Dün sabah annem bana geldii hergün misafirim olduğu için annem yardıma geldi,bende kaldı bugünde bütün yatak ,yastık söktük onları yıkadık balkonda onları geçiriyorduk o yüzden geç kaldım
Kızlar size yazamadım olanları,akrebe faceboktan yazmıştım eşim ben yokken istanbuldayken trafik kazası geçirmiş
Ben istanbula 13 mayısda gittim tam 8 gün kaldım orda
kızkardeşimin kınası orda arkadaş çevresiyle olduu
sonra kıyafet alışverişi için gezdik,çok yorulduk ben ordayken eşim trafik kazası geçiriyor
ve bana kimse söylemiyor üzülmiyelim diye,eşimi arıyordumm ama nedense kısa kesiyordu konuşmaları
bizim geldiğimiz gün babam almaya geldii hava alanına
eşimii aradım sabah 8 de biz adanaya indik dedimm
evdeyim sizi göreyim öyle geçeceğim işe dedii
bende diyorum müdür hayatta izin vermez nasıl vdekii bu diye düşündümm
neyse eve geldik benim evin önü ayakkabıı doluu,acaba yanlış evemii geldim diye düşündüm
sonra zilii çaldığımda kayınvalidem görümcem bizde eşimi gördüğümde şok oldum
kolları bileklerine kadar alçıda,2 koluda kırılmış kazada ve ben gelmeden 3 gün önce kaza oluyor, ve bana bildirmiyorlar üzülmiyelim diyee
eşime görümcem yemek yedirmiş yemeğinii dahi yiyemiyormuş,telefonları görümcem açıyorum ona tutuyormuşş yinede kimse pot kırmamışş arkadaşlarrr
salı ben geldimm pazarda kızkardeşimin düğünü vardıı
daha düne kadar hergün misafir ağarladım,günde 4 kez misafirim oluyor,
istanbuldan getirdiğim kıyafetlerii bile yenii yerleştirdimmm
eşime Allaha ÇOK ŞÜKÜR BAŞKA BİRŞEY OLMAMIŞŞ ONUU ÖYLE GÖRÜNCE ÇOKK ÜZÜLDÜMM bana söylemedikleri için çok kızdımmm
canım benimm beni düşünmüşşş
kızkardeşimin düğünüü bu pazar oldu ,düğün stresim bitti artık,
kilo işine gelincede ne aldım ne verdim spor ypamıyorum satenn eşime bakıyorum canlarımm
yemeğinii ben yediriyorum ,çayınıı daha yenii içmeye başladı 2 parmak ucuyla tutuyor bardağıı
eşime 45 gün rapor verdiler,
işte böyle arkadaşlarrrr hepinizii çok özledimm
Kızlar size yazamadım olanları,akrebe faceboktan yazmıştım eşim ben yokken istanbuldayken trafik kazası geçirmiş
Ben istanbula 13 mayısda gittim tam 8 gün kaldım orda
kızkardeşimin kınası orda arkadaş çevresiyle olduu
sonra kıyafet alışverişi için gezdik,çok yorulduk ben ordayken eşim trafik kazası geçiriyor
ve bana kimse söylemiyor üzülmiyelim diye,eşimi arıyordumm ama nedense kısa kesiyordu konuşmaları
bizim geldiğimiz gün babam almaya geldii hava alanına
eşimii aradım sabah 8 de biz adanaya indik dedimm
evdeyim sizi göreyim öyle geçeceğim işe dedii
bende diyorum müdür hayatta izin vermez nasıl vdekii bu diye düşündümm
neyse eve geldik benim evin önü ayakkabıı doluu,acaba yanlış evemii geldim diye düşündüm
sonra zilii çaldığımda kayınvalidem görümcem bizde eşimi gördüğümde şok oldum
kolları bileklerine kadar alçıda,2 koluda kırılmış kazada ve ben gelmeden 3 gün önce kaza oluyor, ve bana bildirmiyorlar üzülmiyelim diyee
eşime görümcem yemek yedirmiş yemeğinii dahi yiyemiyormuş,telefonları görümcem açıyorum ona tutuyormuşş yinede kimse pot kırmamışş arkadaşlarrr
salı ben geldimm pazarda kızkardeşimin düğünü vardıı
daha düne kadar hergün misafir ağarladım,günde 4 kez misafirim oluyor,
istanbuldan getirdiğim kıyafetlerii bile yenii yerleştirdimmm
eşime Allaha ÇOK ŞÜKÜR BAŞKA BİRŞEY OLMAMIŞŞ ONUU ÖYLE GÖRÜNCE ÇOKK ÜZÜLDÜMM bana söylemedikleri için çok kızdımmm
canım benimm beni düşünmüşşş
kızkardeşimin düğünüü bu pazar oldu ,düğün stresim bitti artık,
kilo işine gelincede ne aldım ne verdim spor ypamıyorum satenn eşime bakıyorum canlarımm
yemeğinii ben yediriyorum ,çayınıı daha yenii içmeye başladı 2 parmak ucuyla tutuyor bardağıı
eşime 45 gün rapor verdiler,
işte böyle arkadaşlarrrr hepinizii çok özledimm
Son düzenleme: