hadi bakalım güzel haberlerini almak güzel..
Ya siyahtan haber çıkmadı hala nolduki acabaa
inş. aklıma gelen neden değildir sebebi..
hayırlısı olsun yalnız 3 kasım liste zamanı kilonu bildir hedefine ulaştı bildirimi düşerim güzel arkadaşım...
Senin de bayramın mübarek olsun
aklına ne geldi merak ettim, yoksa bahocanla küstüğümüz falan mıyok kızzzzzzz biz hep öyleyiz kiii, yeriz birbirimizi kedi köpek gibiii, sonra yine bişiii olmamış gibi devam ederiz, biimkin biraz asi biliyon mu, idare ediyorm işteeee biz kardeşiz, insanın en önemli varlığı kızkardeşiymiş, bunu anlamak için evlenip yuva kurmak gerekiyormuş, zaman zaman anlaşamadığımız olsa da ben en özelimi yine onla paylaşırım, o benim canım, hele ki erkek kardeşimin yaptıklarından sonra o benim için daha da değerli hale geldi.
aklına ne geldi merak ettim, yoksa bahocanla küstüğümüz falan mıyok kızzzzzzz biz hep öyleyiz kiii, yeriz birbirimizi kedi köpek gibiii, sonra yine bişiii olmamış gibi devam ederiz, biimkin biraz asi biliyon mu, idare ediyorm işteeee biz kardeşiz, insanın en önemli varlığı kızkardeşiymiş, bunu anlamak için evlenip yuva kurmak gerekiyormuş, zaman zaman anlaşamadığımız olsa da ben en özelimi yine onla paylaşırım, o benim canım, hele ki erkek kardeşimin yaptıklarından sonra o benim için daha da değerli hale geldi.
amninnn kimseler yok bugun bildirim yapilacakmiydi acaba kaptan haberde vermedi bize
yani yapilmasa iyi dun epey bir yogun geirdik yemek isini bugun tartilirsam butun morel gider yani neyse kimseler yok yirttik sanirim
bu arada bayraminiz kutlu ve mutlu olsun
Merhaba Kızlar güzel gurubum unuttunuzmu ben agrasih Siyahnaılsınız inşallah. geçmişe hiç bakamıyorum bayramdan bir gün önce geldim ankaradan düşündügümden daha fazla sürdü doktor maceram .Bayramdan sonra hemen gine gidecegim.Dün cok kötüydüm ateşim 39 üzerinde idi sabah 4 dogru eve geldik buralara bakamıyorum çünkü bayramlaşmaya geçmiş olsuna gelen giden dinleniyimmi milletlemi ugraşayım şaşırdım kıcımı kırıp hasta gibi yatamıyorumda.Tahliller eh işde diyelim çok kötü degil ama iç açıcıda degil bayramdan sonra tedaviye devam.Diyettttttttttttttttttttttt valla tartılmadım eger fazla cıkarsa morelim bozulmasın diye(( doktor bagırsakları direk stresin tetikledigini söylüyor bende şöyle geçmişime bir göz atınca haksızda sayılmaz diye düşünüyorum işdende cıktım işsiz biriyim artık ama moral bozmak yok herşeyin bir çözümü vardır elbet allah saglık sıhat versin degilmi o yüzden stressssss yokkkkk nasılsa gelince size kızacam sizle ugraşacam stres mitres kalmayacak )) gerçi dikkatde edemiyorum ilaçlardan serumlardan iştahım bir açıldı sormayın.
Kaptanım cıkıyormuyum guruptan hayırrrrrrrrrrrr valla sevinmeyin buralardayım artık ya izinli yada aynı kiloda iadere edersen sevinirim büyük bir ihtimalle bir sorun çıkmazsa en fazla bir hafta daha kalırım bayramdan sonra inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
Bu arada akrep hanım şişko neslim gözümden kaçmadı sizde kilo verememişsiniz en son sayfada okudum aybik mezun oluyormuş cok sevindim.Hepinizi ayırt ettmeden cok cok öptüm herkese hayırlı bayramlar sevdiklerinizle nice güzel saglıklı sıhhatli bayramlara inşallah
bizde adet erkek evine bohça yapılır ayy bir damat değil tabi damata dediğin herşey pijama terlik havlu bornoz ne bileyim ne ev hanesine de yapılır bohça kaynana kayınbaba görümce varsa görümceye görümcelere erkek kardeşi varsa erkek kardeşe ki o erkek kardeş evli ise yengeyeama yaa bi sürü şey yazmıştımmmm gitmediii
tatilim iyi geçti kızlar 2 günü yağmurluydu ama diger günler denize de girdim havuza da. biraz da yüzdüm :)
malesef ki otel herşey dahil oteldi, büyük ihtimalle kilo aldım.
söz tarihimiz belli oldu önümüzdeki çarşamba:)
dün de erkek arkadaşımla alışverişe çıktık söz bohçasını hazırlamak için. erkek bohçasına penye pijama, terlik, iç çamaşırı aldık. annem de havlu lif seccade filan koyacak. benm bohçam için de yine penye pijama, terlik ve iç çamaşırı takımı aldık. havluları vs annesi kayınvalidem ne koyarsa artık.
hoşgeldinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?