüm de açıldı iyileştiğime pişman oldum :26: amir 2 günlük izin almış 2 gün yine ben amirim vekaleten
bu amirin izinleri mahfedecek beni dur bakalım bu sefer nasıl bir trajedi hazırlayacak burdakiler
çekemiyorlar çekemiyorlar beeeeniii çekemyorlar :82:

kız hakikaatten nerdesiniz kuzum ya
eve gidip oynayacaaamm resmen oynayacaaammm :76::89::88:
o yediklerimi nasıl yakacam bilemiyorum
yarın menüyü %50 azaltırsam birde birgün haaa haaa
olur sanıyorum

selam güzeller

şükür kavuştum sizeeee

cumartesi günü format atıldı ,şimdilik iyi değiştirmek lazım pc yi ama beklesin biraz daha

bizim haftasonu oğlanın kursları var sabah çıkıp akşlam 8 gibi evde oluyoruz haftasonu giremiyorm pazartesi sabahı okula gittim gelince temizliğe giriştim

akşamda evdeki kitapları biraz azaltalm dedik eşimle

herkezi yatak odasında yatak yüklüğü olur bizde kitap yüklüğü vardı artık tavana değiyodu kitaplar

4 koli dağıtmak için ayırdık ,camiye ,arkadaşlara,2. el satan yerlere

4 kolide yeni evimize götürmek istediklerimizi ayırdık ,kitaplığımız dolu yine ,tek tek silip yerleştirdim hepsini kitaplığımıza yatak odamda az bişey kaldı kenarda

yarında çocukların kitaplarına el atarım
oğluşumun anaokulunda yaptığı faaliyetleride tutum tututm atmak zorunda kaldım,kızımınkileride atmıştım,haksızlık olmasın şimdi
80 metrekare ev sığamıyoruz

neyse ben çamalırlarımı taoplayıp ütü yapmaya gidiyorum

herkese merhaba arkadaşlar, 2 gündür de giremiyordum çünkü faturayı ödemeyi unuttuğumuzdan bağlantı kesilmiş niisee o iş de hallettik, her gün bir koşuşturmaca bir telaşe, Allah sonumuzu hayretsin inşallah :111:

slmmmmmmmmmmmm
ahanda vallah geldim yaw oy kizlar gelin bir el atin bana ben ne yapacam ya morelim cok bozuk lmisafir beni bitirdi hem diyeti hemde beni bugunde son misafir yolcu ettim ogleden sonra toplantim vardi ciktim geldim gittim yemek derken bu saat oldu oturddum cocuk uyuyordu gecmisi okudum okuyana kadar kalkti
dun gecede geldim yarismacilarin paylasim alanini okudum su oylmayi gordum girdigim gibi oyuzden ona takildim yine yazamadan ciktim anca vakit ksiitli olunca birinden birine vakit bulamiyorum
simdi siz eminim neslihanin akapunkturu nasil gidiyor diyo meraklaniyorsunuzdur gerci
dormamissinizda ben anlatayim

randevuyu unuttup gec kaldim girdim iceri kadin beni tartti ne gorum 85.6 kiloyum tartida 44 yasinda gosteriyormusum duyun kizlar kemiklerimde nerdeyse yok iri yari kemikli degilim yani bayagi bildiginiz sisko etli butluyum yani

neyseee ...
iceri girdim yatirdi beni 8 tani igneyi batirdi 4 karnima iki kasigima ikide dizime

ne alaka bend ehala cozmus degilimde neyse ...

