Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar selam nasılsınız bakalım. havalar da iyice soğudu ve yağmurlar başladı. ben her ne kadar kısa kollu olsamda dışarıya çıkacağımda üzerime hırkamı alıyorum sanırım kışlıkları çıkarma vakti geldi. ama hala bir sıcak bir soğuk insan ne giyeceğini bilemiyor.

Güzel vakitler seninle olsun canım

Evet özellikle Akdeniz ikliminin en karmaşık dönemi canım.Hayırlısı olsun, sağlık olsun..

Kızlar bayram sonrası 3 kasım listelerini yerinden oynatıcaz..
Son zamanların en iyi takımlarından biriyiz ve bireyseldede öyle hamdolsun..
Hadi bakalım sakın bırakmayın aynı şekilde sağlıklı beslenme ve bol aktivasyona devammm..
Dönüşümüz muhteşem olsun
Vee acaip bir iddia var yarış halindeyiz diğer takımlarla
Hadi bakalım göreyim sizleri

slm kızlar...
son iş günü artıkın... ay çok mutluyum..

evime gitmek istiyorum..
ama önce gömlek bakacağım... yüksek bel kalem etek aldım siyah altına kalem topuk siyah rugan ayakkabı ve rugan çanta üstümede şarap rengi süet geniş yaka geniş kol mini bir ceket ama gömlek bulamadım ayol...

evet kızlar son turdayım bu gün ve yarın ev cillop ben cillop sıra alış verişte..
1. gün kurban ve 15 kişilik kahvaltıyla uğraş... akşama kadar da gelen giden yemek falan gece temizlik hazırlık
2. gün gene 8 kişilik kahvaltı gelen giden yemek servis akşam hala amca ziyareti
3. sabah temizliği ve gün benim
4. sabah temizliği ve gün benim
5. tatil günü tamamen benim...

hepinizin yorumlarını okudum arkadaşlar... aman diyim bende ağır insanı hiç sevmem eee annem çok bahane verdi dayılarımın eşlerine ikiside aynı valla...
siz siz olun kimseye bahane vermeyin Allah başına veri veriyor... amn diyim... kız dediğin narin olacak arkadaş yürüdümü rüzgarı duyulmayacak aklı iyi çalışacak sıkıntıyı bilecek yokluğu görecek azla yetinip çokla şımarmayacak.. elleri her işe yatkın kafası her bilgiye aç olacak... kendine iyi bakacak keyfine düşkün ama keyif verende olacak en önemlisi vicdanı olacak tez canlı ve sevimli olacak kıymet bilecek fedakar olacak ağlayıp sızlamak yerine düşünmeyi kırıp dökmek yerine tamir etmeyi eskiyi yenilemeyi geçmişi silmeyi bilecek... anadan babadan tut yanına yakıştırdığına kadar sırtını kim dönerse dönsün onun yanlış yapmayacağını bilecek herkes kısacası güvenilir sağlam karakterli olacak dili tatlı cilvesi pek olacak zehrini içine akıtıp kin biriktirmeyecek dobra olacak canım dobra eee tabi kız dediğin biraz da afilli olacak bakışı edalı talibi bol olacak dedikodusu değil o otururken namı yürüyecek zamana ayak uydururken edebi arı unutmayacak...

haksızmıyım ama arkadaşlar... benim annem teyzem yengelerim halam baktığım zaman anne tarafımın kadınları hem çok becerikli hem çok cilveli hepsinin evliliği Allah daim etsin gayet yolunda gidiyor...
ama baba tarafımın hatunları çok nobran höt söt ve kabalar beceriklilik pek yok aksine temizlikleri bile yüzeysel kocaları zavallı gibi sessiz ve pasif.. evlilikleri hala süren çok az çoğu dul...

beni annem trakyalı olduğundan (bulgaristan macırı) macır gelinin kızı diye adlandırıyorlar... baba taraında akraba evliliği çok ama süreni yok anne tarafında hiç yok aksine 7 göbek dışardan olacak illa babamda karşıdır aslında...
baktığım zaman annem 60 yaşında ve hala babama gülüm diye seslenir onu sever öper koklar babamda keza öyle Allaha şükür 30 yaşımdayım daha bir kez seslerinin yükseldiğini bilmem. küçükde bir sır vereyim ben daha ne annemin ne teyzemin ne kuzenlerimin yaz kış daha pijama giyip yattıklarını bilmem biz yaz kış kısa kollu giyeriz sobalı zamanımızda oldu doğal gazlı evimizde ama ana sülelemin kadınıda kızıda enerjiktir ateşli hatunlar yerlerinde duramazlar çalışkan dırlar malesef baba tarafım tam tersi kolayını bulsalar montla yatacaklar kanları donmuş gibi hareketsiz ve tembeller...

Şükür anama çekmişim...

ah neslihan ah..o bayram heyecanı,sevinci bende de yok artık..hakikaten bayram gelmiş neyime..
elini öpecek bir annen olmadan,yavrularım gelecek diye kapılarda bekleyen annen olmadan bayram gelmiş neyime..
vay kusum sendemi yurtdisindasin yoksa

iddanin icerigi ne kiz ne vereceksiniz bize dermisimm

kizlar bu arada ayin 31 inde randevum vardi akapunkturda ya iste bizim kulaga takmadigindan manyetik birsey zaten birseyde anlmadik oyuzden bizde baskasindan 29 una gun aldik bakalim doktor degistirecez anliyacaginiz o kulaga manyetik takiyormusta birde onu deneyelim belki bir ise yarar ne dersiniz
simdi gerci hepiniz diyeteceksinizki bogazini tut tutuyorumda birgun tut bir gunn birak az az gidiyor ben hemen kilo vermeliyim dayanamiyorum su bogazimdan nefret ediyorum

benim asisto 3 haftadır gidiyor başlangıç 50tl devamındaki her hafta 25'er tl ödedi ve 117,20 den 111 e düştü....
kulağına 4 birine 4 birine manyetikleri takıyor diyet listesi bile vermiyor ama karatayı destekliyor gibi bir tarafıda var sonra diyet ürünler önermiyor kesinlikle sıkmadan doğal beslen diyor haftada 2 günü çiğ meyve sebze veriyor detoks diyerekten vücudu şokluyor ama kız hiç aç kalmadan veriyor valla...

bayıldım bayıldım ana tarafın tam benlikmiş ayoll
canım benim iyiki varsın iyiki tanıdım seni şevkle gidicem eve
vay kusum sendemi yurtdisindasin yoksa

iddanin icerigi ne kiz ne vereceksiniz bize dermisimm

kız kızın annesi vefat etti sana da anlatamadım bi türlü eşeleyip duruyosun bak kızıyorum aaaa

iddia şööle bacım
kazanan takım yani 1. olan 1er dilim çikolatalı pasta
olamayansa haftalık sporuna 30 ar dk daha eklicek..
4. takım ve biz iddiaya grdik

herkese günaydın..
hastane işlerimi hallettim,ilaçlarım yenilendi,umarım kurtulurum şu ağrıdan..
bakalım sizler neler yapmışsınız..

geçmiş olsuun
ah neslihan ah..o bayram heyecanı,sevinci bende de yok artık..hakikaten bayram gelmiş neyime..
elini öpecek bir annen olmadan,yavrularım gelecek diye kapılarda bekleyen annen olmadan bayram gelmiş neyime..

canımm ilk bayram zordur Allah sabır versin ,çocukların en büyük merhem olur sana ,sarıl onlara

ohh..sean olsunn

hadi bakalım kim tutar bizi ...

ne hırkası ,bugün hava çok soğuk kalariferlerimiz yanıyo,çizmeler kabanlar çıktı,bu gün okullar bile tatildi ,sel tehlikesi varmış

maşallah maşallah

oğlumda yok ki ayol

bu zamanda zor böyle gelin bulmak ,duyrulur:82:

ay bende kat kat giyinenlere tahammül edemem tamam soğuk ta o kadarda olmaz ,yatağa bile kat kat ay şiştim yazarkene

bende anne babadan selanik göçmeniyim

canlar hepinize şimdiden sağlıklı mutlu bayramlar diliyorum

bayramdan sonra görüşürüz

Allaha emanet olun

vallahami anam ben gecende gittim anam neydi o sadece tartmasi felan iyidi yani verdigi diyet birseye benzese olum orucu sanki 8 taneyi batirdi karnima dizime kasigima okadar manyetik felan takmadi valla doktordan geldim hop yuttum gecen toplantidaydim acimdan oldum yok yani aclik hissi felan vermeyisi bakalim yeni doktor kulaga takiyormus hayirlisi
tmm be ne kiziyon ne bilim anlamadim yeni taniyoruz birbirmizi olur boyle seyler hersey allahtan
allah colugumuza cocugumuza saglik versin hayirli omur versin dimi ama
kaptanim demek 4. takima bir yaspasta goturmek gerekli dur ben onlaara bir yas pasta yapim yaninada kolaa yesinler ....
bu aarada bizim kaptan yardimcisi kim sormasi ayip

canlar hepinize şimdiden sağlıklı mutlu bayramlar diliyorum

bayramdan sonra görüşürüz

Allaha emanet olun

sanada hayirli bayralmlar gule gule gitt gule gule gel yemeden gel bak ama haa

Son düzenleme:

evet onu okudum cafe de ama bayağı iddialı bir durum bakalım hayırlısı.

anacımmmm harikasınız daha ne diyeyim ayol.

sanırım herkesler bayram modunda ben de mesaide olunca kimsecikler yok. öğlende bayramlaşmamızı yapıp tatile başlayacağız.

arkadaşlar hepinize iyi bayramlar kendinize dikkat edin kendinize kendiniz iyi bakın canlarım. bayramdan sonra görüşmek üzere

Tutmuş Olduğumuz
Oruçlarımızı,
İbadetlerimizi,
Dualarımızı,
Mevlam Kabul Etsin...
Amin
♥​

kaptan yardımcımız genic canım

tunaydin kizlarrrr
kimseler kalmamsi ahh ahhh
ben bayramdada burda olur tukkanu acik tutarim merak etmeyin :2:

benim diyet iyi bakalim dunde aksam yemedim iyi oldu bakalim bugun goturmessem

HERKese merhaba arkadaşlar, öncelikle hepiniizin kurban bayramı mübarek olsun, hayırlara vesile olsun inşallah, bugün tartıldım kilom 65 olmasa da 65 e gelmeme 300 gr kalmış, kısacası hedefime ulaşmış sayıyorum kendimi,burada tam 2 yıl geçirdim, çok kişi tanıdım, çok güzel paylaşımlarda bulunduk, gülüştük, üzüldük, kızdık kısacası güzel bir 2 yıl geçirdim, bunda hepinizin ayrı ayrı payı var, bu nedenle hepinize çok teşekkür ediyorum, hepinizi tanıdığım için çok mutluyum. Ben istemeden de olsa, sizlere yetenice zaman ayıramaz oldum, aslında hiç bir şeye zaman ayıramaz oldum, her işim yarım yamalak kalıyor gibi bir durumdayım, burası bir yarışma gurubu, kimsenin hakkını yemek istemiyorum, eminim yerimi alıp kilo vermek isteyen onlarca kişi vardır, ben guruptan ayrılma isteğinde bulunmayacağım, yalnız akrepçim ve diğer arkadaşlar isteğim guruptan ayrılmak değil ancak yarışmak istemiyorum artık, yine zaman zaman uğrayıp paylaşımlarda bulunmak istiyorum ancak başta da dediğim gibi kimsenin hakkını yemek istemiyorum, akrepçim başka bir nedenim daha var ki bunu sana özelden anlatmak istiyorum, beni anlayışla karşılayacağına eminim, bu nedenle sevgili arkadaşlar, hakkınızı helal edin, hepinizi çok seviyorum vee başka bir zamanda yeniden aynı takımda bulunmak istediğimi canı gönülden belirtmek istiyorum. HOŞÇAKALIN

tunaydin kizlarrrr
kimseler kalmamsi ahh ahhh
ben bayramdada burda olur tukkanu acik tutarim merak etmeyin :2:

benim diyet iyi bakalim dunde aksam yemedim iyi oldu bakalim bugun goturmessem
hadi bakalım güzel haberlerini almak güzel..
Ya siyahtan haber çıkmadı hala nolduki acabaa

inş. aklıma gelen neden değildir sebebi..
hayırlısı olsun yalnız 3 kasım liste zamanı kilonu bildir hedefine ulaştı bildirimi düşerim güzel arkadaşım...
Senin de bayramın mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…