geçmiş olsun canım benim bak aynı takımdayız toparlan kendine dikkat etcanımm tebrik ederimmm,inann ben baskülde 70 rakamını biile gördüm,ama çok rahatsızım 1 haftadır çok kötüydüm,
cumartesi misafir geldi nohut yaptım akşam az yadimm ama diyette olduğum için bol bol su içiyordumm su mideme oturdu herhalde birde nohut gaz birikmesi yaptı ayıptır söylemesi,davul gibii şiştimm,inan bu yaşta bu kadar kötü ettiyse beni bebekleri düşünemiyorum bile
doktora gittim ilaç verdi banamısın demedi,akşamları erkenden yattım belkii sabah uyandığımda geçer diyordumm hergüne ağrıyla sancıyla kalktım,dün bile çok feci ağrılarım oldu eşim gece 1 de işten geldi erken gelse acile gidecektim
internetten araştırdım,sıcak suyu ılık yavaş için diyordu onuda denedim,karnıma ayaklarıma fön tuttum,göbeğimin etrafını zeytinyağıyla yağladım günlerceee,en son bir çay bardağı kimyon çayı içtimm neler yapmadımkii,gece 2 gibii ağrılarım yavaşladı sola dönüp uyuyamıyorum,karnımın üstüne yatamadım tam 6 gün çektim
sabah olduğunda ilk defa bugün karın ağrısız kalktım ama başım çatlıyor şuannn
o yüzden dinlenmye geçtim bu hafta yürüyüşe bile çıkamadım yemek bile zor yaptım
hahahaaaa allahım ın işi işte pazar günü sınavlarda görevlendirilince büroyu açmam isteninceee bu arada kızlar cumaya kadar bilgisayarı unutmam istendi aradım şimdi de kötü haber geldi canım çook sıkkın ya bilgisayarsız da olmuyor bana 2 haftaya mal oldu yaffffÇok geçmiş olsun canım benim.. Sanırım sen iyice üşütmüşsün yediğin nohut da son nokta olmuş..Ayaklarını sıcak tut..Karnına da yün atkı felan sar olmadı sıcak su torbası koy yatarken..
Nanelerin senin gibi bir komtana ihtiyacı var seninde onlaraa. Hadi bakem bol bol kilo alın bu haftaNasılsa bahocanın da bilgisayarı yok hiiç haberi de yok bu da ne demek haftasonu bol kaçamak yapıcak demeeek
tuzsuz ye bol yeşilllik ye ekmeği azalt bu arada bu ilacın adını yazman yanlış olmuş reklam yasak canım aynı ilaçtan 2 ay öncesine kadar ben de kullandım kilo vermem 6 ay kadar durdu özellikle genic inanmıyordu ilacın tesirine bir kez daha şahit olacağız bu ilaç kullanılırken kilo verilmiyor insan aksine ödem topluyor geçmiş olsun canımArkadaşlar merhaba,
Ben bir şey soracaktım sizlere. Vücuttaki ödemi en iyi ne atar ? Herhangi bir kür vs. var mı ? Yani vücudumdaki ödem zirve yaptı. Her an iğne değse patlayacak balon gibiyim. Kullandığım demir ilacı ve adet söktürücünün etkisi büyük.. Bir de üstüne adet olamadım onun verdiği bir ödem.. Daha Gynelle diye başlamam gereken diğer ilaca bile başlamadım adetimin ilk günü başlıcam. Bu ödemle başa çıkmam lazım.. Ödemi atsam sanırım 53.9 dan 51.9 a düşebilirim :) Yani ilaçlar her yerimi şişiriyor. En basit örneği 75 numara sütyen giyen ben 1 aydır 80 giyiyorum ve nerdeyse 85 giysem kaldırırım yaniHormon ilaçlarının ne kadar yan etkisi varsa görüyorum.. İmdaaat Yardım Edin bana !
evet ama tadı çokkk kötü beee en iyisi dalıyla budağı ile limonla ye sen onu ye en azından yerken daha lezzetlien iyi çözüm boooolca maydanoz mümkünse limonlu, o hormon ilaçları beni de az şişirmedi bazen patlasam rahatlıcam hissiyle uyanırdım...maydanoz çok işe yaramıştı ben de...şimdi de her sabah hemen hemen bir tabak maydanoz yemeye çalışıyorum kahvaltıdan önce...idrar söktürücü ve ödem atıcı..hatta içebiliyorsan maydanozu kaynatıp ama saplarıyla birlikte, suyunu içebilirsin daha etkiliymiş ama ben şahsen içemedim...polikistik over için kullanıyorsan bu ilaçları soğan kürünü de şiddetle öneririm
offf ülen offf akrep sabahın köründe meyve yerken düşünemiyorum gacı kendimi bak miğdeme kırap girdi afiyet olsun ama benim miğdem hassas kızlar ben yapamam sirke deme bak canım acıyor yeşil çayı da sevimiyorumElma sirkesi ödem atar canım..Akşam yatmadan önce bir bardak ılık suya iki tatlı kaşığı sirke ekle..müthiş ödem atar.
Elma da güzel ödem attırır..Sabah kahvaltı önce bir yeşil elma ye rahatlatır..
Yeşil çay da deneyebilirsin canım..
patetes kavurma derken kızartma mı demek istedin acaba hem de yarım pide ileeeee annammmmm neyse senin hovardalık günün olmuş olsun 2 hafta boyunca hovardalık yasssakkk canının çook istediği bir şeyi 2 hafta sonra yiyebilirsin canım ceza ver kendinesüper düşünülmüş...süper motive edici..beni toparlayacak birşeyyy...süpersiniz valla...
bugunbiraz sımarttım kendimi ama işler kızıştı madem yarından itibaren cısslar yok....
sabah: 2 dlm ekmek
peynir
domates
salatalık
ara: sütlü türk kah.
öğle: paatates kavurma
çeyrek pide
peynir
acıka
2 tane hurma
ara: elma yeşil çay
akşam:
taze fasulye
yarım dlm ekmek
3 yk makarna....
uyy ne yemişim yaa...ama yok daha söz...hele bide yarış varki anammmm
GÜNAYDIN MİLLEEETTT!!!!
HEM SPOR YAPARIM HEM YAVRUMU SEVERİM!!!
amaninnnn bizi ikiye ayırmış yandık valla.
naneler grubundaki kızlar eğer haftaya artı olan olursa çekeceği var benden haberiniz olsun. hadi bakiyim silkelenin.
özellikle karabiber ve zulaley sizden beklentim çok sporlar başlaşınnnnnnnnnnnnnnnn
geçmiş olsun karabiberim sesin çıkmayınca eşin evde falan gibi düşünmüştüm. o gaz var ya ne fena ne fena. biraz iyi olman güzel
inşallah biran önce iyileşirsinde şu yarışı biz kazanırız hadi bakalım takım arkadaşım
Çok geçmiş olsun canım benim.. Sanırım sen iyice üşütmüşsün yediğin nohut da son nokta olmuş..Ayaklarını sıcak tut..Karnına da yün atkı felan sar olmadı sıcak su torbası koy yatarken..
Nanelerin senin gibi bir komtana ihtiyacı var seninde onlaraa. Hadi bakem bol bol kilo alın bu haftaNasılsa bahocanın da bilgisayarı yok hiiç haberi de yok bu da ne demek haftasonu bol kaçamak yapıcak demeeek
Amaniiin bir maydanoz olmadigim kalmıştı :) neyse zarif bir maydanoz olacagim insaallah
nane daha güzel kokar unutma mis gibiii
Bu şaka değildir inşallah,dün kızımı ışığın sınavına götürdümm ve orda koton mağazasında 42 beden elbise denedimm veeeeeeeeeeeeeee oldu bana nasıl mutlu oldumm,50 benden giyen ben artık 42 beden giydimm şaka gibi
canımm tebrik ederimmm,inann ben baskülde 70 rakamını biile gördüm,ama çok rahatsızım 1 haftadır çok kötüydüm,
cumartesi misafir geldi nohut yaptım akşam az yadimm ama diyette olduğum için bol bol su içiyordumm su mideme oturdu herhalde birde nohut gaz birikmesi yaptı ayıptır söylemesi,davul gibii şiştimm,inan bu yaşta bu kadar kötü ettiyse beni bebekleri düşünemiyorum bile
doktora gittim ilaç verdi banamısın demedi,akşamları erkenden yattım belkii sabah uyandığımda geçer diyordumm hergüne ağrıyla sancıyla kalktım,dün bile çok feci ağrılarım oldu eşim gece 1 de işten geldi erken gelse acile gidecektim
internetten araştırdım,sıcak suyu ılık yavaş için diyordu onuda denedim,karnıma ayaklarıma fön tuttum,göbeğimin etrafını zeytinyağıyla yağladım günlerceee,en son bir çay bardağı kimyon çayı içtimm neler yapmadımkii,gece 2 gibii ağrılarım yavaşladı sola dönüp uyuyamıyorum,karnımın üstüne yatamadım tam 6 gün çektim
sabah olduğunda ilk defa bugün karın ağrısız kalktım ama başım çatlıyor şuannn
o yüzden dinlenmye geçtim bu hafta yürüyüşe bile çıkamadım yemek bile zor yaptım
ben cumadan beri giremiyorum internete yeni gördüm çok spor yapmam gerekiyor çokBu hafta farklı bir yarışma halinde olucaz..İkiye ayrılıyoruz.. Cumaya kadar iki grup arası kıyasıya yarışma..
Hadi bakalım hangi grup yenecek
Diğer yeni gelen arkadaşlar dilerlerse katılabilirler gelen olmayınca alamadım gruplara ama istek olursa onları da eklerim..
1.GRUP Naneler
genic(58,1 )
bahiresemanur(71,5 )
karabiber01( 71,5 )
cceylin (67,4 )
zulaley ( 75.0 )
2.GRUP Maydanozlar
akrep ( 62,8 )
asea ( 72,3 )
seldom ( 94,4 )
trabzonspor ( 93,7 )
aymudo ( 75,8 )
Yarış başlasınnnnnnnnn
Bu şaka değildir inşallah,dün kızımı ışığın sınavına götürdümm ve orda koton mağazasında 42 beden elbise denedimm veeeeeeeeeeeeeee oldu bana nasıl mutlu oldumm,50 benden giyen ben artık 42 beden giydimm şaka gibi
iyi akşamlar arkadşlar iki gündür kayınvalidam rahatsız onun yanındaydım ne spor yapabildim ne de doğru düzgün yediklerime dikkat edebildim sadece ekmeği az tüketmeye ve akşam yememeye çalıştım.Maydanozlar açığı cumaya kadar kapatmaya çalışıcam ... eve yeni geldim daha ütü çamaşır hepsi beni bekliyor ...
Dün akşam itibari ile 67,7 olan ben, sabah yürüyüş sonrası 66,6 il haftaya başladım..
Bu hafta grup yarışmamız var ve geçen hafta bahocanla girdiğimiz iki haftada 4 kilo verme yarışmamız var..
Cuma günü sabittim.
Bu duruma göre cumaya kadar sabit olan kilomun üzerinden 4 kilo vermem lazım bahocanı yenmem için..
Cuma kilom kaçtı? Tabiki 62.8 ..
Hemen ince hesaba geçiyoruz..
62,8 - 4 = 58,8ayy rakamı bile güzelmiş
66,6 - 62,8 = 3,8ufff hafta sonu tammm uçmuşum ne mi yedim? Onu ne siz soruun ne de ben söyliyeyim
Eeee o zaman bu hafta kaç kilo vermeliyim?????
4 + 3,8 =7,8 kilocukmuş canımmmmm:18:
Allahımm sen yardımcım ol.. Hesap tablosuna bak hizaya gel
Ama ben çookk çabuk veririm canım deyiipppp başlıyorum bugün itibari ile..
Şimdilik yapacaklarım:
Günlük menü paylaşılacak..
Spor paylaşılacak..
Canlı canlı izleyin beni anacıımm
Canım dürümü neden yemedin ki olmadı kendine servis açtırsaydın etini ve bol salatasını yeseydin ayranınla, et de yemelisin tok tutar ve yağ yakmanda etkili olur..:92:Sabah:1 haşlanmış yumurta+şekersiz çay +1 kepek ekmeği+domates salatalık maydonoz
Ara:1elma
Öğle:Bugün eşim oğlum ve ben çarşıda dolaştık alışveriş yaptık onlar dürüm yedi ben sadece ayran içtim
Ara:1armut
Akşam:2 tabak yoğurtlu kabak yemeği
Bugün spora başladıııııım sitenin etrafında 4 tur attım+site bahçesindeki jimlastik aletleriyle çalıştım yeni geldik eve yorgunum ama mutlu ve hafifim
Canım istersen ekleyebilirim zaten açıklamamı da yapmıştım bununla ilgili ama sen sık gelmeyince görmemişsindir..Katılımını çoğaltırsan ve de istersen eklerim listeye tabiki.nane maydonoz grubunadamı katılamıyorum
Her türlü stres dinlenir efemBak sennn demek maydonozlardansınn sennn bizimm grupp nerde bakalımmm
akrebimm öyle olmuşş canımm geçenn hafta suyla çok uğraştım yanii anlıyacağınn herşey birbirine girdii birde moralimii bozan bir konu vardıı,stresde etkiledii
sen bana ondan akşam ye tatlıları dedin bak ya kendine yoldaş arıyor güzel güzel bu da daha da iyi bir haber oldu benim için.
amannnn o nasıl bir yemedir kız fatk çok hadi bakalım başla sen ben seni takipteyim merak etme.
Dün akşam itibari ile 67,7 olan ben, sabah yürüyüş sonrası 66,6 il haftaya başladım..
Bu hafta grup yarışmamız var ve geçen hafta bahocanla girdiğimiz iki haftada 4 kilo verme yarışmamız var..
Cuma günü sabittim.
Bu duruma göre cumaya kadar sabit olan kilomun üzerinden 4 kilo vermem lazım bahocanı yenmem için..
Cuma kilom kaçtı? Tabiki 62.8 ..
Hemen ince hesaba geçiyoruz..
62,8 - 4 = 58,8ayy rakamı bile güzelmiş
66,6 - 62,8 = 3,8ufff hafta sonu tammm uçmuşum ne mi yedim? Onu ne siz soruun ne de ben söyliyeyim
Eeee o zaman bu hafta kaç kilo vermeliyim?????
4 + 3,8 =7,8 kilocukmuş canımmmmm:18:
Allahımm sen yardımcım ol.. Hesap tablosuna bak hizaya gel
Ama ben çookk çabuk veririm canım deyiipppp başlıyorum bugün itibari ile..
Şimdilik yapacaklarım:
Günlük menü paylaşılacak..
Spor paylaşılacak..
Canlı canlı izleyin beni anacıımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?