Arkadaşlar merhaba,
Ben bir şey soracaktım sizlere. Vücuttaki ödemi en iyi ne atar ? Herhangi bir kür vs. var mı ? Yani vücudumdaki ödem zirve yaptı. Her an iğne değse patlayacak balon gibiyim. Kullandığım demir ilacı ve adet söktürücünün etkisi büyük.. Bir de üstüne adet olamadım onun verdiği bir ödem.. Daha Gynelle diye başlamam gereken diğer ilaca bile başlamadım adetimin ilk günü başlıcam. Bu ödemle başa çıkmam lazım.. Ödemi atsam sanırım 53.9 dan 51.9 a düşebilirim :) Yani ilaçlar her yerimi şişiriyor. En basit örneği 75 numara sütyen giyen ben 1 aydır 80 giyiyorum ve nerdeyse 85 giysem kaldırırım yaniHormon ilaçlarının ne kadar yan etkisi varsa görüyorum.. İmdaaat Yardım Edin bana !
Arkadaşlar merhaba,
Ben bir şey soracaktım sizlere. Vücuttaki ödemi en iyi ne atar ? Herhangi bir kür vs. var mı ? Yani vücudumdaki ödem zirve yaptı. Her an iğne değse patlayacak balon gibiyim. Kullandığım demir ilacı ve adet söktürücünün etkisi büyük.. Bir de üstüne adet olamadım onun verdiği bir ödem.. Daha Gynelle diye başlamam gereken diğer ilaca bile başlamadım adetimin ilk günü başlıcam. Bu ödemle başa çıkmam lazım.. Ödemi atsam sanırım 53.9 dan 51.9 a düşebilirim :) Yani ilaçlar her yerimi şişiriyor. En basit örneği 75 numara sütyen giyen ben 1 aydır 80 giyiyorum ve nerdeyse 85 giysem kaldırırım yaniHormon ilaçlarının ne kadar yan etkisi varsa görüyorum.. İmdaaat Yardım Edin bana !
Bu hafta farklı bir yarışma halinde olucaz..İkiye ayrılıyoruz.. Cumaya kadar iki grup arası kıyasıya yarışma..
Hadi bakalım hangi grup yenecek
Diğer yeni gelen arkadaşlar dilerlerse katılabilirler gelen olmayınca alamadım gruplara ama istek olursa onları da eklerim..
1.GRUP Naneler
genic(58,1 )
bahiresemanur(71,5 )
karabiber01( 71,5 )
cceylin (67,4 )
zulaley ( 75.0 )
2.GRUP Maydanozlar
akrep ( 62,8 )
asea ( 72,3 )
seldom ( 94,4 )
trabzonspor ( 93,7 )
aymudo ( 75,8 )
Yarış başlasınnnnnnnnn
süper düşünülmüş...süper motive edici..beni toparlayacak birşeyyy...süpersiniz valla...
bugunbiraz sımarttım kendimi ama işler kızıştı madem yarından itibaren cısslar yok....
sabah: 2 dlm ekmek
peynir
domates
salatalık
ara: sütlü türk kah.
öğle: paatates kavurma
çeyrek pide
peynir
acıka
2 tane hurma
ara: elma yeşil çay
akşam:
taze fasulye
yarım dlm ekmek
3 yk makarna....
uyy ne yemişim yaa...ama yok daha söz...hele bide yarış varki anammmm
GÜNAYDIN MİLLEEETTT!!!!
HEM SPOR YAPARIM HEM YAVRUMU SEVERİM!!!
Bu hafta farklı bir yarışma halinde olucaz..İkiye ayrılıyoruz.. Cumaya kadar iki grup arası kıyasıya yarışma..
Hadi bakalım hangi grup yenecek
Diğer yeni gelen arkadaşlar dilerlerse katılabilirler gelen olmayınca alamadım gruplara ama istek olursa onları da eklerim..
1.GRUP Naneler
genic(58,1 )
bahiresemanur(71,5 )
karabiber01( 71,5 )
cceylin (67,4 )
zulaley ( 75.0 )
2.GRUP Maydanozlar
akrep ( 62,8 )
asea ( 72,3 )
seldom ( 94,4 )
trabzonspor ( 93,7 )
aymudo ( 75,8 )
Yarış başlasınnnnnnnnn
ne güzelGÜNAYDIN MİLLEEETTT!!!!
HEM SPOR YAPARIM HEM YAVRUMU SEVERİM!!!
ne güzeldee ben bunu yaparsam cocugu ezerim
sabah : çeyrek simit
1 yumurta
3-4 çatal peynir
2 yeşil zeytin
domates,salatalık,biber ve maydanoz
ara : 1 dilim kek (çok minik ve diabetik hazırlanmış)
öğle : 6 kaşık patlıcan yemeği
2 dilim ekmek
ara : 1 etimek
3 sivri biber
akşam : 2 bardak kabak çorbası (ewet bardak :) genelde çorbaları öyle içerim :)
bol yeşillikli salata
2 etimek
2 lt su
spor : 1.5 saat yürüyüş
kitap : Bir Yunus Romanı (az önce başladım)
havayı güzel bulunca attım kendimi sokağa kızımı da sattım anneanneye :) akşama kadar gezdim durdum...sonra bir de kızımla park turu...bu saatte uyudu, sanırım sabah namazında ayaktayız :/
ip atlamak işe yararmı arkadaşlar ben çok seviyorum..komşular sever mi bilmem :) mesela hergün 50 ip atlasam falan işe yarar mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?