Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

biz küsmeyiz birbirimize bir araba laf sayarız araya biri girmeye kalkarsa vay haline

Sizin erkek kardeştemi vardı...Hiç bahsi geçmeyince sizi hep sadece kız kardeşler olarak düşünmüştüm...
malesef erkek de var yazın düğünü olan kardeşimiz gerçektende onun yaptıklarından sonra aybikin kıymeti bende de arttı

gitme beeee gel tabi arada bir uğra tebrik ederim ayrıca beni takip et ne bileyim kız falannn şu şeytanlı logoyu kullan

herkese hayırlı günler.
takım toplanmış bakıyorum,ne güzel..
umarım herkes güzel bir bayram geçirmiş,sevdikleriyle hasret gidermiştir..

herşey tadında ve hayırlısıyla olsun güzelim.tüm aşamalar tertemiz,kusursuz olsun inşallah.

selam kızlar hepinizin bayramı güzel geçmiş ne kadar güzel. başladık yeni bir haftaya herkese sevgiler bugün pek fazla buralarda olamayacağım şimdiden özür dilerim.......

supersin valla ohh tatili yaptin geldinn sefan olsun guzelim
allah sozunuzude hayirli ugurklu etsin allah utandirmasin
cok tatlii kosusturmalardir onlar
kilo alma konusuna gelincede hic acma

bu arada hepimiz hosgeldik kizlarr kilolarda hi hos gelmedi ama ben bu bayram fena tozuttum cumaya allah buyukk butun cabalarimi sarfedecem insallahh
siz muhabbete devam edin benim cok isim var birazdan gelmeye calisacagim opuldunuz

kızlar kavurmacı beeeennn kendimi tuta tuta yedim kavurmaları sadece köydeki teyzemlerde salıverdim köy ekmeği vardır ya sac da pişirilir sulanır biz yufka ekmek deriz o yufka eşliğinde saç kavurma :26::26::26: anlatmayayımm gerisini ama gerçekten tuttum hatta teyzemin biri kırıldı bana mangala çağırdılar 3 kalem yedim tamam dedim aaaa dedi ne aaa sı dedim ben dedim agobun kör kazımı bildiniz hem ayyy ne güzel zayıflamışsın diyorsun formul istiyorsun hemde aaa diyorsun bundan sonra böyle dedim hayır dedim ama bööönn bayrammm bu bir gerekçe deell dedim
ne yapayım birkaç gün yemedim yalnız eve tatlı yaptırdım pastaneden bayramda gelene gidene ikramlık kızlar bayramda regl olmuştum da valla evdeki tatlıdan birazcık fazla kaçırmış olabilirim:18::18::18:
kilo aldım almaya da cumaya kadar bari biraz versem de sabit görünsem

annem 5 kg vermiş 3 haftada ben yapınca o da başlamış yemeklerine dikkat etmeye gözlerim doldu bana soruyor ne kadar ekmek yemeliyim diye birde benim yediklerime dikkat ediyor oranları sökmeye çalışıyoer gayreti hoşuma gitti anneme yardımcı oldum tabi tartı almış eve 113 kilo dan 108 kg düşmüş 3 haftada şimdi de tl annemi takip ediyorum annemin sağlık problemleri var aslında acil zayıflaması gerekiyor güzewl güzel konuştum ikna ettim motive halinde yola devam ediyor kızlar keşke bilgisayar kullanmasını bilseydi o da aramıza katıllırdı ama bilgisayra kullanmayı bilmiyor malesef çok hırslı ilk hafta gece acıkma sendromları yaşamış sonra demişki kendine bu yola çıktın durmak yok çook sevindim bir bilseniz azmini ben yapınca birde yanında o kadar çoook soru soran oluyor ki o da heveslendi ve sağlık problemi var diz kıkırdağı erimiş kemikler birbirine sürtüyor muşşş çok kilodan ötürü ya bugünlük sorun değil yılların sorunu bu ama annem yeni yeni karar verdi kilo vermeye olsun bu ilk adım sırada sigarayı bırakma projesi de var ben yaparsam anneme örnek oluyorum madem annemde yapar hadi bakalım kızlar kaldığımız yerden deeeevvvaaaammmmm

