Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Arkadaşlar merhaba,

Ben bir şey soracaktım sizlere. Vücuttaki ödemi en iyi ne atar ? Herhangi bir kür vs. var mı ? Yani vücudumdaki ödem zirve yaptı. Her an iğne değse patlayacak balon gibiyim. Kullandığım demir ilacı ve adet söktürücünün etkisi büyük.. Bir de üstüne adet olamadım onun verdiği bir ödem.. Daha Gynelle diye başlamam gereken diğer ilaca bile başlamadım adetimin ilk günü başlıcam. Bu ödemle başa çıkmam lazım.. Ödemi atsam sanırım 53.9 dan 51.9 a düşebilirim :) Yani ilaçlar her yerimi şişiriyor. En basit örneği 75 numara sütyen giyen ben 1 aydır 80 giyiyorum ve nerdeyse 85 giysem kaldırırım yani Hormon ilaçlarının ne kadar yan etkisi varsa görüyorum.. İmdaaat Yardım Edin bana !

ATEŞ VE SU

Ateş bir gün suyu görmüş yüce dağların ardında

sevdalanmış onun deli dalgalarına.

Hırçın hırçın kayalara vuruşuna, yüreğindeki duruluğa

Demiş ki suya: Gel sevdalım ol, Hayatıma anlam veren mucizem ol…

Su dayanamamış ateşin gözlerindeki sıcaklığa al demiş;

Yüreğim sana armağan… Sarılmış ateşle su birbirlerine

sıkıca, kopmamacasına…

Zamanla su, buhar olmaya, ateş, kül olmaya başlamış.

Ya kendisi yok olacakmış, ya aşkı…

Baştan alınlarına yazılmış olan kaderi de

yüreğindeki kederi de alıp gitmiş uzak diyarlara su…

Ateş kızmış, ateş yakmış ormanları…

Aramış suyu diyarlar boyu,

günler boyu, geceler boyu

Bir gün gelmiş, suya varmış yolu

Bakmış o duru gözlerine suyun,

biraz kırgın, biraz hırçın.

Ve o an anlamış; aşkın bazen gitmek olduğunu.

Ama gitmenin yitirmek olmadığını….

Ateş durmuş, susmuş, sönmüş aşkıyla.

İşte o zamandan beridir ki:

Ateş sudan, su ateşden kaçar olmuş..

Ateşin yüreğini sadece su,

Suyun yüreğini Sadece ateş alır olmuş…​

en iyi çözüm boooolca maydanoz mümkünse limonlu, o hormon ilaçları beni de az şişirmedi bazen patlasam rahatlıcam hissiyle uyanırdım...maydanoz çok işe yaramıştı ben de...şimdi de her sabah hemen hemen bir tabak maydanoz yemeye çalışıyorum kahvaltıdan önce...idrar söktürücü ve ödem atıcı..hatta içebiliyorsan maydanozu kaynatıp ama saplarıyla birlikte, suyunu içebilirsin daha etkiliymiş ama ben şahsen içemedim...polikistik over için kullanıyorsan bu ilaçları soğan kürünü de şiddetle öneririm

Elma sirkesi ödem atar canım..Akşam yatmadan önce bir bardak ılık suya iki tatlı kaşığı sirke ekle..müthiş ödem atar.

Elma da güzel ödem attırır..Sabah kahvaltı önce bir yeşil elma ye rahatlatır..

Yeşil çay da deneyebilirsin canım..

her nekadar doktor cumartesi normal beslenmeye dön dese de sıvı tüketmekten helak olup normal düzene geçtim bugün :)

sabah : 1 yumurta
2 dlm ekmek
1 tane kızarmış biber ama napiiiiim çok güzel kokuyordu...ama zaten yağın içinde değil üzerine fırçayla yağ sürülerek pişirilmişti...bahaneler bahaneler :)

ara : 4 kuru kayısı
2 ceviz
1 bardak ıhlamur

öğle : 1 dopdolu kase kabak çorbası
4 kaşık bol sebzeli (bezelye biber domates patlıcan enginar) bulgur pilavı

ara : 4 kaşık bulgur pilavı (ama çok güzeldi :)

akşam : 4 kaşık bulgur pilavı (halaaaa çok güzeldi :)
1 kase cacık

spor : yok (sanırım birkaç gün daha yapamam hala çok halsizim)

su : 1 lt (resmen tiksindim bikaç gündür sadece su içince

kitap : yerleşik hayatlar (bugün biter)

bakınca pilav çok görünüyor ama değişim listeme göre yaptım herşeyi...