20 dakka yattim dinlendim ohh zaten bir ozaman dinlenmisim
derken ideal kilom kac cikti iduyun 63 kilo aman mumkunmu hayirrrrrrrrrrr
neyse sadede gelecek olursam acim ac yani
akapunktur bir ise yaramadi ilk iyidi ama sonrasi ayni kulagima felan hic bisey takmadi normalmi bilmiyomda

simdi ben ogunden beride tartilmadim ama diyet yapiyormuyum bir gun yiyip birgun yemiyorum ya vakit bulup tartilmam lazim yarin bende merakliyim

ay diyet listemi yazsam size bun elan dersiniz birsey yok icinde kari beni sisko gordu bu hic birsey yemese anca verir dedi sanirim

diyet listesine hic uymadim valla persembe gunum var ogunden sonra basliyacam

gunummu var dedimmm amanin beni topa koyacaklar sanirimmm

dün ben de hep buralardaydım canım ama sanırsam bizden başka da kimse yoktu kimse paylaşımda bulunmuyor hanımlarrrr nerdesinizzz

çok dikkatli olman lazım canım pusuya yatmış olabilirler, iyi bilirim öylelerini. Allah yardımcın olsun.

canım akupunktur da ben de aynı şeyi düşünmüştüm toplamda 2 kere filan taktırmaya gitmiştima ama bildigin diyet yapıodum yani o ignelerin bi faydası oldugunu düşünmüyorum keşke olsa...

günaydın kızlar..
kayıp kuşlar bir bir yuvaya dönüyor bakıyorum..
haydi canlansın takımımız,güzel bir sinerji yaratalım.
bu cuma bizim cumamız olsun..

günaydın herkese

bayanlar güne güzel bir haberle başlamak istiyorum, sanırsam bayramdan sonra sözüm verilecek ama bayramdan sonra hangi gün işte orası belli değil.
ve ben hala şişkoyummmm

dünkü menüm:

sabah: 1 tatlı kaşığı diyabetik reçel, 1 salatalık, 1 domates, 10 zeytin, şekersiz çay, 1 dilim tam çavdar ekmeği

ara öğün yemeyi unuttum:)

öğlen: ezogelin çorbası, salata

ara: 1 elma

akşam: taze fasulye, pazı haşlama, salata

ara: 1 fincan yeşil çay.

2 litre su....

şu menü yazma işine de bir düzen getirmem lazım..akşam yemekten sonra hızlıca ortalığı toplayıp,işleri halledip,yürüyüşe çıktığımdan hep ihmal ediyorum ama böyle olmayacak..mutlaka vakit ayırmalıyım..
dün ne yedim
sabah
3 bardak su
1 kase müsli
ara
çok küçük elma,1 mandalin
öğle
domates,salatalık,peynir,zeytin
kepekli ekmek,çay,1 kaşık tahin karışımı..
ara yok
akşam
1 kase ezogelin çorba
1 servis kaşığı z.yağlı taze fasulye
salata
2 dilim ekmek
2 litre su
90 dakika yürüyüş..
aman gece yatmadan da 1 lokma ekmek attım ağzıma,zeytin yağı numunesi gelmişti,sabah sipariş verilecekti,onu hatırladım..azıcık bandırdım o kadar..

Son düzenleme:
akrep: cuma:
aybuke: cuma
bahire:cuma:25 dk yürüyüş /c tesi 30 dk dance+20 dk yürüyüş /pazar 10 dk göbek hareketi /pazartesi
arzum:cuma:
ceylin :cuma:yok // cumartesi: yok // pazar : 70dk yürüyüş // pazartesi 30 dk yürüyüş // salı 60 dk yürüyüş
banusultan:cuma :
rukgus:cuma:
siyah:cuma:20+20=40// cumartesi:20+20=40// pazar 20 dakika yürüyüş//pazartesi 20+20=40 dakika yürüyüş
neslihan:cuma:

akrep: cuma:
aybuke: cuma
bahire:cuma:25 dk yürüyüş /c tesi 30 dk dance+20 dk yürüyüş /pazar 10 dk göbek hareketi /pazartesi
arzum:cuma:
ceylin :cuma:yok // cumartesi: yok // pazar : 70dk yürüyüş // pazartesi 30 dk yürüyüş // salı 60 dk yürüyüş
banusultan:cuma :cmt-pz-ptz closed//salı 90 dakika yürüyüş//
rukgus:cuma:
siyah:cuma:20+20=40// cumartesi:20+20=40// pazar 20 dakika yürüyüş//pazartesi 20+20=40 dakika yürüyüş
neslihan:cuma:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…