Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın kızlar...

dünkü menüm..

sabah.. 1 elma
ara.......1 susuamlı çubuk
öğlen....1 kase ıspanak haşlama-1 kase yoğurt-1/2 dilim kepek ekmek
ara.......1 avuç fındık
akşam..3 dilim fırında palamut/2 kaşık salata/1 kaşık fırında karnıbahar
ara......1 adet bisküvi

1,5lt su
1 saat yürüyüş

akrep: cuma:
aybuke: cuma
bahire:cuma:25 dk yürüyüş /c tesi 30 dk dance+20 dk yürüyüş /pazar 10 dk göbek hareketi /pazartesi
arzum:cuma:60dk yürüyüş/cumartesi..60dk yürüyüş/pazar..60dk yürüyüş/ p.tesi...yok/salı..60dk yürüyüş/ çarşamba..
ceylin :cuma:yok // cumartesi: yok // pazar : 70dk yürüyüş // pazartesi 30 dk yürüyüş // salı 60 dk yürüyüş
banusultan:cuma :cmt-pz-ptz closed//salı 90 dakika yürüyüş//
rukgus:cuma:
siyah:cuma:20+20=40// cumartesi:20+20=40// pazar 20 dakika yürüyüş//pazartesi 20+20=40 dakika yürüyüş

herkese merhaba arkadaşlar, inanın daha yeni gönderdim kızı kreşe, şimdi kahvaltı masasını toplayıp evi toplaralamam lazım, tam 40 dakikam var bunun için, sonra giyinip okula çıkamma lazım, yine koşuşturmacadayım anlayacağınız. ama bu koşurşturmaca bana acayip acayip yaradı, 400 gr daha vermişim yarabbiiimmm, ooohh çok stresliyim ama bu süper zayıflayıp duruyorum, oohh mis misssssss

arzu menün çok az değilmi

bu hafta 66 yı görmek istiyorummmm yütfen yütfeeeeeeeeeeennn 66 demek 38 demek yaaaaaaaaffffff

ooohhh ver kız ver aylardır vermediklerini şimdi ver ki akreeeepp genicc görsünler

bu finduklar nerden geleyii daaaaaaa
senin bu koşturmacan neden benim sinirimi bozuyo acebaaa
bu hafta 66 yı görmek istiyorummmm yütfen yütfeeeeeeeeeeennn 66 demek 38 demek yaaaaaaaaffffff

olamaasss üstelik ben tartıda 66,4 ü görürken sen 66 olamazsıınn yaaaa:18:
ben de koşturmacaya sokmalıyım kendimiii ama nasıllllll evde evet evet evde yapmalıyım hızlıya takmalıyım motoru evi temizlerim yetmedi komşuların evini nasılsa önümüz bayram herkeslerin ihtiyacı vardır demi amaa aybiikkkkkkkkkk dur dedim sanaaaaaaaa

muhaaaaa olur olur canım kardeşiiim devaaammm

Yemeği çok kaçırdığınız bir gün sonrası, öğlen ve akşam yemekleri yerine içmek için diyetisyen Dilara Koçak’ın tavsiye ettiği bir çorba tarifi veriyorum. vicdan çorbası Metabolizma Hızlandırıcı bir çorba
Malzemeleri:

*2 orta boy kabak
*2 orta boy domates
*2 orta boy kuru soğan

* 2 yemek kaşığı bulgur,(isteğe bağlı)
*1 yemek kaşığı sıvı yağ
*Yarım demet sapları ile taze maydanoz
*Yarım demet taze nane
* 1 demet dereotu,
* 1 tutam tuz,
* karabiber, kimyon, pul biber
* 2-3 su bardağı su,
* bir miktar limon suyu.
Tarifi:
Domates, kuru soğan, kabak, maydanoz sıvı yağla birlikte alabildiğinde suda pişirilir. Sıcak karışım yarım demet taze nane ile blender yada rondodan geçirilir.

Kilo durduğu zaman ve ödem atmak için
1 yada 2 gün öğle ve akşam öğünlerinde yoğurtla birlikte tüketilmesi uygundur.

Öğlen ve akşam sınırsız çorba, az yağlı salata
50 gr lor peynir 1 dilim kepekli etimek ile normal bir kahvaltı.. ufak ara öğünler...

ooohhh ver kız ver aylardır vermediklerini şimdi ver ki akreeeepp genicc görsünler
sana noluyoki kuşummmmmm
ne gaz veriyosunki şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ne güzel yahuu boyun uzun mu canım senin? benim için 66 demek herhalde 40 demek.... belki de 42

ayy evet canım yaa boyuda uzun benim için de 50 -55 ler felandır yaniiiiiiii pööff yaaa

38 e zorla girdim ben geçen gün dar oldu
şöööyle bir 5 kg versem tam 38 olurummmm

Tatlim nesi az anlamadim ki.... Rahatsizim agzimin ici bogazima kadar yara... Dudaklarim ucuk icinda ve midem pek rahat degil... Ancak aliyor bunlari zati... Ama genede sebzem yogurdum baligim yesilligim vaaaar...

çok geçmiş olsun tatlışım
yok yok az değil hatta farkettim önceki menülerine göre çoğaltıp çeşitlendirmişsin
balığın da süper ağzım sulandı görünce afiyet olsun canikom..
noldu ki sana neden öyle yara döküyosun hayırdır canım

dünkü menüm

sabah
2 kaşık lor,1 dilim kaşar,1 soda

öğle
1 simit,1 elmalı turta,2 dilim tam buğday ekmeği,1 dilim kaşar ve lor,1 kupa şeftali komposto,1 soda

ara
1 simit,1 soda

akşam
2 tavuk but,1 porsiyon bulgur pilavı,salata

kitap:yıllar geriye dönse
spor:40 dk yürüyüş

kaptanum o finduklar benum ademumdan geliy... Bu et but nasil eriyo ben anlamayirum dortte birum kadar hatinum olmasin avuc avuc yiyesun oka diiyrum... Deli ediysun benu..bağa bak cözüne kurban oldiğumun karisi etme daa ben aliyrum haçen sen veriysun anam senu hastalikli sanacak ula... Demeye basladi...

stres is stresi kaptanım... Bu aralar sevgili isverenimle arama mesafe koydum.. Bazen sahibimmis gibi davranmaya basladıgını düsünüyorum. Her seyime karısır oldu ayol. Kilomdan tut aileme kadar ne zaman şık giyinsem surat yapıyor ertesi gün hatalarımı arıyor alakasız konulardan pay cıkarıp bak iste is gûnleri hafta ici gece gezersek böyle dikkatsizlikler olurmus... Delirdi iyice hafta sonlari hic bir yere cıkmadan dinlenmeli haftaici ertesi gün is oldugundan dogru eve gitmeliymisiz... Sanki o bar senin bu bar benim geziyorum her gece arkadaslarımı bile görmuyorum evle ilgilenmekten ise gitmekten ama yok anlamıyor adama göre potansiyel avare hatunum sanki... Yok ya buna bîseyler oldu ama ben anlamıyorum.. Eskidende vardı ama bu yıl iyice artti

Tatlim nesi az anlamadim ki.... Rahatsizim agzimin ici bogazima kadar yara... Dudaklarim ucuk icinda ve midem pek rahat degil... Ancak aliyor bunlari zati... Ama genede sebzem yogurdum baligim yesilligim vaaaar...
geçmiş olsun canım akşam süt iç tavsiyem olur uçuk zaten kalsiyum eksikliğinden çıkar tabi stres yapmışsın sen kalsiyum falan hak getire anlıyorum derdini akşam ılık ballı tarçınlı süt tavsiye ederim iyi gelir boğazlarına tatlım kendine dikkat et
ahahaha bacım yürüde seni de görelim yok ööle bacıyla kardeşle hava yapmakk
kız miğdem iyileşmedi bugün inadına iyiyim ama üstüne gitmek istemiyorum miğdemin bugün dikkat ettim menülerime suyuma hastaykende 2,5 litre devam ettim ama yediklerimi de açık açık yazdım salı yani dün yedim böyle bildiğin yedim
ya arzu profosyonel olmuşsun kendini kanıtlamışsın allah aşkına kimsenin ağzının kokusunu çekme sana iş mi yok rahatına bak şu saatten sonra bence o kadar özeline karıştırma özel hayatın kimseyi ilgilendirmez sonuçta hata mı hatasız kul olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…