vereceğim bir güzel haber de
eve giderken küçük bir çanta yaptım 4 tane kışlık pantolonlarımı koydum kış aylarında sizlerle bu yola girdiğimde girdiğimde giydiğim pantolonlarım vardı birkaç tane değişik bedenlerde 2 tanesi 48 beden 1 tanesi 44 bu pantolonlarımı kıyamadım atmaya yakmaya olmuyorlardı çünkü bol geliyorlardı ama daha yeni pantolonlar neyse götürdüm anneme annem daralttı sordum 48 bedenleri 7 şer cm daraltmış 2 şer cm den kenarlardan 3 cm arkadan bel kısmından toplam 7 cm 44 bedeni de toplam 4 cm daraltmış pantolon almama gerek kalmadı yani bu kışlık giyecek pantolonum vaaarrrr şubata kadar 10 kg daha verebilirsem 4 ay yani ayda 2,5 kg versem 4 ayda 10 kg hayal deeelll bir 5 cm kadar daha daralır pantolooonlararrrrr

Gelinlerde anam ne fenaymışş bence alıştırmayın öyle dicem ama tabağını bile kaldırmayandan ne beklersin değilmi
kolay gelsin bu arada
bende daha bitiremedim işlerimiieşim izne ayrıldı arifeden köye gittik pazar geldik daha yarın işe başlayınca devam işlerimi halletmeye

bayramda sarsıldık dağıttık biraz ama dönüşümüz güzel olacak inşallah akrepcimmm

ayy öldürücek bu kız beni
kız hangi bayram haftası bildirim yaptık sanki acmi üye gibi soruyosun birde kaptan haber vermedi idyosun yahuu

Bak bunu bende bilmiyordum bildirim olmadığına nasıl sevindim anlatamamm
çünkü arifeden kayıvalideye gidildi ve bayram bitene kadar ordaydık bilgisayarda olmayınca giremedik bilgisayara

Ben artık yine eskisi gibi sık geleceğimm işlerime daha çok önem verdikçe diyette düzenimi oturtamaz oldum üstünede bayram telaşı gelince iyice raydan çıktım yanii
Bendende haberler bidiğiniz üzere eşimin köyünde geçirdik,ilk kurbanla uğraşıldı kayınvalideninkiler doğrandı dolaba yerleşti dağıtılacaklar ayarlandı tam bizimiki doranacakkken ALLAHTAN annem ve babam geldiler oraya ve yardım ettiler hızlı şekilde hallettik

2nci onların tarafı 3 ncü günde benim akrabalarımı gezdik,4nci günde dedenin ölüm sene mevlüdü vardı oraya gittik ,pazargünü evime döndüm ve işlerimi halletemeye başladım canlarımmm

siyah 24 seni burda görüdüğüme çok sevindimm akrep ve neslihanla atışmalarınıza bayılıyorum

aybüke ayrılaya karar vermiş arada uğra canımmm

bahirecim kendinii bayramda tuttuğun içinde seni tebrik ederimmm

günayyydıııınnnnnn
kızlar hadi canlanııııınnnnnnn
dün eve gittim ki hava artık kararıyor eve giderken tv yi kışlık odama taşıdım baya zor oldu tv dolabı ile beraber taşıması bir bayan için zor hava soğudu kızlar evde poşette bir yakımlık kömür biraz kıyıntı odun vardı onları yaktım duş aldım sobanın yanına oturdum biraz kitap okumaya niyetli idim o da neee aaaa uykum geldi battaniyeyi aldım üzerime çektim oyyy çok sıcak onu attım üzerimden soba üzerinde demlediğim caaanım çayı sabah içtim düşünün uyandım saat 5 ti sabah ezanı okunuyordu regl olduğum için tabi namaz kılmadım biraz daha uyuyayım dedim saat 7 olmuş hemen çayı ısıttım 1 bardak içtim giyindim işe geldim ha bu hafta kahvaltıyı hafif yapacam yavaş yavaş miğdeyi alıştıracam uzun zamandır kahvaltı kültürü gitti bende bu sabah 2 tane kuru kayısı yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…