iyigeceler bugun sabah erkenden cıktım evden kutludogum haftasını kutladık çokkk güzeldi... tabi pasta börek dayanamadım kılom 69.9 yani anlıcagınız okadar temizlik yaramamış cıslar yaramış (
bugunkü menum sabah kfleks
ara 9luçay
ögle 5sarma 2küçük pogaca
akşam yogurtlu makarna
3ltsu spor yarım saat yürüyüs

Son düzenleme:

süper düşünülmüş...süper motive edici..beni toparlayacak birşeyyy...süpersiniz valla...

bugunbiraz sımarttım kendimi ama işler kızıştı madem yarından itibaren cısslar yok....

sabah: 2 dlm ekmek
peynir
domates
salatalık

ara: sütlü türk kah.

öğle: paatates kavurma
çeyrek pide
peynir
acıka
2 tane hurma

ara: elma yeşil çay

akşam:
taze fasulye
yarım dlm ekmek
3 yk makarna....

uyy ne yemişim yaa...ama yok daha söz...hele bide yarış varki anammmm

GÜNAYDIN MİLLEEETTT!!!!

HEM SPOR YAPARIM HEM YAVRUMU SEVERİM!!!

Kuzum yiceksin tabii ama sağlıklı yiyeceklerden ööle aç kalarak zayıflamak olmaz..
Menülerine lütfen yoğurt ekle güzelim, mümkünse ev yapımı olsun

süper bayıldım bu yarışa yürüyüşe çıksam mı çıkmasam mı tembellik yapıyordum ..Bu yarış işini duyunca yürüyüş kesinleşti süper motive oldum ....

yağ yakıcı formül 10 bardak suya2 poset elma 2 poset rezene 2 poset ıhlamur 2 poset form cayı 1 limon demleyın gün boyu için

sevgili maydonoz akşadaşlarım...yükarıdaki çay müthiş ödem atıyor çok faydalı...bana diyetisyenim önermişti...
NANELER SİZ OKUMAYIN

sabah : çeyrek simit
1 yumurta
3-4 çatal peynir
2 yeşil zeytin
domates,salatalık,biber ve maydanoz

ara : 1 dilim kek (çok minik ve diabetik hazırlanmış)

öğle : 6 kaşık patlıcan yemeği
2 dilim ekmek

ara : 1 etimek
3 sivri biber

akşam : 2 bardak kabak çorbası (ewet bardak :) genelde çorbaları öyle içerim :)
bol yeşillikli salata
2 etimek

2 lt su

spor : 1.5 saat yürüyüş

kitap : Bir Yunus Romanı (az önce başladım)

havayı güzel bulunca attım kendimi sokağa kızımı da sattım anneanneye :) akşama kadar gezdim durdum...sonra bir de kızımla park turu...bu saatte uyudu, sanırım sabah namazında ayaktayız :/

ip atlamak işe yararmı arkadaşlar ben çok seviyorum..komşular sever mi bilmem :) mesela hergün 50 ip atlasam falan işe yarar mı ki?

:92:Sabah:1 haşlanmış yumurta+şekersiz çay +1 kepek ekmeği+domates salatalık maydonoz
Ara:1elma
Öğle:Bugün eşim oğlum ve ben çarşıda dolaştık alışveriş yaptık onlar dürüm yedi ben sadece ayran içtim
Ara:1armut

Akşam:2 tabak yoğurtlu kabak yemeği

Bugün spora başladıııııım sitenin etrafında 4 tur attım+site bahçesindeki jimlastik aletleriyle çalıştım yeni geldik eve yorgunum ama mutlu ve hafifim

İp atlamak zor iş valla yürümek daha iyi bence nefes nefese kalıyorum ip atlarken....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…