leblebi iyi geldi şöyel bir avuç kadar kızlar aklınzda olsun bu miğde sorunlarında nohut o acı suyu çekiyormuş rivayete göre aslı varmı bilmem denedim iyi geldi fena değilim
bilirim ben seni bilmezmiyiiimmm
kızlar dedikleriniz şeyler düşününce miğdemi acıtıyor şöyle hafif ekşi olmayan birşeyler canınız çeksin yafff gebemisiniz toplu halde anlamadım ki
kızlar yedikçe açıldı benim miğde gerçi mesai bitimine az kaldı ama akşamı ettirdi bugün olsun geçer gibi oldu
bugün diyette değildim can çekişiyordum resmen duyurulur
leblebi
1 paket susamlı onadan çubuk kraker
1 paket tutku bisküvi
kimseee yoookkkk muuuuu
kızlar mesai bitti benim gözüm de açıldıiyileştiğime pişman oldum :26: amir 2 günlük izin almış 2 gün yine ben amirim vekaleten
bu amirin izinleri mahfedecek beni dur bakalım bu sefer nasıl bir trajedi hazırlayacak burdakiler
çekemiyorlar çekemiyorlar beeeeniii çekemyorlar :82:
slmmmmmmmmmmmm
ahanda vallah geldim yaw oy kizlar gelin bir el atin bana ben ne yapacam ya morelim cok bozuk lmisafir beni bitirdi hem diyeti hemde beni bugunde son misafir yolcu ettim ogleden sonra toplantim vardi ciktim geldim gittim yemek derken bu saat oldu oturddum cocuk uyuyordu gecmisi okudum okuyana kadar kalkti
dun gecede geldim yarismacilarin paylasim alanini okudum su oylmayi gordum girdigim gibi oyuzden ona takildim yine yazamadan ciktim anca vakit ksiitli olunca birinden birine vakit bulamiyorum
simdi siz eminim neslihanin akapunkturu nasil gidiyor diyo meraklaniyorsunuzdur gerci
dormamissinizda ben anlatayim
randevuyu unuttup gec kaldim girdim iceri kadin beni tartti ne gorum 85.6 kiloyum tartida 44 yasinda gosteriyormusum duyun kizlar kemiklerimde nerdeyse yok iri yari kemikli degilim yani bayagi bildiginiz sisko etli butluyum yani
neyseee ...
iceri girdim yatirdi beni 8 tani igneyi batirdi 4 karnima iki kasigima ikide dizime
ne alaka bend ehala cozmus degilimde neyse ...
20 dakka yattim dinlendim ohh zaten bir ozaman dinlenmisim
derken ideal kilom kac cikti iduyun 63 kilo aman mumkunmu hayirrrrrrrrrrr
neyse sadede gelecek olursam acim ac yani
akapunktur bir ise yaramadi ilk iyidi ama sonrasi ayni kulagima felan hic bisey takmadi normalmi bilmiyomda
simdi ben ogunden beride tartilmadim ama diyet yapiyormuyum bir gun yiyip birgun yemiyorum ya vakit bulup tartilmam lazim yarin bende merakliyim
ay diyet listemi yazsam size bun elan dersiniz birsey yok icinde kari beni sisko gordu bu hic birsey yemese anca verir dedi sanirim
diyet listesine hic uymadim valla persembe gunum var ogunden sonra basliyacam
gunummu var dedimmm amanin beni topa koyacaklar sanirimmm
menünüz çok güzel bence, cumaya birinci olur muyuz kızlar sizce ne dersinizzz
Kızlar hepinizi yeni açılan Cafe Light'a sohbete bekliyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/566306-cafe-light-cuma-zayiflama-yarismasi.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?