Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

gelsin menuler...

sabah: 2 dlm ekmek
2 yumurtalı minzi

ara: çay

öğle: minzi
domates
salatalık
zeytin
çay
3 dlm ekmek

ara: bol sütlü nescafe
2 tane bisküvi

akşam: 2 yk menemen
1 dlm ekmek
az salata

ara: yoğurt...

haz. muhammetin hayatına devam......

sporda yurudum mekik çektim kzımın peşine dolaşmaktan bi hal oldum...
annem annanemin yanında yemeklieri bile zor yapıyorum baya yorulduk..

geçmiş olsun canım benim bak aynı takımdayız toparlan kendine dikkat et
hahahaaaa allahım ın işi işte pazar günü sınavlarda görevlendirilince büroyu açmam isteninceee bu arada kızlar cumaya kadar bilgisayarı unutmam istendi aradım şimdi de kötü haber geldi canım çook sıkkın ya bilgisayarsız da olmuyor bana 2 haftaya mal oldu yaffff
tuzsuz ye bol yeşilllik ye ekmeği azalt bu arada bu ilacın adını yazman yanlış olmuş reklam yasak canım aynı ilaçtan 2 ay öncesine kadar ben de kullandım kilo vermem 6 ay kadar durdu özellikle genic inanmıyordu ilacın tesirine bir kez daha şahit olacağız bu ilaç kullanılırken kilo verilmiyor insan aksine ödem topluyor geçmiş olsun canım

evet ama tadı çokkk kötü beee en iyisi dalıyla budağı ile limonla ye sen onu ye en azından yerken daha lezzetli
offf ülen offf akrep sabahın köründe meyve yerken düşünemiyorum gacı kendimi bak miğdeme kırap girdi afiyet olsun ama benim miğdem hassas kızlar ben yapamam sirke deme bak canım acıyor yeşil çayı da sevimiyorum
patetes kavurma derken kızartma mı demek istedin acaba hem de yarım pide ileeeee annammmmm neyse senin hovardalık günün olmuş olsun 2 hafta boyunca hovardalık yasssakkk canının çook istediği bir şeyi 2 hafta sonra yiyebilirsin canım ceza ver kendine
GÜNAYDIN MİLLEEETTT!!!!

HEM SPOR YAPARIM HEM YAVRUMU SEVERİM!!!

oyyyy ne güzel aklıma kızımla annesi geldi inanın kızlar aybik böyle spor yapıyordu onları izleme ne kadar keyifliydi anlatamam çocuk altında çığlık atıyor o yaklaşıca uzaklaşınca gülüyor

cumartesi günü menüm
geç kalktım
kızlar bütün gün meyve yedim
yarım armut
200 gr kadar kırmızı dut
20 gr kadar çilek
akşama doğru
1 porsiyon boool narekşili siyah bulgur pilavı 6 yk kadar
kabak yeneği 1 porsiyon
ekmek yok
gece 6 tane kadar ceviz kırdım yedim cozuttummm
o kadar

bugün yapacaklarım
portafif gardorbımı boşalttım yeniden istif yapılacak
ütüsüzler ütülenecek
süt alınıp çalınacak
ders çalışılacak

ay canımm benimm inşallahh
inann diyet moduna daha bugün yenii girdimm 4 gündür yapmadım hiç birşey yedim yanii
dün ve bugünn çok şükür iyiyimmm

inşallah canımm kazanırızz ama yenii gelen arkadaşlarda çok isteklii inşallah geçen biz oluruzz
yokk canımm artıkk gazdan dermanım kalmamıştııı ,ama gaz derkenn karınn şişliğiii ,kabızlık hepsii karıştıı yaniii

Bak sennn demek maydonozlardansınn sennn bizimm grupp nerde bakalımmm
akrebimm öyle olmuşş canımm geçenn hafta suyla çok uğraştım yanii anlıyacağınn herşey birbirine girdii birde moralimii bozan bir konu vardıı,stresde etkiledii

Bu şaka değildir inşallah,dün kızımı ışığın sınavına götürdümm ve orda koton mağazasında 42 beden elbise denedimm veeeeeeeeeeeeeee oldu bana nasıl mutlu oldumm,50 benden giyen ben artık 42 beden giydimm şaka gibi

nane daha güzel kokar unutma mis gibiii

Süper :) bunları okudukça nasıl motive oluyorum...kaç kilo verdiniz ki? Ben de 48 bedenim 44 olsam ohoooooo :)

Tebrik ederim arkadasim

Sabah : 3 dlm ekmek
Soğanlı omlet ve çay

ara : 1 ceviz

öğle : 2 kase çorba

ara : çeyrek armut

akşam : 5 küçük brochi

2 lt su

spor yok ama yazlik kislik dolaplar elden geçirildi, prensesle balon oynandi :) ip atlandi :)

Kitap : bir yunus romani

aman dikaat et kendine canım...geçmiş olsun

ben cumadan beri giremiyorum internete yeni gördüm çok spor yapmam gerekiyor çok

iyi akşamlar arkadşlar iki gündür kayınvalidam rahatsız onun yanındaydım ne spor yapabildim ne de doğru düzgün yediklerime dikkat edebildim sadece ekmeği az tüketmeye ve akşam yememeye çalıştım.Maydanozlar açığı cumaya kadar kapatmaya çalışıcam ... eve yeni geldim daha ütü çamaşır hepsi beni bekliyor ...

Dün akşam itibari ile 67,7 olan ben, sabah yürüyüş sonrası 66,6 il haftaya başladım..

Bu hafta grup yarışmamız var ve geçen hafta bahocanla girdiğimiz iki haftada 4 kilo verme yarışmamız var..
Cuma günü sabittim.

Bu duruma göre cumaya kadar sabit olan kilomun üzerinden 4 kilo vermem lazım bahocanı yenmem için..
Cuma kilom kaçtı? Tabiki 62.8 ..

Hemen ince hesaba geçiyoruz..

62,8 - 4 = 58,8 ayy rakamı bile güzelmiş

66,6 - 62,8 = 3,8 ufff hafta sonu tammm uçmuşum ne mi yedim? Onu ne siz soruun ne de ben söyliyeyim

Eeee o zaman bu hafta kaç kilo vermeliyim?????

4 + 3,8 =7,8 kilocukmuş canımmmmm :18:

Allahımm sen yardımcım ol.. Hesap tablosuna bak hizaya gel

Ama ben çookk çabuk veririm canım deyiipppp başlıyorum bugün itibari ile..

Şimdilik yapacaklarım:

Günlük menü paylaşılacak..
Spor paylaşılacak..

Canlı canlı izleyin beni anacıımm

olur tabii o kadar zayıfladınki bak farka bu daseni motive etsin şekercim..

geçmiş olsun ve kolay gelsin tatlım.

günaydın akrebim. ama burada felaket bir yağmur var sabahtan beri.

sen bana ondan akşam ye tatlıları dedin bak ya kendine yoldaş arıyor güzel güzel bu da daha da iyi bir haber oldu benim için.

amannnn o nasıl bir yemedir kız fatk çok hadi bakalım başla sen ben seni takipteyim merak etme.

Canım dürümü neden yemedin ki olmadı kendine servis açtırsaydın etini ve bol salatasını yeseydin ayranınla, et de yemelisin tok tutar ve yağ yakmanda etkili olur..
nane maydonoz grubunadamı katılamıyorum
Canım istersen ekleyebilirim zaten açıklamamı da yapmıştım bununla ilgili ama sen sık gelmeyince görmemişsindir..Katılımını çoğaltırsan ve de istersen eklerim listeye tabiki.
Her türlü stres dinlenir efem

Kuzu 3, 8 gr yemişim ama bir de wc ye çıkmadan tartıldım tabi onun da fazlalığı var biraz da..

Takibimde kal canım size inat gidicek bu kilolar

günayyydııınnnnnn

akrebime bak yaaff aç tavuk kendini buğday ambarında zannedermiş terledi vucuttaki suyu attı 1 saat yürümeyle 1,100 gr verdi gördünüz mü akiam 67,7 sabah yürüyüş 66,6 olmuş kuzum yaaa
birde 7 kg verecek mişşş mişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…