- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 158
biz küsmeyiz birbirimize bir araba laf sayarız araya biri girmeye kalkarsa vay halineaklına ne geldi merak ettim, yoksa bahocanla küstüğümüz falan mıyok kızzzzzzz biz hep öyleyiz kiii, yeriz birbirimizi kedi köpek gibiii, sonra yine bişiii olmamış gibi devam ederiz, biimkin biraz asi biliyon mu, idare ediyorm işteeee biz kardeşiz, insanın en önemli varlığı kızkardeşiymiş, bunu anlamak için evlenip yuva kurmak gerekiyormuş, zaman zaman anlaşamadığımız olsa da ben en özelimi yine onla paylaşırım, o benim canım, hele ki erkek kardeşimin yaptıklarından sonra o benim için daha da değerli hale geldi.
malesef erkek de var yazın düğünü olan kardeşimiz gerçektende onun yaptıklarından sonra aybikin kıymeti bende de arttıSizin erkek kardeştemi vardı...Hiç bahsi geçmeyince sizi hep sadece kız kardeşler olarak düşünmüştüm...
HERKese merhaba arkadaşlar, öncelikle hepiniizin kurban bayramı mübarek olsun, hayırlara vesile olsun inşallah, bugün tartıldım kilom 65 olmasa da 65 e gelmeme 300 gr kalmış, kısacası hedefime ulaşmış sayıyorum kendimi,burada tam 2 yıl geçirdim, çok kişi tanıdım, çok güzel paylaşımlarda bulunduk, gülüştük, üzüldük, kızdık kısacası güzel bir 2 yıl geçirdim, bunda hepinizin ayrı ayrı payı var, bu nedenle hepinize çok teşekkür ediyorum, hepinizi tanıdığım için çok mutluyum. Ben istemeden de olsa, sizlere yetenice zaman ayıramaz oldum, aslında hiç bir şeye zaman ayıramaz oldum, her işim yarım yamalak kalıyor gibi bir durumdayım, burası bir yarışma gurubu, kimsenin hakkını yemek istemiyorum, eminim yerimi alıp kilo vermek isteyen onlarca kişi vardır, ben guruptan ayrılma isteğinde bulunmayacağım, yalnız akrepçim ve diğer arkadaşlar isteğim guruptan ayrılmak değil ancak yarışmak istemiyorum artık, yine zaman zaman uğrayıp paylaşımlarda bulunmak istiyorum ancak başta da dediğim gibi kimsenin hakkını yemek istemiyorum, akrepçim başka bir nedenim daha var ki bunu sana özelden anlatmak istiyorum, beni anlayışla karşılayacağına eminim, bu nedenle sevgili arkadaşlar, hakkınızı helal edin, hepinizi çok seviyorumvee başka bir zamanda yeniden aynı takımda bulunmak istediğimi canı gönülden belirtmek istiyorum. HOŞÇAKALIN
canım bizim annelerimiz konuştu, aslında bizde de adet olan anaya babaya kardeşe de bohça yapmaktır ama annelerimiz sadece kıza ve erkege bohça yapalım diye konuştu. bornozlar vs. nişan bohçasına koyarız biz. söz bohçamız daha az ve öz olur.
ama yaa bi sürü şey yazmıştımmmm gitmediii
tatilim iyi geçti kızlar 2 günü yağmurluydu ama diger günler denize de girdim havuza da. biraz da yüzdüm :)
malesef ki otel herşey dahil oteldi, büyük ihtimalle kilo aldım.
söz tarihimiz belli oldu önümüzdeki çarşamba:)
dün de erkek arkadaşımla alışverişe çıktık söz bohçasını hazırlamak için. erkek bohçasına penye pijama, terlik, iç çamaşırı aldık. annem de havlu lif seccade filan koyacak. benm bohçam için de yine penye pijama, terlik ve iç çamaşırı takımı aldık. havluları vs annesi kayınvalidem ne koyarsa artık.
kızlar sıkıcı ve monoton başladım ilk güne sizin nasıl gidiyor
Gelinlerde anam ne fenaymışş bence alıştırmayın öyle dicem ama tabağını bile kaldırmayandan ne beklersin değilmiHaklısın kaptanımda pazar salı persembe bazen ûst üste birkac gün gelinler oluyor parca parca yapmak olmuyor agır yemekli misafir gibi agarlanmak istiyorlar. Sinirlerim zıplıyor. Sofradan tabagını kaldırmayan tembeller biliyosun gece yarısı gidiyorlar hazır kimse yokken yapayım dedim nasılsa yarın ve arife gelin hanımlar evi bos bırakmaz. Anam gelin dedigin arifeden geliyorsa yardıma gelir bizimkiler görümcenin eksik pis tarafını aramaya gelir yani erken yapsam pislenir gec yapsam ev kalaba tek bos hafta ki pazar aksamı buyük kardesim gene yemege geliyoruz diye telefon actı.. Allahtan bitti sayılır isler baklava arife sabah kimse uyanmadan dolma gece tv izlerken su böregi sabaha karsi kahvaltıya pissin anamın oglanlarına gelinlerine taze kahvaltı icin bir tepsi digerinin pismesi ögleye dogru... alis veris bu aksam. Mutfak balkonunu yerlestiricem. Cekmeceleri silip dûzenliycem buzdolabını silcem porselen kahvaltı takımları cikacak arifeden buzdolabına onlarla alınan gıdalar servise hazır bırakılacak
Kızlar bayram sonrası 3 kasım listelerini yerinden oynatıcaz..
Son zamanların en iyi takımlarından biriyiz ve bireyseldede öyle hamdolsun..
Hadi bakalım sakın bırakmayın aynı şekilde sağlıklı beslenme ve bol aktivasyona devammm..
Dönüşümüz muhteşem olsun
Vee acaip bir iddia var yarış halindeyiz diğer takımlarla
Hadi bakalım göreyim sizleri
ayy öldürücek bu kız beni
kız hangi bayram haftası bildirim yaptık sanki acmi üye gibi soruyosun birde kaptan haber vermedi idyosun yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?