***2. TAKIM 304. ETAP***
akrep ( 62,8 / / / %)
genic(58,9 / / / % )
bahiresemanur(72 /71,5 /0,5 /0,06 % )
karabiber01( 71,5 /71.5 /0,0 / 0% )
cceylin (67,6 /67,4 /0,2 / 0,30 % )
zulaley ( 75 / / / % )
asea ( 72,7 / / / % )
2. TAKIM ORTALAMASI: %
karabibeeeerrrrkızzıııımmm seni geçiyorummm rakibimmm sessiz sedasız var ya bir tane sinsi sinsi ilerliyor gacıııı ceylin ceyliiinnn rakibiiimmm ceylinnn gacııısıııııı sen istersen bana rakip olabilersen ay balammmm
karabibeeeerrrrkızzıııımmm seni geçiyorummm rakibimmm sessiz sedasız var ya bir tane sinsi sinsi ilerliyor gacıııı ceylin ceyliiinnn rakibiiimmm ceylinnn gacııısıııııı sen istersen bana rakip olabilersen ay balammmm
Bu hafta farklı bir yarışma halinde olucaz..İkiye ayrılıyoruz.. Cumaya kadar iki grup arası kıyasıya yarışma..
Hadi bakalım hangi grup yenecek
Diğer yeni gelen arkadaşlar dilerlerse katılabilirler gelen olmayınca alamadım gruplara ama istek olursa onları da eklerim..
1.GRUP Naneler
genic(58,1 )
bahiresemanur(71,5 )
karabiber01( 71,5 )
cceylin (67,4 )
zulaley ( 75.0 )
2.GRUP Maydanozlar
akrep ( 62,8 )
asea ( 72,3 )
seldom ( 94,4 )
trabzonspor ( 93,7 )
aymudo ( 75,8 )
Yarış başlasınnnnnnnnn
canımm tebrik ederimmm,inann ben baskülde 70 rakamını biile gördüm,ama çok rahatsızım 1 haftadır çok kötüydüm,
cumartesi misafir geldi nohut yaptım akşam az yadimm ama diyette olduğum için bol bol su içiyordumm su mideme oturdu herhalde birde nohut gaz birikmesi yaptı ayıptır söylemesi,davul gibii şiştimm,inan bu yaşta bu kadar kötü ettiyse beni bebekleri düşünemiyorum bile
doktora gittim ilaç verdi banamısın demedi,akşamları erkenden yattım belkii sabah uyandığımda geçer diyordumm hergüne ağrıyla sancıyla kalktım,dün bile çok feci ağrılarım oldu eşim gece 1 de işten geldi erken gelse acile gidecektim
internetten araştırdım,sıcak suyu ılık yavaş için diyordu onuda denedim,karnıma ayaklarıma fön tuttum,göbeğimin etrafını zeytinyağıyla yağladım günlerceee,en son bir çay bardağı kimyon çayı içtimm neler yapmadımkii,gece 2 gibii ağrılarım yavaşladı sola dönüp uyuyamıyorum,karnımın üstüne yatamadım tam 6 gün çektim
sabah olduğunda ilk defa bugün karın ağrısız kalktım ama başım çatlıyor şuannn
o yüzden dinlenmye geçtim bu hafta yürüyüşe bile çıkamadım yemek bile zor yaptım
Çok geçmiş olsun canım benim.. Sanırım sen iyice üşütmüşsün yediğin nohut da son nokta olmuş..Ayaklarını sıcak tut..Karnına da yün atkı felan sar olmadı sıcak su torbası koy yatarken..canımm tebrik ederimmm,inann ben baskülde 70 rakamını biile gördüm,ama çok rahatsızım 1 haftadır çok kötüydüm,
cumartesi misafir geldi nohut yaptım akşam az yadimm ama diyette olduğum için bol bol su içiyordumm su mideme oturdu herhalde birde nohut gaz birikmesi yaptı ayıptır söylemesi,davul gibii şiştimm,inan bu yaşta bu kadar kötü ettiyse beni bebekleri düşünemiyorum bile
doktora gittim ilaç verdi banamısın demedi,akşamları erkenden yattım belkii sabah uyandığımda geçer diyordumm hergüne ağrıyla sancıyla kalktım,dün bile çok feci ağrılarım oldu eşim gece 1 de işten geldi erken gelse acile gidecektim
internetten araştırdım,sıcak suyu ılık yavaş için diyordu onuda denedim,karnıma ayaklarıma fön tuttum,göbeğimin etrafını zeytinyağıyla yağladım günlerceee,en son bir çay bardağı kimyon çayı içtimm neler yapmadımkii,gece 2 gibii ağrılarım yavaşladı sola dönüp uyuyamıyorum,karnımın üstüne yatamadım tam 6 gün çektim
sabah olduğunda ilk defa bugün karın ağrısız kalktım ama başım çatlıyor şuannn
o yüzden dinlenmye geçtim bu hafta yürüyüşe bile çıkamadım yemek bile zor yaptım
amaninnnn bizi ikiye ayırmış yandık valla.
naneler grubundaki kızlar eğer haftaya artı olan olursa çekeceği var benden haberiniz olsun. hadi bakiyim silkelenin.
özellikle karabiber ve zulaley sizden beklentim çok sporlar başlaşınnnnnnnnnnnnnnnn
Bu hafta farklı bir yarışma halinde olucaz..İkiye ayrılıyoruz.. Cumaya kadar iki grup arası kıyasıya yarışma..
Hadi bakalım hangi grup yenecek
Diğer yeni gelen arkadaşlar dilerlerse katılabilirler gelen olmayınca alamadım gruplara ama istek olursa onları da eklerim..
1.GRUP Naneler
genic(58,1 )
bahiresemanur(71,5 )
karabiber01( 71,5 )
cceylin (67,4 )
zulaley ( 75.0 )
2.GRUP Maydanozlar
akrep ( 62,8 )
asea ( 72,3 )
seldom ( 94,4 )
trabzonspor ( 93,7 )
aymudo ( 75,8 )
Yarış başlasınnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?